Ben universiteden sonra calistim, basta part time dusuk gelirli bir isti, ancak kendime harcadim zaten, sonra memur oldum , ordan gelirim de ancak ceyizime yetti esimle her seyi kendimiz yaptik. Sonra da evlendim zaten. Ama simdi evde kiz kardesim var ve cok yuksek bi geliri var, eve annemlerin ihtiyaclarina bisuru harciyor , hic tutumlu birisi degil ona ragmen sonucta ayri evi gideri olmadigi icin kenara attigi parayla yarim ev parasi biriktirmis. Annemler ev almaya niyetlenmidti paralari yetmiuordu. Kiz kardesim hic karşılık beklemeden parasini vermek istedi. Annem once kabul etmedi, sonra mecbur kalinca surekli ama surekli her ortamda, o evin 3 te 1 i X'in (kardeşim) gun gelir miras olur ona gore paylasin, gerisini siz paylaşırsiniz(5kardesiz) der hep. Ki benim de hep içime batıyor, annemlere ben onun gibi hic destek olamadim diye hep ona minnet duyuyorum, cunku babam tek basina evi gecindirmesi zor, isci babam. O evin payini kimseye yedirmem mesela, kiz kardesim fazlasini bile hak ediyor çünkü.