bilmiyorum şoka girdim kız yakaladıgım kız . bir sevgilim telefonunu normalde kimseye vermez . kıza 3 günde vermiş şifresini . üstelik bu kadar kötülüğü niye yaptı o kız bana hakaret etti . ya bunun yolu bu muydu . kızla cıksa kız beni yakalasa sevgilimi bırak dese haberi yok dicem kız bana seni benimle aldattı dedi .O mesajin o kizdan geldigine emib misin?
Sevgilin senin onu terketmen icin boyle bi yalan atmış gibi geldi bana.
Haa herturlu ayni kapiya cikar
Bildiğin şerefsiz
[/QUOTE]Kızı bir kenara bırakalım şimdi. Sorun erkek arkadaşınız. İlişkisine dürüst kalmayı beceremeyen o olmuş. Üç sene emek vermişsiniz, uzak mesafe ilişkisi zordur ama o kıymetini bilememiş. Hepsinden uzaklaşın ve yeni bir yön çizin kendinize.
ya bana ayrılalım diyip yapsa görmezdim belkide neden gözüme soktu neden bu kadar agırını yaptı ?Örneklerini o kadar çok gördüm ki merak etme arkadaşım herkes gönlüne göre ödül veya cezasını alıyor. Sen güzel canını sıkma sürekli düşünüp kendini bunaltma. Öğrendiğimde geldi her fırsatta gelirdi zor anımda geldi vs diye düşünüp sebepte arama. Insanlar değişir, duygular değişir. Senin dürüstlüğün fazla gelmiş
zaten sildim asla asla olmaz . ben bunu kabul edemem . bu saatten sonra yapışmam kimseye .Seni kandırmışlar sen de kanmak istemişsin.
Ha bu arada sevgilin bariz seni istemiyo artık bence düş yakasından adamın.
bu mesajı okudugumda canım yandı . cidden ah ım yerde mi kalır . adalet yok mudur ?Konunun basini okudugumda sonunu tahmin etmistim.
Bu arada okulunu bitirince o yollu kizla evlenecek, haberin olsun.
Sasmaz bu hikaye ve 3 kizdan birinin basina gelir.
algılamyorum işte o kadar şoktayım o kadar şaşkınımSürekli soru soruyorsunuz. Neden niye nasıl? Bunları boş geçin.. Sevseydi yapmazdı. Sevmemis demekki. Ya bir şey daha kadinin o .pu..su oluyor da erkeğin o.pu..su daha çok.. Onun dışında bu soruları sormaya devam ederseniz kendinize bu süreci atlatamazsiniz . Hem de o gününü gün ederken.. Kendinize biraz değer verin ya.. En azından yüzünü gördünüz.
Ne alemsin ya guldurdun beniBaşta inanmayacaktin.
Aynısı basıma geldi ve aynı ayalani söyledi kız o...pu aramızda bir şey olmadı dedi.
Megerse 1 yıldır sevgiliymis kızla .
Yoksa sende benimkinin diğer bir sevgilisi misin ?
Suphelendim vallahi
Kabullenemiyorsunuz ama önce de yapmış. Denenmisi denemeyin. Bırakın gitsin. Zamanla alisacaksiniz. Ama siz her seferinde affederseniz o da rahat davranır. Kurtarın kendinizi bu bataklıktan.Bırakın o da kendi pisliginde bogulsun. Siz daha iyilerine layiksiniz. Bazen iyi şeyler bitmeli ki daha iyileri başlasın..algılamyorum işte o kadar şoktayım o kadar şaşkınım
evet benim kıza tek dediğim beni senle aldattı demesi yani beni biliyor olması sadece bu şoka soktu beniBu konudaki kız neden savunulmuş anlamış değilim.
Konu sahibi sadece kızı suçlamamış ki? İkiside karaktersizmiş, zaten hep kadınlar yollu vs diye savunmak tuhaf geldi açıkçası.
ben şu an onları beraber düşündükçe deliriyorum evli görmek de ne kadar acı . ya bunlar ne kadar kötü insanlar ...Kıza da belki sizin için aynı şeyi demiştir. Bu işler böyle hayır bende yaşadım da oradan biliyorum.
Hatta anam avradım olsun bile demişti yani o derece aşağılıktı. Sonra o kızla evlendi. :)
Ben senin gibi üzülmedim ama, inan olmuyorsa hayırlısı değil der geçerim. Giden 3 yılına hiç üzülme, önünde dolu dolu yaşaman gerekirken ona harcayacağın günler için mutlu ol. Ama şunu bil bir erkek bir kadın için "yollu" diyorsa o adama güvenilmez, bir tekme de sen at.
Bırak Allah'ından bulsun..
çok ters bir zamanda gelip ikna edince inandım . hani o ters zamanda fırsat yaratıp birde zaten o kız ile yine aynı okuldaydı yani yapsa yine yapardı neden o zaman değil de şimdi aklım almıyorİlk basta barismakla hata yapmissin. Şu erkeklerin her dedigi moka niye inanirsiniz ki, bilmem.
Napican, unutup hayatına devam etcen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?