5 ayNe kadar süre oldu boşanali.
Kurtulduğunuza şükredin. Boşverin şimdi de ürdünlü uğraşsın.Evliliğimizin 1.5 senesi travestiyle aldatmış olan es es şimdi tesettürlü Ürdünlü bekar bi doktorla evlenecek . İlahi adalet bulur mu dersiniz . Bir de çocuk icin benimle kopek gibi kavga ediyor .
Hemen nerden bulmuş, hem de ürdünlü filan?
Ben de şaşkınım allah yüzüne gülmüş bir de kendini bi halt sanıyor . Nerden bulmuş anlamadım . İlginc olan boşanmış ve çocuğu olan bi adamla nasıl evlenirHemen nerden bulmuş, hem de ürdünlü filan?
30 sene sonra gelen ilahi adalet gordum ben .insan evladi sabırlı olmalı. Takdir Allahin dyip bekleyinZannetmiyorum kötülük eden genelde mutlu oluyor bulmuş yabancıyı keyfi yerinde bekar doktor çok ta güzel
Niye? Nice insan boşanmış çocuklu erkeklerle evleniyor.Ben de şaşkınım allah yüzüne gülmüş bir de kendini bi halt sanıyor . Nerden bulmuş anlamadım . İlginc olan boşanmış ve çocuğu olan bi adamla nasıl evlenir
Nafaka göndermiyor çocuğu sürekli almak istiyor uzun süre alıyor vs . İnsallah Ürdün’e yerleşir defolup gider . Ürdün’e git bizden uzak dur dedim bi afalladı zaten . Sevgilim yok iftira atma felan dedi . Korktu tabiDua edin de Ürdün e yerleşsin ne kadar uzak o kadar ıyı
Çocuk için ne kavgası ediyor anlamadım zaten normal şartlarda velayeti alamaz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?