ben şu an onları beraber düşündükçe deliriyorum evli görmek de ne kadar acı . ya bunlar ne kadar kötü insanlar ...
Bence kafandaki sorulari sevgiline sor ondan hesap sor olanlari anlatçok ters bir zamanda gelip ikna edince inandım . hani o ters zamanda fırsat yaratıp birde zaten o kız ile yine aynı okuldaydı yani yapsa yine yapardı neden o zaman değil de şimdi aklım almıyor
yaptığı yanına kar kaldı . onlar mutlu yiyip içip gezerken ben acılar içinde kıvranıyorum . bu mu adalet ?Eski sevgilinizde aşkın ömrü 3 yıllıkmış. Karaktersizlik ise ömürlükmüş.
Hesabinizi Allah'a birakip kendi hayatiniza odaklanin.
Size bir daha donerse de deyin ki ona "Sende firtina kopsa, bende yaprak bile kimildamaz artik."
Kadinlari yapboz gibi goren, kadinlarin arkasindan "yollu" gibi ifadeler kullanip sonra onlarla cikan erkeklerden size hayir gelmez bence.
Zor bir durum acinizi bastirmayin bol bol dua edin. O adamdan bir aciklama, ozur ya da herhangi bir sey beklemeyin.
ya kız ne olursa olsun kim der ki seni benimle aldattı ? ya senin hiç mi gururun yok . ya eski erkek arkadaşım beni aşagılattı kıza dalga gectirdi . 3 yıl ya 3 yıl . yüzü bile mi kızarmaz insanın ?Bi'şey diyeyim mi, sorunun en büyüğünü sen yapmışsın. Kız yolluymuş bilmem neymiş, affetmeyecektin erkek adam kimin yanında olursa olsun adam gibi durmasını bilecek yanındakine ay böyleymiş şöyleymiş demeyecek..
Kıza da deseydin evet beni aldattı ama zamanında da sana yollu falan gibi ağır laflar etti diyeydin keşke.
Kız zaten yollu falan değil farklı bir boyuttaymış.
Booosverrrrrrrr3 yıllık bir ilişkim vardı uzaktan yürütüyorduk . yeri geldi güzel yeri geldi kötü anılarımız oldu . ama cok sevdim . sevildim de .. ya da öyle zannettim . Bu adam beni koklayarak öpen , her otogardan ayrılışta hıçkıra hıçkıra aglayan bir adamdı . geçen sene bir kızla samimi bir fotosunu yakaladım . ayrıldım . aynı gün yanıma geldi . ki o dönem ailevi bişeyler vardı imkansızdı gelmesi yinede cıktı geldi bu yüzden ailesi ile baya sorun yaşadı .aglaya aglaya barıştırdı . kız biraz afedersiniz yollu bir tipmiş , içip ayakta duramadığı için kol temaslı bir fotoymuş . herneyse ortak arkadaslarımız da beni biliyorlar onla aynı okuldalar onlarda yok dedi inandım . barıştık cidden de yoktu hiçbirşey . ancak bu sene sınıfta kaldı kendisi baya güzel bir bölümde okuyor ama okulu 6 yıl bir de kalınca psikolojik anlamda bitti . bursları kesildi . ne yaptıysam düzeltemedim moralini . bir de o dönem annesi beni istemediğini söyledi . hergün cok mu zorluyoruz acaba sansımızı uzagiz ailem istemiyor cart curt buz gibiydi bana bir şekilde aştık ayrılmadık . okuldan kalmasından beni suçladı . hatta en yakın arkadaslarını sildi bambaska bir adam oldu . gecenlerde kavga ettik . artık huzur istiyorum bıktım senden yine senin yüzünden kalacagım dedi. ulaşmaya calıştım kafamı toplıcam dedi . ve sadece 1 gün sonra bana bir mesaj geldi gerizekalı oldugum kullanıldıgım bri daha onu aramamam gerektiği . ve bunu yazan gecen yılki o kız . beraberlermiş . kız bana o seni benimle aldattı dedi . yıkıldım öldüm . beni bilerek nasıl yaparlar bunu bana nasıl yapar ? nolursunuz kızlar sizce niye yaptı ben ne yapacagım şimdi ?
Not : kızlar ben kızı değil sevgilimi suçluyorum bunu nasıl yapar diyorum . kızda tek şok oldugum beni bilerek , seninle beni aldattı demesi yani bunu nasıl kabullenir ?
eğer yanlış anlamadıysam bu çocuk 6 yıl okuduğuna göre tıp fakültesinde okuyor. o zaman bu kız da tıpta okuyor. yani ne bilim tıp fakültesinde okuyan kızlar genelde ders çalışmaktan üstüne başına bakamayan tipler oluyor. nasıl bu şekilde anlattığın gibi bir kız hem bunları yapıp hem okuluna odaklanıyor onu anlamadım?çok ters bir zamanda gelip ikna edince inandım . hani o ters zamanda fırsat yaratıp birde zaten o kız ile yine aynı okuldaydı yani yapsa yine yapardı neden o zaman değil de şimdi aklım almıyor
neden o zaman değil şimdi yaptı ? düşünmekten delireceğimDeğmez karaktersiz için
Seni benimle aldattı derken kendisini de seninle aldattığını goremeyecek kadar gerizekalı bir kız demekki..ya kız ne olursa olsun kim der ki seni benimle aldattı ? ya senin hiç mi gururun yok . ya eski erkek arkadaşım beni aşagılattı kıza dalga gectirdi . 3 yıl ya 3 yıl . yüzü bile mi kızarmaz insanın ?
zaten bu kız bunları yapsa müsade etmeyecek telefonunu öyle herkese vermeyen ailesinin en yakın arkadaslarının bile alamadıgı bir insandı . ama haberi varmış . beni en çok şoka sokanda buydu . hatta ortak arkadaslarımıza kötü olmak istemeyen biriydi . onlar bile neredeyse sildi umrunda değil . ortak arkadas dediğimde en iyi arkadaslardı .eğer yanlış anlamadıysam bu çocuk 6 yıl okuduğuna göre tıp fakültesinde okuyor. o zaman bu kız da tıpta okuyor. yani ne bilim tıp fakültesinde okuyan kızlar genelde ders çalışmaktan üstüne başına bakamayan tipler oluyor. nasıl bu şekilde anlattığın gibi bir kız hem bunları yapıp hem okuluna odaklanıyor onu anlamadım?
ayrıca o kızın seni arayıp bunları söylemesi bişey ifade etmiyor. erkek arkadaşın ne diyor peki evet birlikteyiz dedi mi. belki kız habersiz yapmıştır bunu.
oğlunu cok seviyordum kafamı bile kaldırıp bakmıyordum kimseye . o kadar sadık o kadar aşıktım . şimdi o oğlu alkolik adı çıkmış hadi bunlar beni ilgilendirmez seni benimle aldattı dicek kadar midesiz biriyle beraberBirak o kizla devam etsin de daha uzun yillar uzatsin okulunu. Birde demissin ya annesi sizi istememis bu kiz tam ailesine goreymis bunu ister artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?