şaşkınım , şoktayım

ben şu an onları beraber düşündükçe deliriyorum evli görmek de ne kadar acı . ya bunlar ne kadar kötü insanlar ...

sen 3 yıllıksın o 1 yıllık nasıl seninle aldatmış oluyor ki? Bırak tencere kapak olmuşlar ona onur olsa zaten seni aramazdı.

çok ters bir zamanda gelip ikna edince inandım . hani o ters zamanda fırsat yaratıp birde zaten o kız ile yine aynı okuldaydı yani yapsa yine yapardı neden o zaman değil de şimdi aklım almıyor
Bence kafandaki sorulari sevgiline sor ondan hesap sor olanlari anlat

Eski sevgilinizde aşkın ömrü 3 yıllıkmış. Karaktersizlik ise ömürlükmüş.

Hesabinizi Allah'a birakip kendi hayatiniza odaklanin.

Size bir daha donerse de deyin ki ona "Sende firtina kopsa, bende yaprak bile kimildamaz artik."

Kadinlari yapboz gibi goren, kadinlarin arkasindan "yollu" gibi ifadeler kullanip sonra onlarla cikan erkeklerden size hayir gelmez bence.

Zor bir durum acinizi bastirmayin bol bol dua edin. O adamdan bir aciklama, ozur ya da herhangi bir sey beklemeyin.

gercekten zor bir donem yasadiginiz yapmaniz gereken tek sey erkek arkadasinizi unutmak. bi donem takip edersiniz muhtemelen sosyal hesaplardan hep iciniz iicnizi yer yediremezsiniz , aliskanlikta var tabi ayrilikta zor gelir ama hersey geciyo bi sekilde

Bi'şey diyeyim mi, sorunun en büyüğünü sen yapmışsın. Kız yolluymuş bilmem neymiş, affetmeyecektin erkek adam kimin yanında olursa olsun adam gibi durmasını bilecek yanındakine ay böyleymiş şöyleymiş demeyecek..
Kıza da deseydin evet beni aldattı ama zamanında da sana yollu falan gibi ağır laflar etti diyeydin keşke.
Kız zaten yollu falan değil farklı bir boyuttaymış.

Hepde elin o...u denk gelirler...
Pislikler kendileri ne acaba... Adam olmadık madamlar

yaptığı yanına kar kaldı . onlar mutlu yiyip içip gezerken ben acılar içinde kıvranıyorum . bu mu adalet ?

ya kız ne olursa olsun kim der ki seni benimle aldattı ? ya senin hiç mi gururun yok . ya eski erkek arkadaşım beni aşagılattı kıza dalga gectirdi . 3 yıl ya 3 yıl . yüzü bile mi kızarmaz insanın ?

Diğer kadın seninle birlikte olduğunu bilerek sevgilinle bir şey yaşamış ve evet gerçekten o..puymuş! Ikisi de midesizmiş bulmuşlar birbirlerini.

adam kendı dengınde kız bulmus
senın sabredısın ona fazla gelmıs karakterı kaldıramamıs
ona akıl fıkır dılıyor sanada zamanla her acı unutulur hayatına bak temennısını sunuyorum
ona dusunup harcadıgın zamana yazık
1 hatayı affetmeyın kı 2. sı olmasın
kocan degıl kı dusunmen sabretmen gereken kısı olsun

Booosverrrrrrrr

kısa ve net, nasıl yollu bir kıza kendini yakıştırır diyorsunuz ya, işte yakışmış ki siz ona fazla ve ağır gelmişsiniz. bununla geçmiş olsun. adamın gerçek yüzünü görmüş oldunuz. neden niye diye düşünmeyin çünkü nedeni ve niçini yok, kendinizi toparlayın yolunuza bakın.

çok ters bir zamanda gelip ikna edince inandım . hani o ters zamanda fırsat yaratıp birde zaten o kız ile yine aynı okuldaydı yani yapsa yine yapardı neden o zaman değil de şimdi aklım almıyor
eğer yanlış anlamadıysam bu çocuk 6 yıl okuduğuna göre tıp fakültesinde okuyor. o zaman bu kız da tıpta okuyor. yani ne bilim tıp fakültesinde okuyan kızlar genelde ders çalışmaktan üstüne başına bakamayan tipler oluyor. nasıl bu şekilde anlattığın gibi bir kız hem bunları yapıp hem okuluna odaklanıyor onu anlamadım?
ayrıca o kızın seni arayıp bunları söylemesi bişey ifade etmiyor. erkek arkadaşın ne diyor peki evet birlikteyiz dedi mi. belki kız habersiz yapmıştır bunu.

Bu olay bana tandik geldi...
Kuzenimde yasadi senin gibi..
Anlatmisti
4 senelik sevgilisi vardi.. İnternette tanisti ikisi ayri sehirdelerdi.. çocuk gelir bi hafta kalir gidermis hep msjlasirlar konuşurlar ikisi...
Sora 4 senenin sonunda kuzenim aldatildigi öğrendi..
Çocugun 2 senelik sevgilisi vardi hatta altına bile yatmiştir mecburen o kizla evleneceği söyledi kuzenime..
Sok oldu.. Sasirdi agliyordu..
Sora umursamadi.m çocuğun kuzeni kuzeninin en yakin arkadasiydi. Yakin arkadasinin düğüne katildi kuzenim yalniz değildir yaninda nisanlisi vardi... Onlar evliydi.. Umursamadi dans etti oynadi güldü eğlendi nisanlisiyla..
Sorasii kuzenim görücü usulu ile biriyle tanisti onunla evlendi.. Hatta çocuğu oldu mutlu..
Bosvereceksin sen hayatina yol cizeceksin... O cocugu biraksaksnnn aldattiysan devam edersen hep aldatir umrunda olmaz..

ya kız ne olursa olsun kim der ki seni benimle aldattı ? ya senin hiç mi gururun yok . ya eski erkek arkadaşım beni aşagılattı kıza dalga gectirdi . 3 yıl ya 3 yıl . yüzü bile mi kızarmaz insanın ?
Seni benimle aldattı derken kendisini de seninle aldattığını goremeyecek kadar gerizekalı bir kız demekki..

Birak o kizla devam etsin de daha uzun yillar uzatsin okulunu. Birde demissin ya annesi sizi istememis bu kiz tam ailesine goreymis bunu ister artik

zaten bu kız bunları yapsa müsade etmeyecek telefonunu öyle herkese vermeyen ailesinin en yakın arkadaslarının bile alamadıgı bir insandı . ama haberi varmış . beni en çok şoka sokanda buydu . hatta ortak arkadaslarımıza kötü olmak istemeyen biriydi . onlar bile neredeyse sildi umrunda değil . ortak arkadas dediğimde en iyi arkadaslardı .

Birak o kizla devam etsin de daha uzun yillar uzatsin okulunu. Birde demissin ya annesi sizi istememis bu kiz tam ailesine goreymis bunu ister artik
oğlunu cok seviyordum kafamı bile kaldırıp bakmıyordum kimseye . o kadar sadık o kadar aşıktım . şimdi o oğlu alkolik adı çıkmış hadi bunlar beni ilgilendirmez seni benimle aldattı dicek kadar midesiz biriyle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…