Şaşkınım

Niye? Nice insan boşanmış çocuklu erkeklerle evleniyor.
Ayrıca ürdünlü Lübnanlı epey kiz arkadaşım var. oralarda türk dizileri falan çok popüler ya, genç kızların büyük çoğunluğu türk aşığı. Onlara göre Türk erkekleri çok tatlı, çekici, romantik, koruyucu,dozunda maço falan filan.
Benim tanıştığım kızların hepsi dizilerden vs etkilenip bir şekilde Türkiye'ye tatile /okumaya vs gelmiş kızlardi. İnan azıcık yüzüne bakılır bir Türk erkek ilgilense hepsi büyük bir hevesle evlenip YouTube hesabı açıp 'turk kocam Ürdün atistirmaliklari deniyor' tarzı videolar çekerler 😂😂
Bazı Türk kızları için Kore Erkeği neyse bazı Ortadoğu kızları için Türk Erkeği o :)
O yüzden kadın halinden Cook mutludur, hiç merak etme.
Biraz da o kadın çeksin, eski eş eski eştir, ne Poh yerse yesin, sana ne?
Hmm ilginçmiş . Ben de mutlu olduğunu düşünüyorum ex kocanin ağzı kulaklarindadir zaten malum bekar ve doktor onun icin büyük nimet . Alıp götürüyorlar mi peki bu erkekleri insallah alır götürür de bizden uzak olur

Bu yabancı kadınlar da bir acaip yahu gelip Türkiyedek, çeri çöpü bulup evleniyorlar :KK57:

Bırakın ne bk yerlerse yesinler çocuğu da vermeyin tabi, açın telefon ya bu davayı bırakırsın ya da travestiyle olan görüntülerin internete düşer diyin

Bu yabancı kadınlar da bir acaip yahu gelip Türkiyedek, çeri çöpü bulup evleniyorlar :KK57:

Bırakın ne bk yerlerse yesinler çocuğu da vermeyin tabi, açın telefon ya bu davayı bırakırsın ya da travestiyle olan görüntülerin internete düşer diyinÇet

Bırakın ne bk yerlerse yesinler çocuğu da vermeyin tabi, açın telefon ya bu davayı bırakırsın ya da travestiyle olan görüntülerin internete düşer diyin.

Bırakın ne bk yerlerse yesinler çocuğu da vermeyin tabi, açın telefon ya bu davayı bırakırsın ya da travestiyle olan görüntülerin internete düşer diyin
Ver çöp olduğunu bilmiyorlardır kendini allayıp pullayıp anlatmıştır kesin beni de deli olarak 😂

Ben öyle karisindan bosanip yabancı biri ile evlenen birini gördüm. Kadin ilk bütün mal varligini üstüne gecirdi ve sonra tekmeyi basti. Adam hak etmisti sonuna kadar. Darisi sizin eski ese..sizde üzülmeyin. Mutlu olmaya bakin. Cocugunu tabi görmesi lazim, ama sizi rahatsiz etmeye hakki yok. Mahkeme ne diyorsa o

aynen öyle, ama bu kadınlar buçer çöpü nasıl oluyrsa adam ediyor. örneği var mesela magazinde bile

Evleneceğinden emin misiniz? Eğer evlenecek olsa neden sevgilim yok desin? Evlendiğini de mi gizleyecek?

Hmm ilginçmiş . Ben de mutlu olduğunu düşünüyorum ex kocanin ağzı kulaklarindadir zaten malum bekar ve doktor onun icin büyük nimet . Alıp götürüyorlar mi peki bu erkekleri insallah alır götürür de bizden uzak olur
Allah mesut etsin kız,boşver. Orada da çoluk çocuk sahibi olur sizi daha az rahatsız eder, uğraşacak kendi dertleri olunca.
Bu saatten sonra mutsuz olmasını niye isteyesiniz ki? Onun yuvasında huzursuz olması demek dolaylı yoldan sizin cocugunuzu da etkiler. Allah mesut etsin,inşallah kadın tatlı, çocuğunuza iyi davranacak, anaç bir kadındır. Sorunsuz bir yuvaları olur.
Allah size daha iyisini versin. Bu saatten sonra mutsuzlugunu istemeyin, ortak çocuğunuz var sonuçta.

Evleneceğinden emin misiniz? Eğer evlenecek olsa neden sevgilim yok desin? Evlendiğini de mi gizleyecek?
Korktuğundan bence ben gidip kadına anlatırım bunun pisliklerini diye . İsim yok bununla ugatasacahim

Evliliğimizin 1.5 senesi travestiyle aldatmış olan es es şimdi tesettürlü Ürdünlü bekar bi doktorla evlenecek . İlahi adalet bulur mu dersiniz . Bir de çocuk icin benimle kopek gibi kavga ediyor .
travesti fetişi kolay kolay son bulmaz, evlendiği kadınla da konumu maddi durumu vb. için evleniyordur ama aldatması devam ediyordur hiç şüpheniz olmasın. İlahi adaleti bilemeyeceğim de böyle adamlar yaşlanıp elden ayaktan düşmeden pişman olmaz, o zaman da kendilerine baktırmak için yine saf kadınları kullanır. kurtulmanız iyi olmuş.

travesti fetişi kolay kolay son bulmaz, evlendiği kadınla da konumu maddi durumu vb. için evleniyordur ama aldatması devam ediyordur hiç şüpheniz olmasın. İlahi adaleti bilemeyeceğim de böyle adamlar yaşlanıp elden ayaktan düşmeden pişman olmaz, o zaman da kendilerine baktırmak için yine saf kadınları kullanır. kurtulmanız iyi olmuş.
Son bulsa zaten o kadar çabaladım düzelsin diye çocuğu varken son bulurdu ne diyeyim kadının bunun ne mal olduğundan haberi yok o yüzden hava hoş tabi .

Ben öyle karisindan bosanip yabancı biri ile evlenen birini gördüm. Kadin ilk bütün mal varligini üstüne gecirdi ve sonra tekmeyi basti. Adam hak etmisti sonuna kadar. Darisi sizin eski ese..sizde üzülmeyin. Mutlu olmaya bakin. Cocugunu tabi görmesi lazim, ama sizi rahatsiz etmeye hakki yok. Mahkeme ne diyorsa o

O Araplar maraplar mantara basmaz zaten herifi allıyorlar pulluyorlar poposunu kaldırıyorllar sonra paracıklara konup vınlıyorlar

Bir de tersi var genelde pek çekici olmayan Almandı Norveçli ablalar bildiğin erkek satın alıyorlar onlar da ezik büzük tipler veya Afrikalılar oluyor genelde

O Araplar maraplar mantara basmaz zaten herifi allıyorlar pulluyorlar poposunu kaldırıyorllar sonra paracıklara konup vınlıyorlar

Bir de tersi var genelde pek çekici olmayan Almandı Norveçli ablalar bildiğin erkek satın alıyorlar onlar da ezik büzük tipler veya Afrikalılar oluyor genelde

Aynen öyle. Benim orda tanik oldugumda kadina helal olsun dedim. Cünkü adam kizi okurken para karsiligi ailesinden resmen satın almis. Kizin ailesi fakirdir. Para karsiligi kizlarini verdiler. Oda sonra mal varligi alip gitti.

Allah yüzüne gülünce Urdun'luyle mi evleniliyor?

Doktor diye bence, doktor doktordur. yani yani böyle bir hırtoyu hangi kadın ne yapsın... alıcı bulmuş üstüne doktor çıkmış o yüzden havaya girmiştir. Doktor kısmı da yalandır bence böyle hırtoları avlamak için uyduruyorlar, sonra paracıkları alıp kaçıyorlar

Doktor diye bence doktor doktordur yani böyle bir hırtoyu hangi kadın ne yapsın... alıcı bulmuş üstüne doktor çıkmış o yüzden havaya girmiştir. Doktor kısmı da yalandır bence böyle hırtoları avlamak için uyduruyorlar, sonra paracıkları alıp kaçıyorlar
Katılıyorum. Hatta kadının garip bir mesleği bile çıkabilir. Mesela bizdeki yaşam koçlarının birçoğu kendilerini psikolog sanıyor. Bunun gibi. Doktor doktordur yani.

İlahi adalet için beklentiye girerseniz çok üzülürsünüz evet hayat uzun insanın ne yaşayacağını kimse bilemez ama bunun 3 ay 3 yıl belki 30 yıl sonra gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini kimse bilemez yoldan çıkmış insanların çok kötü bir halde olsa da pişman olacaklarını sanmıyorum bu arada yani siz en güzeli önünüze bakın “hayatımı bu adamdan kurtulduktan sonra nasıl daha güzel yaşarım” diye odaklanırsanız daha iyi olur sizin için

Bosverrr gorme duyma bosanmissin kurtulmussun dua et. Önüne bak hayatini yasa

Back
X