Ya erkeklerin çoğu da aynı şeyi yapıyor ben anlam veremiyorum siz küçükken ailenize bağımlı biri olabilirsiniz ama insanların yaşı geçtikçe artık bağımlı değil bağlı bir birey olmayı seçmeniz lazım ne demek çalışıp aileme verdim yok bagimliyim vs anne baba da olsa sınır çizmeniz gerekiyordu cevremde bu tarz olaylara rastlıyorum garip geliyor neden kendiniz birikim yapamıyormuydunuzda ailenize verdiniz tüm paranızı bu saatten sonra hiçbirşey talep edemezsiniz aileniz size evladım kiralarda sürünmesin geçin bir evde siz oturun demiyorsa siz hala ailenize bağımlı bir birey olmaya devam edin gerçekten kırmak üzmek istemiyorum kimseyi ama hiçbir insanı anlamıyorum böyle yapan. Birey olduğunuzu hala kabullenmiş gibi gelmediniz banaherkese merhabalar. bir konuda sizlerin fikirlerinizi almak isterim. ben aileme bağlı birisiyim. ben evlenmeden önce 6-7 yıl kadar tüm kazandığımı aileme veriyordum. onların ihtiyacı yoktu. bize vereceksin tarzı konuşmada olmadı. sadece onlar benim adıma yatırım yaparlar evlatlarıyım diye düşünmüştüm. öyle de oluyordu altın vs yapılıyordu. evlendikten sonra eşimle aramda bazı sorunlar oldu. onlarda benim hak kaybıma uğramamam için bu kazançlarımla ilgili sessiz kaldılar yani eşim bilmiyor. bilse de gerçi onu ilgilendirmez de neyse. bikaç yıl önce amcamlar, teyzemler vs herkes ortak bir iş yaptılar. şuan herkese 1 ev düştü. benim eskiden elde ettiğim gelirin karşılığı da 1 eve denk geliyor. ben 2 yıldır bende ev sahibi olmak isterim o kazançlarımdan dediğimde babam ısrarla reddediyordu. şimdi herkesin evi teslim edildi. kuzenlerim de dahil yani. bende aileme 2 ev düştü bende ev isteğimi dile getirdim. ama annemle babam ayılıp bayılıyorlar. sen bizim ciğerimizi yaktın felan dediler. şuana kadar ailemle karşı karşıya hiç gelmemiştim. ailemin durumu da iyidir. benim bekarlıktaki kazancımı talep etmem onlara göre çok ağır ve haksız bir talep. bana göre de işin ilk başından beri talep ettiğim ama ısrarla reddedildiği için kendimi çok değersiz kötü hissetmeme sebep oluyor. babam alacağını miras olarak ben ölünce alırsın diyor. diğer evde kardeşiminmiş. kardeşim hala öğrenci bu arada. inanın beynim durdu söyledikleri konusunda. ben bu talebimde haksız mıyım? siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? tekrar edeyim sonradan ben bu yatırım işine dahil olmadım. ailem benim brikimlerimi bu işte kullandılar.
Siz haklısınız aileniz paranızın üzerine yatmış..herkese merhabalar. bir konuda sizlerin fikirlerinizi almak isterim. ben aileme bağlı birisiyim. ben evlenmeden önce 6-7 yıl kadar tüm kazandığımı aileme veriyordum. onların ihtiyacı yoktu. bize vereceksin tarzı konuşmada olmadı. sadece onlar benim adıma yatırım yaparlar evlatlarıyım diye düşünmüştüm. öyle de oluyordu altın vs yapılıyordu. evlendikten sonra eşimle aramda bazı sorunlar oldu. onlarda benim hak kaybıma uğramamam için bu kazançlarımla ilgili sessiz kaldılar yani eşim bilmiyor. bilse de gerçi onu ilgilendirmez de neyse. bikaç yıl önce amcamlar, teyzemler vs herkes ortak bir iş yaptılar. şuan herkese 1 ev düştü. benim eskiden elde ettiğim gelirin karşılığı da 1 eve denk geliyor. ben 2 yıldır bende ev sahibi olmak isterim o kazançlarımdan dediğimde babam ısrarla reddediyordu. şimdi herkesin evi teslim edildi. kuzenlerim de dahil yani. bende aileme 2 ev düştü bende ev isteğimi dile getirdim. ama annemle babam ayılıp bayılıyorlar. sen bizim ciğerimizi yaktın felan dediler. şuana kadar ailemle karşı karşıya hiç gelmemiştim. ailemin durumu da iyidir. benim bekarlıktaki kazancımı talep etmem onlara göre çok ağır ve haksız bir talep. bana göre de işin ilk başından beri talep ettiğim ama ısrarla reddedildiği için kendimi çok değersiz kötü hissetmeme sebep oluyor. babam alacağını miras olarak ben ölünce alırsın diyor. diğer evde kardeşiminmiş. kardeşim hala öğrenci bu arada. inanın beynim durdu söyledikleri konusunda. ben bu talebimde haksız mıyım? siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? tekrar edeyim sonradan ben bu yatırım işine dahil olmadım. ailem benim brikimlerimi bu işte kullandılar.
Tutup da maaşını ellerine sayman başta hata olmuş zaten, senin kendi aklın fikrin var yatırım yapacaksan kendin yapsaydın. Bak verdiğin paraları kendilerine hibe olarak almışlar, geri isteyince de kötü olmuşsun. Haksız değilsin bu arada para senin hakkın ama onlar olayı komple farklı almış çok para kazandı bize verdi bizim oldu algılamışlar. İnşallah kurtarırsınızherkese merhabalar. bir konuda sizlerin fikirlerinizi almak isterim. ben aileme bağlı birisiyim. ben evlenmeden önce 6-7 yıl kadar tüm kazandığımı aileme veriyordum. onların ihtiyacı yoktu. bize vereceksin tarzı konuşmada olmadı. sadece onlar benim adıma yatırım yaparlar evlatlarıyım diye düşünmüştüm. öyle de oluyordu altın vs yapılıyordu. evlendikten sonra eşimle aramda bazı sorunlar oldu. onlarda benim hak kaybıma uğramamam için bu kazançlarımla ilgili sessiz kaldılar yani eşim bilmiyor. bilse de gerçi onu ilgilendirmez de neyse. bikaç yıl önce amcamlar, teyzemler vs herkes ortak bir iş yaptılar. şuan herkese 1 ev düştü. benim eskiden elde ettiğim gelirin karşılığı da 1 eve denk geliyor. ben 2 yıldır bende ev sahibi olmak isterim o kazançlarımdan dediğimde babam ısrarla reddediyordu. şimdi herkesin evi teslim edildi. kuzenlerim de dahil yani. bende aileme 2 ev düştü bende ev isteğimi dile getirdim. ama annemle babam ayılıp bayılıyorlar. sen bizim ciğerimizi yaktın felan dediler. şuana kadar ailemle karşı karşıya hiç gelmemiştim. ailemin durumu da iyidir. benim bekarlıktaki kazancımı talep etmem onlara göre çok ağır ve haksız bir talep. bana göre de işin ilk başından beri talep ettiğim ama ısrarla reddedildiği için kendimi çok değersiz kötü hissetmeme sebep oluyor. babam alacağını miras olarak ben ölünce alırsın diyor. diğer evde kardeşiminmiş. kardeşim hala öğrenci bu arada. inanın beynim durdu söyledikleri konusunda. ben bu talebimde haksız mıyım? siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? tekrar edeyim sonradan ben bu yatırım işine dahil olmadım. ailem benim brikimlerimi bu işte kullandılar.
6-7 yılda ev parası verdiğinize eminseniz haklısınız.
Eğer o ev parasına denk değilse aileniz haklı. Sizden bir talepleri olmamış, net de konuşulmamış sanırım.
herkesin ortaya koyduğu paradan daha fazlasını vermiş oldum. şuan zaten mesafe koydum. bağımlı değilim yani. ben gurbette çalışıyordum. tek başımaydım. fiziki altın alarak değerlendirelim dendi bende onlara gönderiyordum maaşımıYa erkeklerin çoğu da aynı şeyi yapıyor ben anlam veremiyorum siz küçükken ailenize bağımlı biri olabilirsiniz ama insanların yaşı geçtikçe artık bağımlı değil bağlı bir birey olmayı seçmeniz lazım ne demek çalışıp aileme verdim yok bagimliyim vs anne baba da olsa sınır çizmeniz gerekiyordu cevremde bu tarz olaylara rastlıyorum garip geliyor neden kendiniz birikim yapamıyormuydunuzda ailenize verdiniz tüm paranızı bu saatten sonra hiçbirşey talep edemezsiniz aileniz size evladım kiralarda sürünmesin geçin bir evde siz oturun demiyorsa siz hala ailenize bağımlı bir birey olmaya devam edin gerçekten kırmak üzmek istemiyorum kimseyi ama hiçbir insanı anlamıyorum böyle yapan. Birey olduğunuzu hala kabullenmiş gibi gelmediniz bana
Lütfen beni mazur görme, ama söylemezsem çatlardım. Sırf hakkı olanı istedi diye, evladına bu cümleyi kuran kim varsa ciğeri parçalansın!sen bizim ciğerimizi yaktın felan dediler.
İşiN içine para girdi mi işte kendi annenle babanlada sınanıyorsun. Ne acı ya. Geçmişe dönük Birşey yapılamaZ ama bundan sonra kimseye anamdır babamdır kardeşimdir diye güvenmeyin. Kendi paranızı kendiniz kontrol edin. İnşallah hakkınızın karşılığını alırsınız. Böyle durumlarda hak hukuk gözetmeyen insanlar hakkına girdiği kişinin öyle bir ahını alıyor ki. Sonra acı acı ödemek zorunda kalıyolar.herkese merhabalar. bir konuda sizlerin fikirlerinizi almak isterim. ben aileme bağlı birisiyim. ben evlenmeden önce 6-7 yıl kadar tüm kazandığımı aileme veriyordum. onların ihtiyacı yoktu. bize vereceksin tarzı konuşmada olmadı. sadece onlar benim adıma yatırım yaparlar evlatlarıyım diye düşünmüştüm. öyle de oluyordu altın vs yapılıyordu. evlendikten sonra eşimle aramda bazı sorunlar oldu. onlarda benim hak kaybıma uğramamam için bu kazançlarımla ilgili sessiz kaldılar yani eşim bilmiyor. bilse de gerçi onu ilgilendirmez de neyse. bikaç yıl önce amcamlar, teyzemler vs herkes ortak bir iş yaptılar. şuan herkese 1 ev düştü. benim eskiden elde ettiğim gelirin karşılığı da 1 eve denk geliyor. ben 2 yıldır bende ev sahibi olmak isterim o kazançlarımdan dediğimde babam ısrarla reddediyordu. şimdi herkesin evi teslim edildi. kuzenlerim de dahil yani. bende aileme 2 ev düştü bende ev isteğimi dile getirdim. ama annemle babam ayılıp bayılıyorlar. sen bizim ciğerimizi yaktın felan dediler. şuana kadar ailemle karşı karşıya hiç gelmemiştim. ailemin durumu da iyidir. benim bekarlıktaki kazancımı talep etmem onlara göre çok ağır ve haksız bir talep. bana göre de işin ilk başından beri talep ettiğim ama ısrarla reddedildiği için kendimi çok değersiz kötü hissetmeme sebep oluyor. babam alacağını miras olarak ben ölünce alırsın diyor. diğer evde kardeşiminmiş. kardeşim hala öğrenci bu arada. inanın beynim durdu söyledikleri konusunda. ben bu talebimde haksız mıyım? siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? tekrar edeyim sonradan ben bu yatırım işine dahil olmadım. ailem benim brikimlerimi bu işte kullandılar.
para babanizin degil ki o olunce alasiniz miras degil kendi birikiminiz istemeniz gayet normal.herkese merhabalar. bir konuda sizlerin fikirlerinizi almak isterim. ben aileme bağlı birisiyim. ben evlenmeden önce 6-7 yıl kadar tüm kazandığımı aileme veriyordum. onların ihtiyacı yoktu. bize vereceksin tarzı konuşmada olmadı. sadece onlar benim adıma yatırım yaparlar evlatlarıyım diye düşünmüştüm. öyle de oluyordu altın vs yapılıyordu. evlendikten sonra eşimle aramda bazı sorunlar oldu. onlarda benim hak kaybıma uğramamam için bu kazançlarımla ilgili sessiz kaldılar yani eşim bilmiyor. bilse de gerçi onu ilgilendirmez de neyse. bikaç yıl önce amcamlar, teyzemler vs herkes ortak bir iş yaptılar. şuan herkese 1 ev düştü. benim eskiden elde ettiğim gelirin karşılığı da 1 eve denk geliyor. ben 2 yıldır bende ev sahibi olmak isterim o kazançlarımdan dediğimde babam ısrarla reddediyordu. şimdi herkesin evi teslim edildi. kuzenlerim de dahil yani. bende aileme 2 ev düştü bende ev isteğimi dile getirdim. ama annemle babam ayılıp bayılıyorlar. sen bizim ciğerimizi yaktın felan dediler. şuana kadar ailemle karşı karşıya hiç gelmemiştim. ailemin durumu da iyidir. benim bekarlıktaki kazancımı talep etmem onlara göre çok ağır ve haksız bir talep. bana göre de işin ilk başından beri talep ettiğim ama ısrarla reddedildiği için kendimi çok değersiz kötü hissetmeme sebep oluyor. babam alacağını miras olarak ben ölünce alırsın diyor. diğer evde kardeşiminmiş. kardeşim hala öğrenci bu arada. inanın beynim durdu söyledikleri konusunda. ben bu talebimde haksız mıyım? siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? tekrar edeyim sonradan ben bu yatırım işine dahil olmadım. ailem benim brikimlerimi bu işte kullandılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?