- 27 Mart 2019
- 170
- 209
- 103
- 41
herkese merhabalar. bir konuda sizlerin fikirlerinizi almak isterim. ben aileme bağlı birisiyim. ben evlenmeden önce 6-7 yıl kadar tüm kazandığımı aileme veriyordum. onların ihtiyacı yoktu. bize vereceksin tarzı konuşmada olmadı. sadece onlar benim adıma yatırım yaparlar evlatlarıyım diye düşünmüştüm. öyle de oluyordu altın vs yapılıyordu. evlendikten sonra eşimle aramda bazı sorunlar oldu. onlarda benim hak kaybıma uğramamam için bu kazançlarımla ilgili sessiz kaldılar yani eşim bilmiyor. bilse de gerçi onu ilgilendirmez de neyse. bikaç yıl önce amcamlar, teyzemler vs herkes ortak bir iş yaptılar. şuan herkese 1 ev düştü. benim eskiden elde ettiğim gelirin karşılığı da 1 eve denk geliyor. ben 2 yıldır bende ev sahibi olmak isterim o kazançlarımdan dediğimde babam ısrarla reddediyordu. şimdi herkesin evi teslim edildi. kuzenlerim de dahil yani. bende aileme 2 ev düştü bende ev isteğimi dile getirdim. ama annemle babam ayılıp bayılıyorlar. sen bizim ciğerimizi yaktın felan dediler. şuana kadar ailemle karşı karşıya hiç gelmemiştim. ailemin durumu da iyidir. benim bekarlıktaki kazancımı talep etmem onlara göre çok ağır ve haksız bir talep. bana göre de işin ilk başından beri talep ettiğim ama ısrarla reddedildiği için kendimi çok değersiz kötü hissetmeme sebep oluyor. babam alacağını miras olarak ben ölünce alırsın diyor. diğer evde kardeşiminmiş. kardeşim hala öğrenci bu arada. inanın beynim durdu söyledikleri konusunda. ben bu talebimde haksız mıyım? siz olsanız nasıl hareket ederdiniz? tekrar edeyim sonradan ben bu yatırım işine dahil olmadım. ailem benim brikimlerimi bu işte kullandılar.