Şaşkınım !

Gamze_58

İlk göz ağrım Hoşgeldin<3
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
309
0
96
İstanbul
Bu dert mi değil mi gerçekten bilmiyorum.Eşimle severek evlendik 3 aylık evliyiz daha öncesinden bir flört dönemimiz oldu.Neyse bunlar uzun konular ancak eşimin annesiyle pek aramız yoktur gerçi kendisine bir saygısızlık yapmadım ama bana şu zamana kadar bir yakınlığı olmadı ama hiç bi zaman kötü bi lafta demedi.Eşimle daha yeni evliyiz ve eşim sevgisini çok gösteren bi insan eve gelir gelme boynuma atlar sarılır öper filan bu yatana kadar böyle devam eder.Ancak eşimin annesi bize 2 günde bir sürekli habersiz geliyor mutlaka bir kova yoğurt getiriyor.Getirdiği ufak azda değil kocaman kova getiriyor iki kişi yiyemiyoruz diyorum ama sürekli getiriyor.Eşim bekarken pek eşimle ilgilenmezdi şimdide hemen özlüyorum diyor.Pazar günleri ikimizde çalışmıyoruz eşimle geziyoruz akşamları bize geliyorlarmış evde yokmuşuz arayın eve geliriz diyoruz bir kaç kere tekrar etti bu durum hala aramıyolar habersiz çat kapı geliyolar.Geçen bi patates getirmiş hepsi filizlenmiş buruş buruş olmuş alın yersiniz diyo 10 dakka sonra ( evimiz bahçeli müstakil ) evde filizlenmiş patateş var bahçeye ekin diyo zaten getirdikleri öyle olmuş :) ya sorunu fazla büyütüyorum heralde ama sürekli bize gelmesi haber vermeden rahatsız ediyo artık yeni evliyiz haber verip gelseler toparlanıcaz bi kere zaten şaçım başım dağınık üstümüz dağınık yakaladı ablasıyla beraber gelmiş haber vermeden yakın oturuyoruz diye bide öle yakaladı diye bakıyo uzun uzun sanki ayıp bişe yapmışızda bizi basmış gibi.ya fazlamı abartıyorum daha nasıl uyarmalıyım yani arayın diyoruz eşimde bende ama aramadan geliyolar sürekli benim annem babam da çok yakınımızda oturuyorlar ama aramadan gelmiyolar napmalıyım yardım edin:18:

ne dersen de anlamazlar evlendikten sonra dahada bi kıymete biniyor oğulları...keşke daha uzakta biyerde otursaydınız

Ya nedense erkek evlat evlenince EVLAT oluyor ozaman. Nedir bu kaynanalalardaki bu durum anlamıyorum. Bırak adam evlenmiş yuvasını kurmuş karışma dimi... Herşeyin bir yolu yordamı var.Habersiz gelmeleri çok sinir bozucu bir durum... Valla siz yapacağınızı yapmışsınz aramadan gelmeyin demişsiniz buna rağmen hareketler devam ediyorsa yapacak birşey yok gbi Eşinizle bi konuşun olmadı annesiyle ciddi bir konuşma yapsın baş başa belki etkili olur:26:

Ya eşimin işi oraya yakın yürüyerek gidiyo annemlere filanda çok yakın tabi onun annesinede ama 2 günde bir sürekli habersiz gelmeleri valla beni kaçırcak o evden :)

Ya dedik daha dün gittik pazar 2-3 kere gelmişler evde yokmuşuz eşimde uğrayalım dedi uğradık neyse dedi geldik nerdeydin çok özledim seni filan dedi eşime eşimde arasaydınız gelirdik dedi güldü hiç bişe demedi

benim kayınpederim sabahın 7 sinde geliyodu daha biz uyanmadan o kadar uyardık dedik oğlu dedi anlamadı özelliklede yazları yazın malum şort falan oluyo anlamıyınca anlamıyolar şimdi konuşmuyoruz oh rahatız valla

kibar bi uslup la uyarsanız rahatsız oluyo gibi değilde anne geldiğiniz zaman arayın evde olmayız duşta olurum vs kapıda kalmazsınız gibi anlıcaktır yada topu eşinze atın o söylesin

kayınvalidesine yakın oturanların en büyük derdidir bu.çat kapı gelmeler,çağırmalar..bencede keşke yakın oturmasaydınız.yapacak birşey yok,haber verip gelmleri çok zor..yapmazlar yani.çünkü yakın olunca ayrı bir ev hayatları var gibi görmüyoarlar kendi evleri gibi zannediyorlar girip çıkmayı..görümcenizi uyarabilirsiniz.anneme söyleyemiyorum ama haber verip gelse/gelseniz daha iyi olur deyin..

kibar bi uslup la uyarsanız rahatsız oluyo gibi değilde anne geldiğiniz zaman arayın evde olmayız duşta olurum vs kapıda kalmazsınız gibi anlıcaktır yada topu eşinze atın o söylesin

dedim demez olurmuyum hatta dün kayınpederim diyo daha sık gidip gelin diyo bende dedim biraz zaman geçsin şimdi yeni evliyiz dedim sonra geliriz kaynanamda heee tabi dedi kahkaha atarak
ama olmuo malasefff

eşine söyle bence o konuşsun sanmıyorum anlayacaklarını ama...çünkü nedense arsız oluyor bide kaynanalar gelsinler sallama sen onlar utanmıyorsa habersiz gelip seni dağınık bulmaktan sen niye utanasın.utanmada yoktur onlarda biliyorum yatak odana kadar girerler

bigün kapıyı şortla ya da bornozla falan açın belki utanırlar biz yeni evli çiftlere nasıl davranıyoruz derler, dinsizin hakkından imansız gelir dene bunu bence

bigün kapıyı şortla ya da bornozla falan açın belki utanırlar biz yeni evli çiftlere nasıl davranıyoruz derler, dinsizin hakkından imansız gelir dene bunu bence

Öyle yapamam ben utanırım ama yapsamda gelirler emin ol oğlunu çok özlüyo burnunda tütüyo !!

dedim demez olurmuyum hatta dün kayınpederim diyo daha sık gidip gelin diyo bende dedim biraz zaman geçsin şimdi yeni evliyiz dedim sonra geliriz kaynanamda heee tabi dedi kahkaha atarak
ama olmuo malasefff

ozaman taşınmak en iyisi :))

oğlunu çok özlüyomuşalalhım ya madem oğlunu bu kadar kıskanıyordun nie evlendirdin die pankart açmak istiyorum böyle kaynanalara

Ya annesidir özler ama usulen bi arar haber eder oğlum özledik gelcez diye yook pat die zile basıo aç açççç dio bide

oğlunu evlenince özler bunlar bilirim yaniaçmıyom açmıyom ne var die bağıracan kapının arkasındanne diimki ALLAH YARDIM ETSİN BENDEDE VAR ÖLE BİTANE YATAK ODASINA PAT DALAR ARSIZ EŞİMDEN NEFRET EDER OLDUM ANNESİ YÜZÜNDEN

ah bu kızların hanımefendiliği...ben olsam gecelikle falan çıkardım laftan anlamayana başka yapcak şey var mı

sen onlarla yüz göz olma, topu eşine at, konuş, ner yapsın ne etsin habersiz gelmeyi engellesin, sen şimdi konusursun bide laf ederler, boşuna polemiğe girmeye gerek yok..

sen onlarla yüz göz olma, topu eşine at, konuş, ner yapsın ne etsin habersiz gelmeyi engellesin, sen şimdi konusursun bide laf ederler, boşuna polemiğe girmeye gerek yok..

Tabi bie işin o yüzü var şimdi derler el kızına bak oğlumuzla görüştürmüyo filan eşimede şaka yollu söylüyorum oda annesine diyo ama hep habersiz gelio çarşamba geliş günü artık ezberledim bazenşaka yollu eşime annen geç kaldı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…