mugecik
kendine niye eziyet ediyorsun?
onunde cok guzel gunlerin olacak. bu surec sadece nadas.
Çünkü o kadar sinir bozucu ki!
Biliyorum iyi olucam ama şimdi elimde değil maalesef
Su yasadiginin aynisindan ben yasadim:)
Gececek merak etme.
Marsa felan gitmeye gerek yok dimdik ayakta dur. Seni coktan gözden cikarmis biri icin gercekten yas tutmaya degmez. Simdi ne desek bos uzulme diye
Sen biraz zaman gecsin zaten uzulmeyeceksin:))
Aslında üzüldüğüm konu kendim, o değil. Ben bu adamı sevdim diye gerçekten o kadar çok şeye katlandım ki!
Şimdi bu yaşadıklarım ağır geliyor. Bu kadar mı kördüm diyorum göremedim gerçek yüzlerini.
Aptal aptal her şeye katlandım. Haksızlığa uğramış hissimden kurtulamıyorum
Ne var yani ex kaynananın yeni gelini olacakta senin yeni damadın olmayacak mı. Aldatıldın mı bilmiyorum ama eğer öyleyse yeni gelen eşini aldatmış bir adamın ikincı karısı olmanın zevkini yaşasın bırak.
Aldatıldım, muhtemelen gelen yenisi de o aldatıldığım kadın. Yani bunu bile isteye gelen bir kadının ikinci kadın olmakla bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Kaynanası bile (!) gül gibi mis gibi dedikten sonra...
O davanın acısıyla yapmışlar bunu, o kadar belli ki mugehatun. Ortada muhtemelen gelin bile yok. O lafın sırf canınızı acıtmak için, kendinizi sorgulamanız için söylendiği apaçık ortada, keşke size yansıtılmasaydı hiç, teyzeniz kadının ağzının payını verdikten sonra konuyu da oracıkta kapatsaydı.
Ama teyzeniz kendini tutamayıp size yansıttı madem, bari siz bu ailenin çirkin oyunlarına gelmeyin. Artık sizi incitememeleri gerek. Kesinlikle kendinizi sorgulamayın. Bu laflara kulak tıkayın, geleceğinize bakın siz, amaçlarına ulaşamasınlar, debelenip dursunlar. Bu boşanmanın kesin olduğunu anladıktan sonra, kararlılığınızı gördükten sonra kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar, o kadar.
Siz kendi hayatınızı planlayın. İş meselesini, yaşayacağınız yeri, kendinize nasıl güzel bir hayat kuracağınızı hayal edin. Bunlara odaklanın sadece. O insanlarla artık tüm bağlarınızı kopardınız. O densiz kadın artık kayınvalideniz olmadığı için yatın kalkın şükredin. Yine iyi olacaksınız. Daha iyi olacaksınız. Hatta hiç olmadığınız kadar iyi olacaksınız çünkü sırtınızdaki o yükten kurtuldunuz. Size layık olmayan bir adamdan kurtuldunuz. Sizin kıymetinizi bilmeyen o aileden kurtuldunuz.
Ailenizden de lütfen oradan gelen haberleri, ortada boşanma davanızı etkileyecek bir kanıt yoksa, size katiyen yansıtmamalarını isteyin. O insanlar şu an kendi acılarını onursuzca size bulaştırmaya çalışıyorlar. Lütfen oyuna gelmeyin.
Ya ben gerçek olduğunu düşünüyorum çünkü bu adam boşanmam boşanmam diye tutturuyordu sonra bir anda tamam dedi bir anda dönmesi normal değildi yani.
Ben gerçekten kendime odaklanmış durumdaydım. Hayatımı yeniden kurma telaşına düştüm. O şehirde iş bakmaya filan başladım ama bu olay iyice canımı sıktı.
Kendime kızgınım hani nasıl olurda bu kadar salak bir şekilde yaşamışım diye.
Teyzem aslında kötü niyetle söylemedi. Ben canımı bir konu için sıkıyordum o da bak o yeni birini bulmuş bile sen neden üzüyosun kendini dedi. Hani öylelikle söylemiş oldu.
Daha da işler çirkinleşicek diye korkuyorum.
Böyle geldimi herşey üste üste geliyor ışte. Güçlü olmaktan başka çareniz yok. Zaman sizin tek ilacınız. Sizce mutlu olacaklar mı gercekten ? Kimin ahı yerde kalmış ? Allah güç versin, sabır versin. Sizi çok seviyorum, bu güçlü duruşunuza hayranım, siz çok iyi bi insansınız. Dilerim hakettiğiniz mutluluğu fazlasıyla yaşarsınız.
Canım çok tşk ederim, bende seni seviyorum, öyle güzel geldi ki yazdıkların.
Yuva yıkanın yuvası mı olacak sanıyormuş o süperzeka kadın! Şimdiki gelin dediği sürt.. evli adamla birlikte oldu , kadın bunu idrak edemiyor zaar! Yarın bir gün kendi oğluşuna aynı şeyi yaşatmayacağını nerden biliyor acaba?
Müge üzme kendini nolur bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar! Sen bugünleri atlatacaksın, hepsi geride kalacak ve sen sonunda iyi ki bir neden çıkmış ortaya da boşanmışım o dallamadan diyeceksin!
Canım inan bana o günlerin gelmesini o kadar çok istiyorum ki artık. Çok bıkmış durumdayım.
canim benim bosveeer seni acitmak icin soyledikleri o kadar belliki.. bi an once kurtul o insandan ama kurtulayim bi an once bitsin derken anlasmali bosanma yapip onun ekmegine yag surme..o kadar yilin o kadar yalnizligin o kadar mutsuzlugun uzerine tereyagdan kil ceker gibi kurtulamasin tazminat nafaka ne bileyim iste mutlaka bunlari..aldatma olayindan oncede normal bi evlilik yoktu ki sen hep yalniz ve mutsuzdun o ise kendi keyfi dogrultusunda yasiyordu onceki konularinida biliyorum.. iste bu sebeplerden oturu iyiki bitmis diyeceksin. sadece biraz zaman guclu durusunu hicbir zaman kaybetme ve unutma Rabbim actigi her yaradan hesap soracak...
Anlaşmalı açtım yeter ki boşanayım uzamasın diye, çekişmeli açınca uzuyormuş davalar. Ne hali varsa görsün benden uzak olsun da diye dusundum hep. Ama hata ettım sanırım. Yıne de pıslıklerıne bulasıyorum cunku