Şaşkınım

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Evliliğimizin 1.5 senesi travestiyle aldatmış olan es es şimdi tesettürlü Ürdünlü bekar bi doktorla evlenecek . İlahi adalet bulur mu dersiniz . Bir de çocuk icin benimle kopek gibi kavga ediyor .

Evliliğimizin 1.5 senesi travestiyle aldatmış olan es es şimdi tesettürlü Ürdünlü bekar bi doktorla evlenecek . İlahi adalet bulur mu dersiniz . Bir de çocuk icin benimle kopek gibi kavga ediyor .
Kurtulduğunuza şükredin. Boşverin şimdi de ürdünlü uğraşsın.

Hemen nerden bulmuş, hem de ürdünlü filan?
Ben de şaşkınım allah yüzüne gülmüş bir de kendini bi halt sanıyor . Nerden bulmuş anlamadım . İlginc olan boşanmış ve çocuğu olan bi adamla nasıl evlenir

Ben de şaşkınım allah yüzüne gülmüş bir de kendini bi halt sanıyor . Nerden bulmuş anlamadım . İlginc olan boşanmış ve çocuğu olan bi adamla nasıl evlenir
Niye? Nice insan boşanmış çocuklu erkeklerle evleniyor.
Ayrıca ürdünlü Lübnanlı epey kiz arkadaşım var. oralarda türk dizileri falan çok popüler ya, genç kızların büyük çoğunluğu türk aşığı. Onlara göre Türk erkekleri çok tatlı, çekici, romantik, koruyucu,dozunda maço falan filan.
Benim tanıştığım kızların hepsi dizilerden vs etkilenip bir şekilde Türkiye'ye tatile /okumaya vs gelmiş kızlardi. İnan azıcık yüzüne bakılır bir Türk erkek ilgilense hepsi büyük bir hevesle evlenip YouTube hesabı açıp 'turk kocam Ürdün atistirmaliklari deniyor' tarzı videolar çekerler
Bazı Türk kızları için Kore Erkeği neyse bazı Ortadoğu kızları için Türk Erkeği o :)
O yüzden kadın halinden Cook mutludur, hiç merak etme.
Biraz da o kadın çeksin, eski eş eski eştir, ne Poh yerse yesin, sana ne?

Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı bilemezsiniz mutlu mu olacağını yoksa bulduğu kadının hakkından mı geleceğini.. Ürdünlü gider, Rus falan bulur sonrasında, dünyaya açmış kendini belli ki..

Adalet illa ki dünyada olacak diye bir şey yok. Nice kötüler var bu dünyada rahat huzurlu mutlu. Belki çok mutlu bir evliliği olacak bilemeyiz. Ama öbür dünyada adalet tecelli edecek bu kesin.

Dua edin de Ürdün e yerleşsin ne kadar uzak o kadar ıyı
Çocuk için ne kavgası ediyor anlamadım zaten normal şartlarda velayeti alamaz ki

Dua edin de Ürdün e yerleşsin ne kadar uzak o kadar ıyı
Çocuk için ne kavgası ediyor anlamadım zaten normal şartlarda velayeti alamaz ki
Nafaka göndermiyor çocuğu sürekli almak istiyor uzun süre alıyor vs . İnsallah Ürdün’e yerleşir defolup gider . Ürdün’e git bizden uzak dur dedim bi afalladı zaten . Sevgilim yok iftira atma felan dedi . Korktu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…