Arkadaslar bunu 2 gundur dusunuyorum ama cozum bulamadim. Size sormak istedim cvplariniz bana iyi gelecek. Tabi bu en son yasadigim konu.
Eveli gun gece cocugu uyutup saat 2 ye kadar butun bakimimi yaptim. Gittim yanina sonuc sadece sarildi. Ve ustundekini yenimi aldin dedi. Bende o kadar hazirlandim dedim uykum var dedi. Ne yaptiysam tik yok uyudu. Bende kalktim degistim ustumu sabaha kadar uyuyamadim nasil reddeder

sabaha kadar konustum durdum agladim kendi kendime. Tekrar olurmu diye kac kere tekrar gittim yanina dondu yatti gene. Bende konusmuyorum onunla aptal gibi hazirlandim o kadar. Bana biseyler soyleyin arkadaslar elimden gelse bi kasik suda bogcam adami. Bu arada guzel biriyimdir 36 bedenim yani hep bekar sanirlar beni. Hani cocuk falan var ama salmadim kendimi cvp kizlar tsk simdiden.