Şaşkınım

Bebeginize haksızlık olmaz, aksine yaşları yakın olduğu için onlar açısından daha iyi olur..
Sadece sizin için biraz yorucu olacak.. sağlıkla gelsin bebeğiniz..

Prezervatif delik olsa gerek başka türlüsü nasıl olur bilemedim. Hayırlısı olsun her şey olur gider hiç dert yapmayın sağlıkla rıskıyla gelsin inşallah

Geçen yıl bende senin durumundaydim prezervatif ile kaldım bizde anlamadık yani 8yildir aynı korunuyorduk biri 7 yaşında ikinci 3yasinda supriz Yumurtamda 4 aylık şuan. Başlarda çok üzüldüm ağladım sağlıkla geldi çok şükür yani ben keyfim bozuluyor diye ağladım sonuçta bebek bakım ilgi demek ama bisekilde oluyor demekki 4 ay geçmiş bile

Cidden ya bu prezervatifle hamile kalanlar bir anlatsa, komplo teorileri üretmeye başlıycaz yakında cidden doğru kullanıp, patlak olmamasına rağmen olabiliyor mu
Normalde ilişkiye başlamadan önce takılır ve bitene kadar çıkarılmaz ama bu arkadaş öyle yapmamış sonradan takmış ve hamile kalanların çoğu da muhtemelen böyle hamile kalıyor.

Yırtık mi oldu acaba biz de prezervatifle korunuyoruz korktum şu an

Küçükler arkadaş gibi büyür merak etmeyin büyüğü de abilik yapar onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…