• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşırmayacağım diyorum yine şaşırtıyor beni!görümce...

Kiskanmis yapmista olsa.. herkes cocuguna kendi bakacak sonucta.. bu kadar takmaya degmez..

diyelim ki heves etti
gel bak mı diyecek sizene boşverin

diyelim ki heves etti
sizi ilgilendiren kısmı ne ?

bence kıskanılıyorum diye kendi kendinizi kandırmayın
çocuk isteyerek yaptıysa bile önünü sonunu dşünecek olan o
unutun sizi kıskanıyor saçmalığını

merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim:KK43:

Nasıl yani siz hamile kalınca onun kalamaması gibi bir durum mu var :)
Herşeyi üstünüze alınmayın bence
Sizden rol çaldığını düşünüyosunuz sanırım

Abartmayin isterseniz.. Basliga bakan da buyuk bi olay cikti zanneder..

merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim:KK43:

Kuzenlerimden biri en yakın arkadasım 20 küsür senelik iyiki diyorum. Kız kardeşım dayımın 2 numarası ile erkek kardesımde bir abisi olmadığı için dayımın 3 numarası ile sıkı arkadaş.
Hep denk gelmişiz ☺️
Sizdeki gibi bazen annem önce bazen yengem doğum yapmış.
Aralarında bir hasetlik oldumu bilmiyorum ama biz iyiki diyoruz :)
Böyle seyler birazda bizlerin planı kurgusu değilde nasip işi.
Kısmetiniz böyleymiş çünkü bazen ne kadar inat etseniz de denk gelmez görümce-gelin sağlıkla alın kucağınıza :KK200:

Bazen ben de kendimi bu kadar önemli hissetmek istiyorum. Herkes ben icin yasiyor dünya bir bana dönüyor gibi...:110:

Allah nasip etmis olmus. Evlat bu. Sen aldin diye gidip ayni masa ortusunden almaya benzemez. Allah verdiyse de bizi ilgilendirmez ;) istedigi zaman verir.

Simdi esimin kuzeni hamile. Biz 5 yillik evliyiz. Cocuk dusunursek bize en yakin vakitte hamile kalan kisiye mi ozenmis olacagiz? Bu nasil sacma zihniyet? Belki kadin ilk cocugu basini kurtarabilsin diye buyumesini bekliyordu? Biz mesela 5 yil cocuk istemiyorduk? Neden insanlar hayatini sana gore yasasin ki? Sen first lady misin...

Ben ilk çocuğuma hamile kaldım, 2 ay sonra eltim, 5 ay sonra yengem hamile kaldı. Yengem Doğum yaptıktan 1 ay sonra ben yine hamile kaldım. Bu durumda kim kimi kıskandı acaba?

Doğum yapan kadınların birçoğu bilir ki, uzun süre korunan insanların hemen hamile kalması kolay değildir. Belki görümceniz zaten istiyor deniyordu ama olmuyordu o yüzden kimseye çocuk isteğinden bahsetmedi.

Öyle her isteyenin istediği zaman da çocuğu olsaydı, kimse çocuk sahibi olmak için tedavi olmazdı. Allah nasip etti oldu.

Bi durun bakalım daha kucağınıza bile almadan bu fesatlık niye?

Gebelik bir başarı yada bir yarış değildir. Bakabileceğine inanmış ki hamile kalmış. Hem eşi de buna inanmış demek ki. İnat uğruna dünyaya insan mı getirilir? Bence paranoyaları bırakın bebeğinize sevinin. Görümceniz isterse dördüz doğursun size ne ki?

merhaba arkadaşlar,
ne hadsiz bir görümce! burada prenses konu sahibi hamile kalmış senin ne haddine çocuk yapmak! ne fesat kadın diy mi

konu sahibi bak karnında bir bebek taşıyorsun birazcık iyi niyetli ol

Benim de 2,5 yaşında kızım var kız kardeşim 3 ay önce doğum yaptı yegenimi ilk gördüğümde acaba ikinci çocuğu düşünsem mı dedim. Kardeşim bu durumda ablamin zamanlaması manidar diye ki düşünürdü hayır düşünmezdi. Siz de düşünmeyin. Çalıştığınızı için mı kayınvalidenize yardımına ihtiyacıniz var bir de görümceniz de mı çalışıyor.

Back
X