şaşkınım , şoktayım

Uzakta olmani firsat bilmis onda da varmis biseyler kiz da , hayir bide o kiz utanmadan seni benimle aldatti diyo hic demiyo mu acaba aynisini bana da yapar mi diye baskasina yaptigni kendin yasamadan olmezmissin

Tıptaki kizlar icin oyle genel bi algi var ama canim realitede de o oyle degil cevremden biliyorum, tabikide süslü püslü olabilrler cokta nirmal zatende karakter ayri bisey is orda degisiyo

hiç aldatılmadım (ya da profesyonelce aldatıldım anlayamadım)
ancak şunu çok iyi biliyorum. ilişkide saçma sapan sıkıntılar mevcutsa devam etmesindense bitmesi çok daha iyi.
niye bunu yaptı kısmına gelince. ilgisini kaybetmiştir, farklı heyecanlar peşinde koşmak istiyordur ya da sadece sütü bozuktur.
kendinizde hata aramayın sakın.

Uzakta olmani firsat bilmis onda da varmis biseyler kiz da , hayir bide o kiz utanmadan seni benimle aldatti diyo hic demiyo mu acaba aynisini bana da yapar mi diye baskasina yaptigni kendin yasamadan olmezmissin
insan hemcinsine nasıl yazar bunu . o benim 3 yıllık sevgilimi aldı bana hakaretler etti gerizekalı sen bir hiçsin seni parmağında oynattı dedi agzımı acamadım ya . yazamadım ikisinede en ufak küfür . tek hatırladıgım bu kadar kötü olamazsınız değil mi dediğim ...

psikolojisi o kadar bozulmustu ki o kadar degişmişti ki sadece bana değil herkese o yüzden üstüme alınmadım . antidepresana başlamıştı hiç gülmüyordu . benle alakalı oldugunu tahmin edemedim hele bu kazığı hiç beklemiyordum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…