zaten hep kadınlar yollu olur erkekler de masum anadolu ınsanı dımı?hayır o bunu dedı de sız nasıl ınandınız?3 yıllık bir ilişkim vardı uzaktan yürütüyorduk . yeri geldi güzel yeri geldi kötü anılarımız oldu . ama cok sevdim . sevildim de .. ya da öyle zannettim . Bu adam beni koklayarak öpen , her otogardan ayrılışta hıçkıra hıçkıra aglayan bir adamdı . geçen sene bir kızla samimi bir fotosunu yakaladım . ayrıldım . aynı gün yanıma geldi . ki o dönem ailevi bişeyler vardı imkansızdı gelmesi yinede cıktı geldi bu yüzden ailesi ile baya sorun yaşadı .aglaya aglaya barıştırdı . kız biraz afedersiniz yollu bir tipmiş , içip ayakta duramadığı için kol temaslı bir fotoymuş . herneyse ortak arkadaslarımız da beni biliyorlar onla aynı okuldalar onlarda yok dedi inandım . barıştık cidden de yoktu hiçbirşey . ancak bu sene sınıfta kaldı kendisi baya güzel bir bölümde okuyor ama okulu 6 yıl bir de kalınca psikolojik anlamda bitti . bursları kesildi . ne yaptıysam düzeltemedim moralini . bir de o dönem annesi beni istemediğini söyledi . hergün cok mu zorluyoruz acaba sansımızı uzagiz ailem istemiyor cart curt buz gibiydi bana bir şekilde aştık ayrılmadık . okuldan kalmasından beni suçladı . hatta en yakın arkadaslarını sildi bambaska bir adam oldu . gecenlerde kavga ettik . artık huzur istiyorum bıktım senden yine senin yüzünden kalacagım dedi. ulaşmaya calıştım kafamı toplıcam dedi . ve sadece 1 gün sonra bana bir mesaj geldi gerizekalı oldugum kullanıldıgım bri daha onu aramamam gerektiği . ve bunu yazan gecen yılki o kız . beraberlermiş . kız bana o seni benimle aldattı dedi . yıkıldım öldüm . beni bilerek nasıl yaparlar bunu bana nasıl yapar ? nolursunuz kızlar sizce niye yaptı ben ne yapacagım şimdi ?
ben eski sevgilim için adinin önde gideni diyorum . ama yollu oldugunu söyleyen sadece o degil . ortak arkadaslarımız kızın okulda birçok erkekle adının çıktıgını söyledi . benim herseyime karışan en ufak şeyde kıskanclıktan ölen bir adam nasıl olurda alkolik adı çıkmış bir kıza onları yazdırır . herseyi geçtim o kız seni benimle aldattı diyor beni bilerek nasıl yapar ?zaten hep kadınlar yollu olur erkekler de masum anadolu ınsanı dımı?hayır o bunu dedı de sız nasıl ınandınız?
bence sanslısınız Allah sızı sevıyor kı karsına cıkartıyor tum bunları..Senı cok daha hakeden ınsanlar var ama o kısı bu kısı degıl ıste ..Allah'ın sopası yok kı daha gozunuze nasıl soksun ?
canım benm sakın da kendını uzme bu ınsan ıcın,sakın...bol bol dua et bır sadaka ver bırıne bence..
zaten kendı kız arkadasına karısan ofkelı tıpler bole kadınlarla kızlarla bu tıplerle aldatırlar bır arastır ıstersen..ben eski sevgilim için adinin önde gideni diyorum . ama yollu oldugunu söyleyen sadece o degil . ortak arkadaslarımız kızın okulda birçok erkekle adının çıktıgını söyledi . benim herseyime karışan en ufak şeyde kıskanclıktan ölen bir adam nasıl olurda alkolik adı çıkmış bir kıza onları yazdırır . herseyi geçtim o kız seni benimle aldattı diyor beni bilerek nasıl yapar ?
ya bu adam kıskançlıktan ölürken okulda adı çıkmış içki içip erkeklerle samimi olan bir kıza bunları yazdırdı bana . hayır içkisine hayatına karışamam sadece böyle düşünen bir insan bu kız için nasıl yapar bunu ?Başta inanmayacaktin.
Aynısı basıma geldi ve aynı ayalani söyledi kız o...pu aramızda bir şey olmadı dedi.
Megerse 1 yıldır sevgiliymis kızla .
Yoksa sende benimkinin diğer bir sevgilisi misin ?
Suphelendim vallahi
ya bu adam kıskançlıktan ölürken okulda adı çıkmış içki içip erkeklerle samimi olan bir kıza bunları yazdırdı bana . hayır içkisine hayatına karışamam sadece böyle düşünen bir insan bu kız için nasıl yapar bunu ?
ben eski sevgilim için adinin önde gideni diyorum . ama yollu oldugunu söyleyen sadece o degil . ortak arkadaslarımız kızın okulda birçok erkekle adının çıktıgını söyledi . benim herseyime karışan en ufak şeyde kıskanclıktan ölen bir adam nasıl olurda alkolik adı çıkmış bir kıza onları yazdırır . herseyi geçtim o kız seni benimle aldattı diyor beni bilerek nasıl yapar ?
zaten kıza lafım yok o el kızı . insan en büyük kazığı 3 yıllık canından yiyor . keşke o kız onları deseydi o da özür dilerim böyle ögrenmeni istemezdim falan deseydi . ama demedi . o kadar hiçmişim gözünde . kız haklıymışzaten kendı kız arkadasına karısan ofkelı tıpler bole kadınlarla kızlarla bu tıplerle aldatırlar bır arastır ıstersen..
kıme bu kız yollu gbısınden konusuyorlarsa erkekler , bılkı o kızla olmak ıcın ölürler..
dıyelımkı kız gercekten yollu,bu senı bu duruma bu sıkıntıya sokmus olmasını degıstırmez erkek arkadasının
hayır yanlıs anladınız o kız elin kızı ben erkek arkadasımın bunu yapmasına şoktayım kıza şok oldugum tek şey seni benle aldattı demesi yani beni biliyor olmasıZaaağten hep kadınlar suçlu, erkekler melek melek
hayır yanlıs anladınız o kız elin kızı ben erkek arkadasımın bunu yapmasına şoktayım kıza şok oldugum tek şey seni benle aldattı demesi yani beni biliyor olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?