Şaşkınım vede cok yalniz :(

seren1077

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
215
15
318
Beynim allak bullak oldu. Esimin ttelefonuna bakma huyum hic yoktur ama. Şeytanin işi yok ya işte..
İsyerinde yillardir beraber calistigi bir bayana şarki gondermis. Ama altinda hic hic yorum yoktu. Bugun baktim tekrar onuda silmis esim. Cunku yaptigin seylere dikkat et. Sonra konusucaz demistim. Şarkida ne anlamli bir sarki, bana bile hic yapmadigi şey. Kadinin ailevi bir suru derdi var . Gayet hanim olarak tanidigim birisi. Aklim almiyor nasil olur. Siz olsaniz napardiniz

Hangi şarkı merak ettim. Bişey ima ediyormu şarkıda ? Samimilerdie belki arkadaşça göndermiş olabilir. Ama şüphen varsa zaten eşine hiç çaktırmadan kontrol et sürekli

Eşinize güveniniz var mı? Telefonunu karıştırdığınıza göre pek yok gibi duruyor.
Normalde ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama belki bir açıklaması vardır.

Çalışma ortamı nasıl? Bizim ofiste müzik hep açıktır mesela. Belki çalışırken müzik dinliyorlar, kadın evde aynı şarkıyı dinlemek istemiş ama adını hatırlayamayıp sormuş olabilir. Eşiniz de direkt şarkıyı yollamıştır. Ya da buna benzer bir şeyler olabilir.
Böyle müzikle ilgili bir konu geçmiştir, "şöyle bir şarkı vardı neydi" gibi, eşiniz de hatırlayınca yollamıştır.

Siz hesap soracak gibi konuştuktan sonra silmesi yanlış anlarsınız korkusu mu yoksa bir şeyler karıştırdığı için mi bilemedim.

Beni bırakıp gitme bir yere
Gidersen unutursun
Dilerim böyle olmaz
Gidersen unutursun
Dilerim böyle olmaz
Bu havada gidilmez
Güneşli günde gidilmez
Aslında hiç gidilmez, gidilmez
Bu havada gidilmez
Güneşli günde gidilmez
Aslında hiç gidilmez
Son günüme kadar
Kalp durana kadar
Aşk mezara kadar
Sakın ha gitme
Son günüme kadar
Kalp durana kadar
Aşk mezara kadar
Beni unutma
Unutama inşallah
Unutursan kahrolurum
Dilerim öyle olmaz
Beni unutma
Unutama inşallah
Unutursan kahrolurum
Dilerim öyle olmaz
Bu baharda gidilmez
Yağmurlarda gidilmez
Bu baharda gidilmez
Yağmurlarda gidilmez
Aslında hiç gidilmez
Son günüme kadar
Kalp durana kadar
Aşk mezara kadar
Sakın ha gitme
Son günüme kadar
Kalp durana kadar
Aşk mezara kadar

Bu şarkı her yerde çalıyor zaten bu aralar direkt youtube linki vs olarak attıysa belki normal bir şeydir bir yerde duymuşlardır bu ne diye sormuştur kadın falan filan. Altında yorum yoksa birlikteyken atılmış bi şey olabilir hemen gönlünüzü karartmayın derim

Evdeyken gondermiş şarkiyi. İnanin kotu dusunmek istemiyorum ama elimde degil. Ben kotulukleri kolay konduramam insanlara. Anlam veremedim ve cok uzuldum.
Zaten cok mutlu evliligi olan bir cift degiliz. Hep benim ozverilerimle yuruyen bir evlilik. Yani bilmiyorum ne dusunecegimi

Gidersen unutursun
Dilerim böyle olmaz
Gidersen unutursun
Dilerim böyle olmaz
Bu havada gidilmez
Güneşli günde gidilmez
Bu havada gidilmez
Güneşli günde gidilmez
Aslında hiç gidilmez
Son günüme kadar
Kalp durana kadar
Aşk mezara kadar
Sakın ha gitme
Son günüme kadar
Kalp durana kadar
Aşk mezara kadar
Beni unutma
Unutama inşallah
Unutursan kahrolurum
Dilerim öyle olmaz
Beni unutma
Unutama inşallah
Unutursan kahrolurum
Dilerim öyle olmaz
Bu baharda gidilmez
Yağmurlarda gidilmez
Bu baharda gidilmez
Yağmurlarda gidilmez
Aslında hiç gidilmez
Son günüme kadar
Kalp durana kadar
Aşk mezara kadar
Sakın ha gitme
Son günüme kadar
Kalp durana kadar
Aşk mezara kadar
Sözler fenaaa yalnız :stop:
Bu şarkıyı söyleyen adamı da sevmem ztn:işsiz:

Evdeyken gondermiş şarkiyi. İnanin kotu dusunmek istemiyorum ama elimde degil. Ben kotulukleri kolay konduramam insanlara. Anlam veremedim ve cok uzuldum.
Zaten cok mutlu evliligi olan bir cift degiliz. Hep benim ozverilerimle yuruyen bir evlilik. Yani bilmiyorum ne dusunecegimi
Konu sahibi üzüldüm sizn adınıza
İnsanın içine bir kurt düşmeye görsün offff kötü olmuş :KK14:
Bu arada bn olsam uykudan uyandırır ağzına çakardım bi tane ..
Eşimin Telini kafasına altmışlığım çoktur.
Ama siz yapmayın yarını bekleyin izlemeye alın

Normal değil
Düşündürücü.Ya once sinsice takip yada hem takip hem hesap sorma gerekir.

Manuş Baba'nın " Bu Hava'da Gidilmez" Sarkisi ben bunda bir ima goremedim.

Eger isyerinde esiniz dinlendiyse yada bir sarkidan bahsettiyse bayan " aaa "
O şarkiyi bana atarmisiniz demistir.

Bizde isyerinde ole bi yabanci, turk sarkı duydugumuz hosumuza giderse, karşi cins, hem cins farketmezsizin istiyorduk.

Kuruntu yapmayin bisi yoktur :)

Umarim ben yanlis anlamis olayim umarim :KK43:
Hatam sinirlerime hakim olamadan , izlemeye almadan ustu kapali uyarida bulunmam oldu esime. Keske bunu yapmasaydim ama dusunemedim.
Karsilikli yakistiramadigim bir durum evet..! Ama sarki sozlerinede bakarsak hic masum gibi degil. Vede evli insanlara yakisan bir durumda degil.
Cok tesekkur ederim beni yalniz birakmadiginiz icin , uyuyamiyorum iste cok huzursuz icim

Arabeskler canim ya
Şarkı göndermek nedir hayret birsey bence altinda bişey arancak birsey degil şarkı ama güvenmiyorsan kontrol et bakalim bende dinlicem merak ettim sarkiyi ve cilek.yagmuru cilek.yagmuru gibi düşünüyorum

Umarim ben yanlis anlamis olayim umarim :KK43:
Hatam sinirlerime hakim olamadan , izlemeye almadan ustu kapali uyarida bulunmam oldu esime. Keske bunu yapmasaydim ama dusunemedim.
Karsilikli yakistiramadigim bir durum evet..! Ama sarki sozlerinede bakarsak hic masum gibi degil. Vede evli insanlara yakisan bir durumda degil.
Cok tesekkur ederim beni yalniz birakmadiginiz icin , uyuyamiyorum iste cok huzursuz icim
telefonu kontrol edin konuşma dökümüne bakın

Back
X