Hayırlı olsunMerhabalar 9 yaşında ve 1 yaşında olan evlatlarım var. 3. Çocuk asla düşünmüyorken sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım. 10 yıldır bu meretle korunuyorduk hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bebeğime haksızlık oldu mu bilmiyorum emzirmeye devam edeceğim. 2. Doğumda atoni yaşamıştım bunda tekrarlar mı onu da bilmiyorum. Çok şaşkınım evi anneme yakın bir yere taşımam gerekecek. Korona başından beri okula gitmiyorum sanırım bir daha hiç çalışamayacağımÇocuklarının yaşları benimkilerle benzer olan var mıdır neler yaşadınız bu süreçte
Ps: daldan dala atlamışım şaşkınlıktan..
Sağlıkla gelsin.Merhabalar 9 yaşında ve 1 yaşında olan evlatlarım var. 3. Çocuk asla düşünmüyorken sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım. 10 yıldır bu meretle korunuyorduk hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bebeğime haksızlık oldu mu bilmiyorum emzirmeye devam edeceğim. 2. Doğumda atoni yaşamıştım bunda tekrarlar mı onu da bilmiyorum. Çok şaşkınım evi anneme yakın bir yere taşımam gerekecek. Korona başından beri okula gitmiyorum sanırım bir daha hiç çalışamayacağımÇocuklarının yaşları benimkilerle benzer olan var mıdır neler yaşadınız bu süreçte
ya cok korkunc prezervatifle nasil oluyor :OOO bosalmadan hemen once mi takiyorMerhabalar 9 yaşında ve 1 yaşında olan evlatlarım var. 3. Çocuk asla düşünmüyorken sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım. 10 yıldır bu meretle korunuyorduk hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bebeğime haksızlık oldu mu bilmiyorum emzirmeye devam edeceğim. 2. Doğumda atoni yaşamıştım bunda tekrarlar mı onu da bilmiyorum. Çok şaşkınım evi anneme yakın bir yere taşımam gerekecek. Korona başından beri okula gitmiyorum sanırım bir daha hiç çalışamayacağımÇocuklarının yaşları benimkilerle benzer olan var mıdır neler yaşadınız bu süreçte
3. Bile isteye 15 arayla doğurdum . 2 numara 1 yasina gelene kadar da emzirmeye devam ettim. Bence tadini çıkarın. Sağlıkla vaktinde doğsun.Merhabalar 9 yaşında ve 1 yaşında olan evlatlarım var. 3. Çocuk asla düşünmüyorken sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım. 10 yıldır bu meretle korunuyorduk hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bebeğime haksızlık oldu mu bilmiyorum emzirmeye devam edeceğim. 2. Doğumda atoni yaşamıştım bunda tekrarlar mı onu da bilmiyorum. Çok şaşkınım evi anneme yakın bir yere taşımam gerekecek. Korona başından beri okula gitmiyorum sanırım bir daha hiç çalışamayacağımÇocuklarının yaşları benimkilerle benzer olan var mıdır neler yaşadınız bu süreçte
Cidden bende merak ediyorum bu ara böyle hamile kaldığını söyleyen ne çok kadın oldu.Patlak olsa anlaşılır herhalde, nasıl oluyor acabaya cok korkunc prezervatifle nasil oluyor :OOO bosalmadan hemen once mi takiyor
İkisinin arasında 20 ay var kazayla oldu benim daha yeni dogdu 1 aylık yani şimdilik biraz yorucu evet ama normal Bi süreç. tadını çıkarmaya bakın hamilelik çocuk büyütmek zor ama keyifli bir süreç sonuçta bu günler geri gelmeyecek güzel anlar. Korunmaya ragmen olduysa vardır Bi hayır diyelim inşallah herşey gönlünüze göre olurMerhabalar 9 yaşında ve 1 yaşında olan evlatlarım var. 3. Çocuk asla düşünmüyorken sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım. 10 yıldır bu meretle korunuyorduk hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bebeğime haksızlık oldu mu bilmiyorum emzirmeye devam edeceğim. 2. Doğumda atoni yaşamıştım bunda tekrarlar mı onu da bilmiyorum. Çok şaşkınım evi anneme yakın bir yere taşımam gerekecek. Korona başından beri okula gitmiyorum sanırım bir daha hiç çalışamayacağımÇocuklarının yaşları benimkilerle benzer olan var mıdır neler yaşadınız bu süreçte
Allah aşkını şu prezervatifi tam olarak nasıl kullanıyorsunuz gerçekten merak ettim. Yani normal birliktelik esnasında çıkartıp mı takıyorsunuz neMerhabalar 9 yaşında ve 1 yaşında olan evlatlarım var. 3. Çocuk asla düşünmüyorken sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım. 10 yıldır bu meretle korunuyorduk hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bebeğime haksızlık oldu mu bilmiyorum emzirmeye devam edeceğim. 2. Doğumda atoni yaşamıştım bunda tekrarlar mı onu da bilmiyorum. Çok şaşkınım evi anneme yakın bir yere taşımam gerekecek. Korona başından beri okula gitmiyorum sanırım bir daha hiç çalışamayacağımÇocuklarının yaşları benimkilerle benzer olan var mıdır neler yaşadınız bu süreçte
Ben sonlara doğru takıldığını düşünmeye başladım.Allah aşkını şu prezervatifi tam olarak nasıl kullanıyorsunuz gerçekten merak ettim. Yani normal birliktelik esnasında çıkartıp mı takıyorsunuz ne
Artik sizin icin bir önemi yok ama Onlarin da son kullanma tarihi oldugunu biliyor musunuz?Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım.
Ay cidden evet. Öyleyse detay versinler de biz de tribe girmeyelim şimdi durduk yereBen sonlara doğru takıldığını düşünmeye başladım.
20 dakikanın 5inde olur.
10 dakikanın 3ünde olur.
3 dakikanın 1inde olur.
Eğer öyle değilse hoş geldin yeni fobi diyorum.
Cidden ya bu prezervatifle hamile kalanlar bir anlatsa, komplo teorileri üretmeye başlıycaz yakındaAllah aşkını şu prezervatifi tam olarak nasıl kullanıyorsunuz gerçekten merak ettim. Yani normal birliktelik esnasında çıkartıp mı takıyorsunuz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?