sasirmis durumdayim

Canım tabiki çözümsüz değil,herşeyin bir çözümü vardır..Doktora gitmesi lazım,tabi kabul etmezse de araya ikna edebilecek birilerinin girmesi lazım..:44:

Arkadaşların söylediği gibi canım.
Doktor şart.
Eşin mormal değil.Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız..

geçen yine burda bu konu ya benziyen konu vardı
arkadaş yazmış
çekeninde o haldae soyunup poz vereninde seyredeninde allah belasını versin diye
evet
bende o zaman okonuda beğenmiştim arkadaşın düşüncesini
ne anlıyolar elin karısının orasını burasını pis pis seyretmeyi bide o erkeklere nedemeli haysiyetsiz şerefsizler
3 kuruş para için kendilerini kılıktan kılığa sokup elin pis karuılarıyla sexs yapıp bide para kazanıyorlar
pislikler seyredeninde yayınlayanında
bende diyorum allah belasını versin

Canım bea.
Sen de profil resmini değiştirsen.
Bir erkek için o resim de gayet etkileyici...

canım çok üzüldüm bu erkekleri anlamıyorumya ama eşin isteksiz değil isteksiz olsaydı o videoları izlemezdi kendi kendini tatmin yapıyor ama hellalin dururken niye başka ihtiyaç duyuyorlar anlamadım gitti:47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
peki eşine kızmaktan ziyade neden izlediğini sordun mu? ben bunu çok merak ettim. yorumlarında bir kısmını okuyabildim.
ayrıca bir suçu ne kadar çok tepkili ortadan kaldırmaya çalışırsanız o kadar gizli yapılır ve gizli olan her zaman cezbedicidir.
arkadaşlar açık açık söylemek gerekirse o kötü görüntüler arz talep meselesidir. izlenmezse çekilmezde.

sadece bir kez reddetiyse bir sorun yoktur ama sürekli yapıyorsa bunu arada bir soğukluk var demek ilginç .bence piskoloğa gitsin bir an önce eşin çünkü zorunu var .video falan izleyerek kendini tatmin etmek ne ya ?bende bunu anlamıyorum valla .erkekleri hiç anlayamayacağım buda bir sorun yani terapi alması gerek .tabi önce buna ikna etmen gerek oda başka konu.

aaa yok ya ben hergün bişey öğrenicem.her erkek reel bişeyler yaşamk ister neden sanal istesinki.konuştuğunuzda ne diyor.sorunlarınızın olduğunu kabulleniyormu.bencede psikoloğa gitmeli eşin.kolay değil elbet allah yardımcın olsun.bide bu güzellik çirkinlik sorunu değildir.elbette güzelsindir.

eşinin izlediği videolara bak. videoların üzerinde yoğunlaştığı belli bi konu var mı? sevdiği şeyleri oradan kapabilirsin belki yardımcı olur. bunu kurtarmak istediğin için söylüyorum...

Kız 36 bedenim bekar sanıyorlar beni demişin ,ben de 42yim evli gibi mi duruyorum acıbaaa ? :1:
Çok hoşuma gitti cümlen.
Benim anladığım kadarıyla genelde görüyorum; erkekler normal ilişkidense daha çok oral ilişkiden hoşlanıyorlar. :S
Anlayamıyorum.
Sanırım size karşı bir isteksizliği söz konusu. Açık açık konuşun.
Daha gençsiniz, 3 yaşında çocuğunuz varmış, cinsellik insanların ihtiyacı.
Bahsedin bu şekilde. Boşanmayı önerin desem bilmiyorum . Ama evlilikte en önemli noktadan biridir cinsellik.
Yani bilemedim ben inan ... :31:

canım gercekten esının davranısı cok kırıcı .
sen o kadar suslen kokulan adam donsun arkasını yatsın .cok kırıcı gercekten .
ama dıger yorumlar da bahsettıgınıze gore esınız kendısını vıdeolarla tatmın edıyormus .
o zaman dıger arkadasların da soyledıgı gıbı kesınlıkle bır uzman yardımı alsın
normal degıl cunku .
son olarak ; "36 bedenım bakımlıyım benı evlı sanmıyorlar" demıssın .
36 beden olmak demek muhtesem kadın olmak demek degıldır .
aslın da bız kadınlar hep zayfılıgı severız ama,erkekler bızım gıbı degıldır .
erkeklerın genelı etlı butlu sever .ben 38 bedenım ama sevgılık hala bana cok zayfısın der .:1:

konunu okudm cnm sen ne kadar giyinip süslenip koku sürünsen bu adam böyle
o nasıl sen yokmuş gibi dvranıyor ilişki nlamında
sende artıık onun için parmak oynatma
neden diyceksin sen ne kadar ilişki istersen üzerine düşersen
eşin de okadar kendini geri çekecektir
erkeklik pskolojisi cnm,sen redet o çekici görsün senio yanaşsın
ne kadar süredir böyle bilmiyorum ama cnm o sana yaklaşmadkça sen gittiysen ondanda isteksizlik olur diye düşünüyorum
allah sabır versin eşinize de hidayet nasip etsin:44:

Tesekkur ederim hepinize sanirim en dogru yol doktor. Ama gidermi bilmiyorum. Ona gore bunlar sorun teskil etmiyo. cunku ona gore bunlar benim abartmam :( bu arada Ben bu konuyu acmadan once diger konulari okudugumda bakimlimisin kendine dikkat edermisin gibi yorumlari okudugum icin kendi konumda belirttim. Bakarim kendime diye.

canım Allah yardımcın olsun burada bazı arkadaşlarda destek olacaklarına köstek oluyorlar kimsenin başına gelmeden anlamaz canım bu alışkanlık hani çocuktan sonra oldu desen acaba seni anne olarak görüyor yada afedersin normal doğumdan sonra olan bir deformeden dolayı yeterli gelmiyorsa heyecan vermiyorsa o ayrı ama alışkanlık ne yazık ki özel ola-cak ama sadece izliyormu yoksa rahataltıyor mu kendini yani zaten kendini öyle rahatlatıyorsa sana gereksinim duymuyordur çünkü o şekilde yetiyordur ona

Rahatlatiyo cnm o yuzden bana ihtiyaci yok ya zaten :( bu bekarliktan gelen aliskanligi malesef evliligimizi etkiliyo ama sorun oldugunu basmiyo kafasi yada isine bu geliyo :(

ya aslında istememesi iyi değil mi :S:)
kendi kendine yapsın işte, seni rahat bıraksın. ama sen istiyorsan eğer o zaman o erkeğin erkekliğine tüküreyim seni tatmin edemiyorsa. ama belki sende de istek yoktur, o sana yanaşmıyor diye inat yapıyorsundur belki. sen de kafandan çıkar ilişkiyi, çocuğuna işine yönel. bence zorla ilişkiye girmesinden daha iyi bişey bu. sanırım senin erkek bozuntusu masturbasyonu asla bırakıp adam olamayacak.. ama sen de evliliğini devam ettirmek istiyosun dimi.. ne diyeyim bilemedim :((
bu arada dün gece bana da aynısı oldu. bir saat saçıma maşa yaptım, bolca süslendim. eğlenmeye dansetmeye gittik, hiç ilgilenmedi benle. ama boşverdim yavrum, oturdum ders çalışıyorum şimdi :)

Rahatlatiyo cnm o yuzden bana ihtiyaci yok ya zaten :( bu bekarliktan gelen aliskanligi malesef evliligimizi etkiliyo ama sorun oldugunu basmiyo kafasi yada isine bu geliyo :(

canım özelden yazacaktım ama beceremedim bilmiyorum yazmayı üstü kapalı bişey yazacam ayıp olmaz inşallah şimdi bu elini kullanıyor ya sen kendi elini kullansan yakınlaşmış olursunuz inşallah ayıp olmadı canım valla bir fikir olsun dedim

ya aslında istememesi iyi değil mi :S:)
kendi kendine yapsın işte, seni rahat bıraksın. ama sen istiyorsan eğer o zaman o erkeğin erkekliğine tüküreyim seni tatmin edemiyorsa. ama belki sende de istek yoktur, o sana yanaşmıyor diye inat yapıyorsundur belki. sen de kafandan çıkar ilişkiyi, çocuğuna işine yönel. bence zorla ilişkiye girmesinden daha iyi bişey bu. sanırım senin erkek bozuntusu masturbasyonu asla bırakıp adam olamayacak.. ama sen de evliliğini devam ettirmek istiyosun dimi.. ne diyeyim bilemedim :((
bu arada dün gece bana da aynısı oldu. bir saat saçıma maşa yaptım, bolca süslendim. eğlenmeye dansetmeye gittik, hiç ilgilenmedi benle. ama boşverdim yavrum, oturdum ders çalışıyorum şimdi :)[/QUO
canım öyle ayrı ayrıda evlilik mi olur bence iyi değil karısı duruken one öyle

Son dönemde yapılan araştırmalara göre (erkekler ve bayanlar içinde )çok fazla elle tatmin olanlar bi süre sonra gerçek anlamda cinsellikten zevk almıyorlar.
Bağımlılık yapıyor bu durum. Ama evliliğini kurtarmak senn elinde cnm önce tek başına psikoloğa gitmelisin o gelmese gelmesin psikolog bi kaç telkin verecektir veya taktik,
onları uygularsın evde umarım bir an önce düzelir canım.

bu durum bağımlılık yapmış eşinde canım. işin kötüsü o şekilde alıştığı için normal ilişki onu tatmin etmiyo çünkü helal ya ,illaki haram olacak şeytan dürtecek haram günah olduğunu söyle kocalık görevini yapmıycaksan boşanacağını söyle ..yada sen benim gibi gerçek kadını istemiyorsan sanallar yetiyorsa bende kendi gerçeğimi bulurum ben dee evliliğinin nereye gittiğini görsün..

Back
X