Ya nedense erkek evlat evlenince EVLAT oluyor ozaman. Nedir bu kaynanalalardaki bu durum anlamıyorum. Bırak adam evlenmiş yuvasını kurmuş karışma dimi... Herşeyin bir yolu yordamı var.Habersiz gelmeleri çok sinir bozucu bir durum... Valla siz yapacağınızı yapmışsınz aramadan gelmeyin demişsiniz buna rağmen hareketler devam ediyorsa yapacak birşey yok gbiEşinizle bi konuşun olmadı annesiyle ciddi bir konuşma yapsın baş başa belki etkili olur:26:
kibar bi uslup la uyarsanız rahatsız oluyo gibi değilde anne geldiğiniz zaman arayın evde olmayız duşta olurum vs kapıda kalmazsınız gibi anlıcaktır yada topu eşinze atın o söylesin
bigün kapıyı şortla ya da bornozla falan açın belki utanırlar biz yeni evli çiftlere nasıl davranıyoruz derler, dinsizin hakkından imansız gelir dene bunu bence
dedim demez olurmuyum hatta dün kayınpederim diyo daha sık gidip gelin diyobende dedim biraz zaman geçsin şimdi yeni evliyiz dedim sonra geliriz kaynanamda heee tabi dedi kahkaha atarak
ama olmuo malasefff
Öyle yapamam ben utanırım ama yapsamda gelirler emin ol oğlunu çok özlüyo burnunda tütüyo !!
ozaman taşınmak en iyisi :))
oğlunu çok özlüyomuşalalhım ya madem oğlunu bu kadar kıskanıyordun nie evlendirdin die pankart açmak istiyorum böyle kaynanalara
sen onlarla yüz göz olma, topu eşine at, konuş, ner yapsın ne etsin habersiz gelmeyi engellesin, sen şimdi konusursun bide laf ederler, boşuna polemiğe girmeye gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?