Şaşkınım

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.953
12.831
408
İstanbul
Merhabalar 9 yaşında ve 1 yaşında olan evlatlarım var. 3. Çocuk asla düşünmüyorken sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım. 10 yıldır bu meretle korunuyorduk hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bebeğime haksızlık oldu mu bilmiyorum emzirmeye devam edeceğim. 2. Doğumda atoni yaşamıştım bunda tekrarlar mı onu da bilmiyorum. Çok şaşkınım evi anneme yakın bir yere taşımam gerekecek. Korona başından beri okula gitmiyorum sanırım bir daha hiç çalışamayacağımÇocuklarının yaşları benimkilerle benzer olan var mıdır neler yaşadınız bu süreçte
Ps: daldan dala atlamışım şaşkınlıktan..

Hayırlı olsun Çocukları bir şekilde halledersin hem annene yakına taşınmaya bahanen olur şaka bi yana atoni tehlikeli diye biliyorum. Onu mutlaka iyi bir doktorla görüş. Bir de doğumunuzun arası çok yakın. İyice durumunuzu değerlendirsin.

Sağlıkla gelsin.
Hamileyken emzirmeyi bilmiyorum doktorunuz size dogru yolu gösterecektir.
Hamileliginiz dogumunuz güzel geçsin

Öncelikle Hayırlı olsun. :) bende sizin gibi korunarak 3. Bebeğime spiralle hamile kalmıştım hatta kızımı emziriyordum . Psikolojim berbattı ben yapamam diğer çocuklarıma haksızlık olur diye düşünmüştüm. kürtaja karar verdik eşimle ve herşey o masada değişti ani bir kararla vazgeçtim. Şimdi 20 yaşında oğlum iyi ki doğmuş... İyiki doğurmuşum diyorum.

3 çocuk biraz zorlayacak sizi kolay olmayacak belki ama büyüdüğü zaman iyiki diyeceksiniz emin olun..
Rahatsızlığınız ( atoni) hakkında bilgim yok önceliğiniz kendi sağlığınız olmalı.. Rabbim kolaylıklar versin inşallah.

Hayirli ugurlu olsun benim ilk ucunun arasi 2,5 yas seninkide 2 ye yaklasacak.. haksizlik olmaz beraber oynayacaklar biraz buyuyunce… ha zor olur mi dersen, kolay degil ama Allah buyuktur verir kolayligini insallah.

Buarada normal sartlarda gebeykende emzirebilirsin.

ya cok korkunc prezervatifle nasil oluyor :OOO bosalmadan hemen once mi takiyor

3. Bile isteye 15 arayla doğurdum . 2 numara 1 yasina gelene kadar da emzirmeye devam ettim. Bence tadini çıkarın. Sağlıkla vaktinde doğsun.

Rabbim öncelikle sağlık sıhhat versin inşallah.
Hastalığını mutlaka takip edeceksindir zaten.
Ben çok çok sevindim.
Sağlıklı mutlu gebelik, doğum ve büyütmeyi nasip etsin inşallah Allahım.

İkisinin arasında 20 ay var kazayla oldu benim daha yeni dogdu 1 aylık yani şimdilik biraz yorucu evet ama normal Bi süreç. tadını çıkarmaya bakın hamilelik çocuk büyütmek zor ama keyifli bir süreç sonuçta bu günler geri gelmeyecek güzel anlar. Korunmaya ragmen olduysa vardır Bi hayır diyelim inşallah herşey gönlünüze göre olur

Allah aşkını şu prezervatifi tam olarak nasıl kullanıyorsunuz gerçekten merak ettim. Yani normal birliktelik esnasında çıkartıp mı takıyorsunuz ne

Allah aşkını şu prezervatifi tam olarak nasıl kullanıyorsunuz gerçekten merak ettim. Yani normal birliktelik esnasında çıkartıp mı takıyorsunuz ne
Ben sonlara doğru takıldığını düşünmeye başladım.
20 dakikanın 5inde olur.
10 dakikanın 3ünde olur.
3 dakikanın 1inde olur.
Eğer öyle değilse hoş geldin yeni fobi diyorum.

Konu sahibi siz de ilk baş zorlanırsınız çok normal olarak ama bir 6 ay sonra rayına oturur her şey.
Zaten insan olarak yeni durumlara adapte olma gücümüz yüksek bir de eve yeni gelecek bebeğin gülümsemesi ile daha kolay sağlanır bu süreç.
Allah hayırla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin.

Ne güzel haber, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin,sağlıkla alın kucağınıza.

Cidden ya bu prezervatifle hamile kalanlar bir anlatsa, komplo teorileri üretmeye başlıycaz yakında cidden doğru kullanıp, patlak olmamasına rağmen olabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…