şaşkınım , şoktayım

O mesajin o kizdan geldigine emib misin?
Sevgilin senin onu terketmen icin boyle bi yalan atmış gibi geldi bana.
Haa herturlu ayni kapiya cikar
Bildiğin şerefsiz
bilmiyorum şoka girdim kız yakaladıgım kız . bir sevgilim telefonunu normalde kimseye vermez . kıza 3 günde vermiş şifresini . üstelik bu kadar kötülüğü niye yaptı o kız bana hakaret etti . ya bunun yolu bu muydu . kızla cıksa kız beni yakalasa sevgilimi bırak dese haberi yok dicem kız bana seni benimle aldattı dedi .

[/QUOTE]
o kadar değer verdim ki . beni senin ernb gibi kimse sevemez dermiş arkadaslarına . hep çok safsın cok iyisin der dururdu . günlerdir yemek yiyemedim uyuyamadım niye bunu yapar ? uzakta cıksa benden ayrılıp yapsa belki ögrenmezdim bile . niye gözüme soktu

ya bana ayrılalım diyip yapsa görmezdim belkide neden gözüme soktu neden bu kadar agırını yaptı ?

Sürekli soru soruyorsunuz. Neden niye nasıl? Bunları boş geçin.. Sevseydi yapmazdı. Sevmemis demekki. Ya bir şey daha kadinin o .pu..su oluyor da erkeğin o.pu..su daha çok.. Onun dışında bu soruları sormaya devam ederseniz kendinize bu süreci atlatamazsiniz . Hem de o gününü gün ederken.. Kendinize biraz değer verin ya.. En azından yüzünü gördünüz.

Konunun basini okudugumda sonunu tahmin etmistim.

Bu arada okulunu bitirince o yollu kizla evlenecek, haberin olsun.

Sasmaz bu hikaye ve 3 kizdan birinin basina gelir.

Kiz nasil suclu degil ya?
Tamam erkek serefsizmiste kizda kasarmiski sevgilisi olana yavsamis.
Kiza laf etme diyenlere saskinim.. Hirsizin hic mi sucu yok be arkadas?

Seni kandırmışlar sen de kanmak istemişsin.
Ha bu arada sevgilin bariz seni istemiyo artık bence düş yakasından adamın.

Bence basta senin sevgilin yolluymus ..
Dengesiz beraber oldugu insana neler diyor acaba senin arkandan neler diyor..

Kurtulduguna sükür etmelisin...

Seni kandırmışlar sen de kanmak istemişsin.
Ha bu arada sevgilin bariz seni istemiyo artık bence düş yakasından adamın.
zaten sildim asla asla olmaz . ben bunu kabul edemem . bu saatten sonra yapışmam kimseye .

Konunun basini okudugumda sonunu tahmin etmistim.

Bu arada okulunu bitirince o yollu kizla evlenecek, haberin olsun.

Sasmaz bu hikaye ve 3 kizdan birinin basina gelir.
bu mesajı okudugumda canım yandı . cidden ah ım yerde mi kalır . adalet yok mudur ?

algılamyorum işte o kadar şoktayım o kadar şaşkınım

İlk basta barismakla hata yapmissin. Şu erkeklerin her dedigi moka niye inanirsiniz ki, bilmem.

Napican, unutup hayatına devam etcen.

Benim de boyle uzaktan yuruttugum bi iliskim var. Kendimi senin yerine koydum ve hissettiklerini hissettim emin ol. Erkeklerin nasil bu kadar karaktersiz olduklarini sorgulamak sadece zaman kaybi, öyleler. Yanindaki kiza soyleyecek tek bi cumlem yok ama hic merak etme iliskiyi bozanin iliskisi olmaz, bir baskasinin kalp kirikligi üzerine mutluluk kurulmaz. Bak bu mesajimi unutma, o cocuk sana geri donecek. Ama sen ona geri donme.

Kıza da belki sizin için aynı şeyi demiştir. Bu işler böyle hayır bende yaşadım da oradan biliyorum.
Hatta anam avradım olsun bile demişti yani o derece aşağılıktı. Sonra o kızla evlendi. :)
Ben senin gibi üzülmedim ama, inan olmuyorsa hayırlısı değil der geçerim. Giden 3 yılına hiç üzülme, önünde dolu dolu yaşaman gerekirken ona harcayacağın günler için mutlu ol. Ama şunu bil bir erkek bir kadın için "yollu" diyorsa o adama güvenilmez, bir tekme de sen at.

Bırak Allah'ından bulsun..

Bu konudaki kız neden savunulmuş anlamış değilim.
Konu sahibi sadece kızı suçlamamış ki? İkiside karaktersizmiş, zaten hep kadınlar yollu vs diye savunmak tuhaf geldi açıkçası.

algılamyorum işte o kadar şoktayım o kadar şaşkınım
Kabullenemiyorsunuz ama önce de yapmış. Denenmisi denemeyin. Bırakın gitsin. Zamanla alisacaksiniz. Ama siz her seferinde affederseniz o da rahat davranır. Kurtarın kendinizi bu bataklıktan.Bırakın o da kendi pisliginde bogulsun. Siz daha iyilerine layiksiniz. Bazen iyi şeyler bitmeli ki daha iyileri başlasın..

Bu konudaki kız neden savunulmuş anlamış değilim.
Konu sahibi sadece kızı suçlamamış ki? İkiside karaktersizmiş, zaten hep kadınlar yollu vs diye savunmak tuhaf geldi açıkçası.
evet benim kıza tek dediğim beni senle aldattı demesi yani beni biliyor olması sadece bu şoka soktu beni

ben şu an onları beraber düşündükçe deliriyorum evli görmek de ne kadar acı . ya bunlar ne kadar kötü insanlar ...

İlk basta barismakla hata yapmissin. Şu erkeklerin her dedigi moka niye inanirsiniz ki, bilmem.

Napican, unutup hayatına devam etcen.
çok ters bir zamanda gelip ikna edince inandım . hani o ters zamanda fırsat yaratıp birde zaten o kız ile yine aynı okuldaydı yani yapsa yine yapardı neden o zaman değil de şimdi aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…