• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşırmayacağım diyorum yine şaşırtıyor beni!görümce...

Belki de düşünüyordu ama sıkıntı vardı olmuyordu ve millete düşünmüyoruz dedi.başka ne yaşadınız bilemem ama bu konuda yorum yapmamak en iyisi.

Ya lütfen biz nereden bilelim senin görümcen hangi niyetle hamile kaldığını?
Velev ki sizden çok kıskandı, tıpkı senin gibi olmak istiyor (!) ne yapacaksın etrafta hava mı atacaksın ona buna.

Küçük küçük işlerle uğraşıyorsunuz ya.

benim babamdan büyük kuzenim var.
70 yaşındaki adam babama amca diyor çok komik oluyor:))
maxresdefault.jpg

Benim bir oğlum var. Eltiminde oglumdan 3 ay kücük kızı. Oğlum 1 yasindayken ben tekrar hamile kaldim.

Sevgili eltim ilgi cekmeye calısıyor demiş:KK53:çünkü kafayı yedim ben iki bebeğe ilgi çekmek için bakacağım.

Bu lafa rağmen aklıma benden hemen sonra özellikle çocuk yaptığı gelmedi. Bir meziyet değil yani doğurmak. Kadın istemiş yapmıs sana bak demeyeceğine göre alakası yok kıskançlıkla.:KK55:

bence senden özenmiş ve iyi şeylere özenmek ayıp değildir. keşke ben de birinden görsem de bana da cesaret gelse :)

Sizin hamile haberiniz almış kostur kostur çalışmalara girişmiş neden başka işi yok çünkü,çünkü o kim ki senle birlikte hamile kalabilir neyse çok kafa yorulması gereken bir konu ben yemek yapacam umarım görümcem akşam yemeği yapmaz ben yapıyorum diye : (((

Öfffff.. Şu kadınların kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedip de herkesin kendilerini kendi kocişlerini kendi aile düzenlerini evcağızlarını falan kiskandigini ima etmesi yok mu.

He canım he, seni kıskanıyor. Kimsenin aklina gelmeyen şeyi yapmissin, sonuçta evli bir kadının hamile kalması enteresan bir fikir, sen hamile kalmasaydin o da kalmazdı. Hayat bir yarış ve sen en öndesin. Herkes pis kaka. Ama sen muhteşem bir detaysin.

Oldu mu?

merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim:KK43:
Olabilir
Önceki konusunda da yazmıştiniz niçin bu kadar kafaya taktınız?

Yengemde annem hamile kaldıktan 4 ay sonra hamile kalmış.
Olabilir hem heves etmiş hemde özenmiş olabilir.
ya da belki kıskanmıştır o bile olabilir yapacak bir şey yok .

Kıskanıp değil de heveslenmiş deseniz, siz ona örnek oldunuz belki, araba konusunda falan da. Neden negatif düşünüp kendi dünyanızı negatif etkiliyosunuz ki

bir yakınımın 2 oğlu 1 kızı var.büyük gelinin 6 yaşında kızı,küçük gelinin 2 yaşında oğlu var.kız evlendi bir süre sonra hamile kaldı.kızdan sonra büyük gelin hamile kaldı.okula gitmeden 2. çocuğu yapmayacağım diyen 2. gelin de hamile kaldı.peşpeşe doğum yaptılar.bu arada yakın akrabalarının da kızı hamile kalıp doğum yaptı.toplandıklarında ev kreş gibi oluyor.

yani olabilir,üstelik hamile kalmak çok kolay değil,isteyince hemen hamile kalınamıyor.her şeyin vakti zamanı var.demek ki görümcenin de zamanıymış.
ayrıca sen görümcene takıksın.abi kardeş yakın olmalarına içleniyorsun:KK14:

Yani ben tuhaflık görmedim kendimden biliyroum.
İlk çocucga ben hamile kaldım.
8 yıl cesaret edemedim sorunlu geçti hamileligim.
Sonrasında karar verdim hastaydım tedavi oldum zayıfladım kısmet 8 ay çocugum olmadı.
Bu arada görümcem de eltim de hamile kaldı kaldı ki elti hiç düşünmüyordu.
Üstüne ben hamile kaldım tamamen tesadüf.
Akran oldular ama.

Senden sonra heveslenmiş olabilir.Kv.yi unut artık doğum yapınca çeker yanına.En fazla 40.ın çıkana kadar gelir kv.İnşallah senin annen bakabilecek durumdadır.

Allahimya saka gibisiniz,ne var hamile kalacaksa kalsin size mi soracakti hamile kalmadan

Hadi diyelim kıskandığı için hamile kaldı, dert mi bu? Sana baktırmayacak ya. Çocukla da belirli aya kadar babaannesi sonra ananesi ilgilenir bakıcı falan derken olur birşeyler

Bunları takıp enerjinizi düşürmeyin boşverin size ne. İnsan kıskansa bile sırf bunun için bi canlı dünyaya getirmez herhalde.

Back
X