sasirmis durumdayim

fatos_00100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
19
0
36
Bursa
Arkadaslar bunu 2 gundur dusunuyorum ama cozum bulamadim. Size sormak istedim cvplariniz bana iyi gelecek. Tabi bu en son yasadigim konu.
Eveli gun gece cocugu uyutup saat 2 ye kadar butun bakimimi yaptim. Gittim yanina sonuc sadece sarildi. Ve ustundekini yenimi aldin dedi. Bende o kadar hazirlandim dedim uykum var dedi. Ne yaptiysam tik yok uyudu. Bende kalktim degistim ustumu sabaha kadar uyuyamadim nasil reddeder :( sabaha kadar konustum durdum agladim kendi kendime. Tekrar olurmu diye kac kere tekrar gittim yanina dondu yatti gene. Bende konusmuyorum onunla aptal gibi hazirlandim o kadar. Bana biseyler soyleyin arkadaslar elimden gelse bi kasik suda bogcam adami. Bu arada guzel biriyimdir 36 bedenim yani hep bekar sanirlar beni. Hani cocuk falan var ama salmadim kendimi cvp kizlar tsk simdiden.

Son düzenleme:
Arkadaslar bunu 2 gundur dusunuyorum ama cozum bulamadim. Size sormak istedim cvplariniz bana iyi gelecek. Tabi bu en son yasadigim konu.
Eveli gun gece cocugu uyutup saat 2 ye kadar butun bakimimi yaptim tuy vs hepsini. Dusumu aldim kremlendim kokulandim birde ustume fant giydim. Gittim yanina sonuc sadece sarildi. Ve ustundekini yenimi aldin dedi. Bende o kadar hazirlandim dedim uykum var dedi. Ne yaptiysam tik yok uyudu. Bende kalktim degistim ustumu sabaha kadar uyuyamadim nasil reddeder :( sabaha kadar konustum durdum agladim kendi kendime. Tekrar olurmu diye kac kere tekrar gittim yanina dondu yatti gene. Bende konusmuyorum onunla aptal gibi hazirlandim o kiyafetleri giydim. Bana biseyler soyleyin arkadaslar elimden gelse bi kasik suda bogcam adami. Bu arada guzel biriyimdir 36 bedenim yani hep bekar sanirlar beni. Hani cocuk falan var ama salmadim kendimi cvp kizlar tsk simdiden.

Niye ki?
Erkekler 7/24 cinselliğe hazır diye mi düşünüyorsunuz?

Eveli gun gece cocugu uyutup saat 2 ye kadar butun bakimimi yaptim tuy vs hepsini. Dusumu aldim kremlendim kokulandim birde ustume fant giydim. Gittim yanina sonuc sadece sarildi. Ve ustundekini yenimi aldin dedi. Bende o kadar hazirlandim dedim uykum var dedi. Ne yaptiysam tik yok uyudu. Bende kalktim degistim ustumu sabaha kadar uyuyamadim nasil reddeder :( sabaha kadar konustum durdum agladim kendi kendime. Tekrar olurmu diye kac kere tekrar gittim yanina dondu yatti gene. Bende konusmuyorum onunla aptal gibi hazirlandim o kiyafetleri giydim. Bana biseyler soyleyin arkadaslar elimden gelse bi kasik suda bogcam adami. Bu arada guzel biriyimdir 36 bedenim yani hep bekar sanirlar beni. Hani cocuk falan var ama salmadim kendimi cvp kizlar tsk simdiden.

Adam işten gelmiş yorulmuş, siz de keşke uygun bir zamanda hazırlanıp kokulansaydınız.

üzülme bence kötü niyet yoktur bekle o senden istesin illakı kendı ısteyecek o zaman marıfetını gosterırsın

Bununla ne ilgisi varki zaten normaldede isteksiz sonuncusuda tuz biber oldu

Adamın normalde isteksiz olduğunu siz söylemezseniz biz burada nereden anlayabiliriz sizce?
Madem sorun büyük doktora gidiniz.
Razı gelmezse kuvvet macunu neyim var aktarlarda yedirin bol bol.

Arkadaslar ilk defa konu aciyorum ve benim evliligimin ilk yili guzeldi sonra hayatimiza o kotu videolar girdi. 2 ay yapmasak aklina gelmiyor hep o videolari sakli gizli izleyip tatmin oluyor ama artik dayanamiyorum.

Arkadaslar ilk defa konu aciyorum ve benim evliligimin ilk yili guzeldi sonra hayatimiza o kotu videolar girdi. 2 ay yapmasak aklina gelmiyor hep o videolari sakli gizli izleyip tatmin oluyor ama artik dayanamiyorum.

Kendisine sordunuz mu; neden bu videolara ihtiyaç duyduğunu?
Sizle ya da kendisiyle olan sıkıntılarının ne olduğunu?

Onunla hep konusuyorum ama normal iliski hoslanmiyo artik eminim. Hafiza kartlarinda falan hep videolar cikiyo karsima. Varsa yoksa o videolar. Ama bu nlar hep vardi gizli gizlu hep izler ve benim bi sekilde karsima cikar. Gce ben uyuyunca kalkar izler kac kere yakaladim kavga ettik. Zamaninda annesine bile soyledim ama hic vazgecmedi. Bu ilgisizligi hep o videolardan kaynakli ama 5 sene oldu artik yetti canima

geçen yine burda bu konu ya benziyen konu vardı
arkadaş yazmış
çekeninde o haldae soyunup poz vereninde seyredeninde allah belasını versin diye
evet
bende o zaman okonuda beğenmiştim arkadaşın düşüncesini
ne anlıyolar elin karısının orasını burasını pis pis seyretmeyi bide o erkeklere nedemeli haysiyetsiz şerefsizler
3 kuruş para için kendilerini kılıktan kılığa sokup elin pis karuılarıyla sexs yapıp bide para kazanıyorlar
pislikler seyredeninde yayınlayanında
bende diyorum allah belasını versin

Onunla hep konusuyorum ama normal iliski hoslanmiyo artik eminim. Hafiza kartlarinda falan hep videolar cikiyo karsima. Varsa yoksa o videolar. Ama bu nlar hep vardi gizli gizlu hep izler ve benim bi sekilde karsima cikar. Gce ben uyuyunca kalkar izler kac kere yakaladim kavga ettik. Zamaninda annesine bile soyledim ama hic vazgecmedi. Bu ilgisizligi hep o videolardan kaynakli ama 5 sene oldu artik yetti canima

O zaman yapacak pek bir şey kalmamış.
Bu şekilde kabulleneceksiniz.
:ssz:

Tek yolum kabullenmekmi artik yoruldum onun videolarindanda. Bencilliklerindende kirmalarindan hakaretlerinden. Kac kere ayrilma noktasina geldik annemlerde durdum geldi hep soz hep vaat. Ve sonuc degisen bisey yok. Off kahretsin seviyorumda boyle bi adami ama nefrette ediyorum :((

bu seçtiği videoların ortak bir yanı muhakkak vardır. Bunu keşfedin izlemeyi içiniz almıyor olabilir o zaman eşinize sorun, belki denemek istediği sizin de onay verebileceğiniz özel yaşamınızı renklendirecek ufak şeyler vardır. Konuşmadan bilemezsiniz. Mesir macunu vb. yedirmek sorunu çözmediğiniz takdirde daha fazla video izlemesine yol açar sadece. Eşiniz çocuktan sonra böyle olduysa sizi anne olarak görüyor olabilir, o zaman bir uzmana danışmanız gerekir.:31:

bu seçtiği videoların ortak bir yanı muhakkak vardır. Bunu keşfedin izlemeyi içiniz almıyor olabilir o zaman eşinize sorun, belki denemek istediği sizin de onay verebileceğiniz özel yaşamınızı renklendirecek ufak şeyler vardır. Konuşmadan bilemezsiniz. Mesir macunu vb. yedirmek sorunu çözmediğiniz takdirde daha fazla video izlemesine yol açar sadece. Eşiniz çocuktan sonra böyle olduysa sizi anne olarak görüyor olabilir, o zaman bir uzmana danışmanız gerekir.:31:

Hep vardi cnm bekarliktan gelen aliskanligi. Onun istedigi hep oral rahatlamak normal olana istegi yok gibi bisey. Ama hep oral olmaz ki. Artik bende sogudum. Onun izledigi videolara midem almasada baktim gecen gun ama igrenc ya :(

Tek yolum kabullenmekmi artik yoruldum onun videolarindanda. Bencilliklerindende kirmalarindan hakaretlerinden. Kac kere ayrilma noktasina geldik annemlerde durdum geldi hep soz hep vaat. Ve sonuc degisen bisey yok. Off kahretsin seviyorumda boyle bi adami ama nefrette ediyorum :((

Ona sıkıntılarınızı anlatmışsınız,o da bir çözüm bulmamış.
Boşanmaya niyetiniz olsa zaten gider dava açardınız.
O zaman bu şekilde hayatınıza devam edeceksiniz.

Ona sıkıntılarınızı anlatmışsınız,o da bir çözüm bulmamış.
Boşanmaya niyetiniz olsa zaten gider dava açardınız.
O zaman bu şekilde hayatınıza devam edeceksiniz.

Kimse bosanmak icin evlenmezki benim 3 yasinda oglum var. Bu aliskanligina cozum bulamadim sizden neler yapabilirim diye yardim istedim. Bosanmak kacmak kac kere denedim ama olmadi. Oglum herkese baba der oldu o surecte boynu bukuk kaldi. Mutlaka bi yolu var bunun sizede yardimci olursunuz diye buraya ozelimi actim. Sonucta kimse mukemmel degil. Ama bu yaptiklariyla beni cok yipratti orasi ayri ama. Son biseyler varsa sizlerin onerisiyle duzelmesi icin ugrasicam. Ugrasmak zorundayim :((( en azindan sonra ugrasmadim demem

çok zor bir durum canım , bir uzmana psikoIoğa danısın bu böyIe tabiki gitmez sanada yazık cekiIir gibi degiI ki
ben düsünüyorumda dayanamazdım böyIe bir duruma o pcyi tvyi parcaIardım herhaIde
kendi gitmek istemesse biIe siz danısın bir uzmana ne yapmanız konusunda

cok üzüldüm canım yaa...oral istiyor demek...hmmmm...yani eşinizde degenelin aksine ters bir durum varçoğu kişi sırf affedersiniz elle tatminden artık gına geldği için evlenir,bir de coğu erkek eşinin tatmin olduğunu görünce daha cok mutlu olur..eşiniz genellemye uymuyor ve sanırım sorunu psikolojik,inanın şimdi dava acsanız hemen bosanırsınız,tabi bosanmanızdan yana değilim ama bir evliliği ayakta tutaan en önemli unsur düzenli cinsel hayattır,bunu hepimiz biliriz..tek tavsiyem psikolog..Allah yardımcınız olsun..

Back
X