şaşkınım

sulu_goz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
180
0
96
İzmir
kızlar benim durumum farklı biz onunla akrabaydık aramızda altı yaş vardı ve halalarıma diyormuş kız bulun gelip isteyelim ve bu arada bende faceden arkadaştı bir gün konuştuk hatta buraya da yazdım yanlış mı hissediyorum diye yazmıştım neyse bir buçuk ay face tel mesaj konuştuk bana evlenmek için tanıştığını yani niyetinin ciddi olduğunu söyledi birbirimizi camdan gördük o şuan mardinde görevde izmire gelir görüşürüz falan dedi bu arada her gün mesajlaşıyorduk ben biraz fazla üstüne düştüm bulunduğu ortamdan dolayı sınırda çalışıyordu korkuyordum. bana hayatım canım cicim demeler çok ilgileniyordu iki üç kez tartıştık gece barışmadan uyumadık sabah günaydınlar falan filan sonra bu köyüne gitti yıllık izni vardı orda biri ile tanışmış kız bizim oralı. onu eklemiş o mu bunu eklemiş bilmiyorum. bir şekilde tanışmışlar bir gün faceden geldi hoşgeldin dedim başladı bana bağırmaya bir rahat bırak nefes alayım öldüm bildiğin gibi değil dedi. kızdı sonra bir şarkı paylaşmış kız demiş kim bu talihli şanslı buda sende biliyorsun falan filan yazmış ben bunu gördüm deli oldum dedim hayatından başka biri mi var evet dedi sende umarım mutlu olursun dedi. artık senle görüşmek istemiyorum anlayışla karşıla dedi. ben sustum hiçbirşey yazmadım.
şok olmuştum. çünkü sonra sahte bir hesap açtım bu kıza mesaj attım utanmıyormusun başkasının sevgilisini ayartmaya bu kızda bizimkisini demiş. bir merhabanın bedeli bu mu olmalıydı. falan bu da iki gün sonra beni aradı benim görüştüğüm biri var biri ona mesaj atmış senmisin sensen söyle yoksa savcılığıa vereceğim önce inkar ettim sonra itiraf ettim benim dedim. telde konuştuk yaptığım hoşuna gitmiş olacak ki güldü sonra dedi biz yapamazdık mutsuz olacaktık hayata bakışımız farklı falan dedi. dedim o zaman neden hoşlandığnıı falan ima ettin neden hayatım canım cicim dedin o kadar ilgilendin ben mesaj atmayınca neden sen attın dedim. hata ettim bağışla elin öpeyim dedi gayri ciddi geldi bana tamam faceden sil o zaman dedim. neyse ben o gece faceyi açtım edim istersen kızdan özür dilerim ya da sen dile kendimi küçük düşürdüm. dedim. bu rezil ettin beni kadın düşkünü gibi gösterdin adını bile duymak istemiyorum siliyorum dedi ve sildi hiçbir şey demedim yine ve çok üzüldüm çokk hemde sonra iki gün sonra bunun iş çıkışı saatinden biri üç kere numara yoktan aramış mı artık çaldırmış mı bilmiyorum duymamışım. sonra faceden bunun kuzeni var onun bir şarkısını beğenmiştim bu da onun resmini beğenmiş ben burdayım der gibi. o gün bugündür bir ses seda yok kendimi aptal gibi hissediyorum bana bir akıl verin

anladığım kadarıyla biraraya gelip de bişi yaşamamışsınız sadece msjlar face fln olmuş..bu kdr üzülmene degmez bence..canını sıkmak istemem ama adam sınırda calısırken can sıkıntısını fln gidermiş heralde senle..o kız belki en basından beri vardı.öle yıllık izne gidip de hmn kız bulabilcek bi adam olsa halalarına bana kız bulunda isteyelim demezdi..boşver yol yakınken kurtulmuşsun işte mutlu ol üzülceğine

nickinden anlaşıldığı kadarıyla duygusalsın sulugöz
ama ondan hayır gelmez sana fazla üstüne düştüğün için kabarmış galiba:19:
bence direk faceden falan sil,telefon numarasını sil..
o adamın nıyetı ciddi olabılır ama evlenmek için evlenııyor.
mutlu beraberlıgı olcagını zannetmem:20:

canım evet duygusalım ben faceden o sildi ben dedim sen sil dedi sen sil diye kızınca o sildi telden zaten ben sildim gecen hafta biri aradı gizli numaradan onun iş çıkışı saatiydi üç kere aramız oydu bence öyle yani halamla konuştum bunu ablası gecen pazar beni soruşturmuş akraba olunca her yerden haberi gelip gidiyor offfffffffff

Benim bir tanıdığım vardı yedi sene cıktı nişanlandı ve cocuk askere gitti askerden başka bir kızı kacırıp ailesine gelin diye getirdi.Erkeklerin fikirlerinin duygularının ne zaman değişeceğini bilemezsin..Yıllarca sevdiğin insan bile iki günde yabancıya dönüşebiliyor... Senin yapman gereken tek şey yoluna bakmak canım zaten yüzyüze görüşmemişsiniz bile en iyiside olmuş yol yakınken bitmiş .Hayırlısı böyleymiş demek. Sen daha iyilerine layıksın..Ayrıca böyle sanaldan bi insana bağlanmak hiç doğru değil.Bir de hiç bir erkek ben seninle gönül eğlendirmek için görüşüyorum demez tabi ki niyetim ciddi diyecek.Kimseye hemen güvenme canım ve seni hakeden o Hayırlı insanı bekle ;)

bana çok haksızlık yaptı içimden ah etmek geliyor ama etmeyeceğim Allaha havale ettim onun ailesinden herkes beni biliyormuş rezil oldum herkese. nasıl yüzlerine bakacağım. ha benim hatam yok ama kadın olarak red edilmek kötü birşey birde akraba olunca daha da bir koyuyor. ne diyim Allaha havale ettim bazen unutuyorum bazenden boğuluyor gibi oluyorum :26:

şimdiden gizli numaradan aramalar başladı o mu bilmiyorum ama hiç böyle birşey olmamıştı. ve ortak arkadaşlarımızın resmini falan paylaşınca altına yorum atıyor beni keklemeye çalışıyoru bu kendini birşey sanıyor :)

Yazdıklarını okudum bence uzak dur bu insandan sana hiç fayda gelmez.Sana karşı ilgisi olduğundan değil kendisini boşlukta ve yalnız hissedince sana yaklaşan birisi bu.Sen onun gözünde boş vakitlerinde onu eğlendiren,kendisini yalnız hissetmemesini sağlayan birisisin.Zaten buluşmamışsınız bile hiç bir yaşanmışlık yok aranızda.Bu kadar üzülmene değmez.Arayan oysa da değilse de boşver bence.

haklısın ama işte sosyal paylaşım alanında ortak arkadaşımız çok akrabamız olduğu için nerde olsa bazen karşıma çıkabiliyor. evet beni görmeden ölçtü biçti istanbula tayinim çıkınca diliyorum onunla karşılaşmayayım

DÜN HALAMA BUNLARI DEMİŞ YA DA YAZMIŞ BİLMİYORUM HALAM BİR SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE BANA İLETTİ.

AYNEN ŞÖYLE:

şimdi konuştuk
yudum dursunla konuşuyormuş
şuan
köyde ani bir gelişme oldu
tanıştık konuşuyoruz
adliyede mumurmuş
memur
daha kesinleşmiş birşey yok tanışma aşamasındayız
senle konuşacağım çok şey var ablacığım
ben hiç birşey sormadım kendi tahmin ediyor heralde bildiğimi
ben çok ta suçlu değilim diye yazmış bende bişey sormadım öylece kapattı

Erkekler yenisini buldun mu hemen eskisine postayı koy boşver canım sana adam mı yok kendi kaybeder mantık bu boşverrr takma geri döner o:1:

Son düzenleme:
madem yenisi buldu neden halama sağa sola açıklama yapıyor ki kelimeler bak şuanda tanışma aşamasındayız. sinirlerim tepeme çıktı.

Back
X