- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
- Konu Sahibi kucukelma30
Kiskanmis yapmista olsa.. herkes cocuguna kendi bakacak sonucta.. bu kadar takmaya degmez..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hamile olan ve psikolojik olarak herseye takilmaya musait olan konu sahibini rahatlatmak icin yapilmis bir yorumdur. Konuya bakis acimin ne oldugunu ogrenmek isterseniz bu konuya yaptigim bir onceki yoruma bakabilirsiniz.Bu nasıl yorumdur![]()
merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim![]()
Şöyle mi demeleri gerekiyordu dur bizim gelin hamile kalmış ben kalmayayimÇok gereksiz bir bakış açınız var,insanlar çocuk yaparken neden sizi örnek alsın yani bu kadarına görümcenizin kıskançlığı denemez sizde aşırı kibir var sanırım....
merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim![]()
ben mi kötü niyetliyim
ne hadsiz bir görümce! burada prenses konu sahibi hamile kalmış senin ne haddine çocuk yapmak! ne fesat kadın diy mimerhaba arkadaşlar,