ben zaten kadınların benim kocam yapmaz demesine çok gülüyorum nasıl bu kadar güveniyorsunuz anlamıyorum ben .ben kimseye güvenmem asla beni aldatmaz cümlesini kurmam .böle büyük konuşmam .kadınlarda bunu anlamıyorum .sizin akrabalarınız için yapılcak birşeyiniz yok .yani erkek bahenesi bu .benle ilgilenmiyor falan .erkekte niyet olduktan sonra en mükemmel kadın ol yine gider başkalarına .
Bende öyleyim ya. Hiç diyemem 'hayatta yapmaz çok güveniyorum' diye. Öyle diyodu misal ilk bu olaylarla karşılaştığında kendine kızdı ben nasıl bu kadar güvenebildim herkese diyodum benim kocam yapmaz etmez diye. İnsan güvensede hayatta yapmaz falan dememeli bence. Bunu herkesin içinde dile getirmemeli diye düşünüyorum. Sonra demezler mi hani bak noldu gördün mü o kadar güveniyodun gibilerinden. Kendi mahçup hissetti resmen haklı olduğu halde
hep derim erkek yada kadın fark etmez insan yapar
ama insan cinsel yaşam için bırakmamalı hele şu hani evlendi kendini bıraktı de bırakan adamlarada çok kızgınım
bence sen anlatma annene söyle annen anlatsın
kadın grurlu olup bence haddini bildirsin
başta babam olmak üzere kimseye güvenmem....
böyle şeyler var işte hepsi yapar gibi geliyo banada...
çok yazık...
o düzeltmeye çalışan kadınlara..
geçen zamana
ah canım ahh.. Annemle babam geçen sene ayrıldılar. 2 sene ev içinde neler yaşanmadı ki. Annemde genç 40 yaşını doldurmadı henüz. 24 yaşınla biriyle aldattı babamı. 2sene mücadele ettik düzelir diye. O gittikçe ilerletti işi en sonunda babam baktı ki olmuycak bitirmek istedi. Ama annem annesinin evinde hiç durmadı ayrılalım demedi hiç. Hem evliydiler hemde yapıcağından geri kalmıyodu. Ben bile kaldıramıyorum yaptıklarını. Ki babam çok bile dayandı. Kardeşim var 13 yaşında erkek. Şimdi onlarla ben ilgileniyorum. Annemlede görüşmüyoruz. Çok duygu sömürsü yapar millete acındırır kendini inandırır. Çok tuhaf bi insan o da ya hiç sevmem sanki benim hiç annem yokmuş gibi. Çoluğunu çocuğunu ailesini sildi 2günlük tanıştığı biri için. Ve karşısındakine başta bekar bi kız gibi tanıtmıştı falan çok karışık ve üzücü şeyler yaşadık. Anneannem hep der annenle dayının sütü bozuk diye... 3tane de teyzem var. 2si çok evine çocuklarına düşkün melek gibiler.. Keşke annemde öyle olsaydı o zaman benim annem bitane olurdu. Hayat çok zor gerçektende.. Annemden nefret ediyorum hiç göresim bile yok. Babamı da görseniz bi o kadar iyi biri. Hiç bunları haketmedi ama yaşanıcak varmış demek ki...
kurban olurum ya canım benm üzülmeöyle anne illa üvey olması gerekmiyor öz annedede babada da oluyor
hayırlısı herşeyin RAbbm yar ve yardımcın olsun herşey yoluna girer rabbim bundan kötü dertler vermesin
oğluşun da varmış ne güzel kocana sımsıkı sarıl
ben şimdi eşim gelince öle yapcam
Yardım edin kızlarrrrrr. Sizce susmam doğrumu ? ama konuşsamda ne farkedicek ki boşuna daha çok üzmüş olucam.
canim dogru olan senin susman.. yengenin ne hissettigini tam olarak bilemeyiz.. belki onca kadini ogrense bile birakip gidemicek ve bunun sancisiyla yasamak daha da zorlicak onu.. kendisinin bulmasi yada belki hic bulmamasi onun icin en iyisidir..
olcmedim yada bir arastirmam olmadigi halde kadinlarin cogunlugunun aldatildigini dusunuyorum..firsatini bulan erkek yapmam demiyor.. kimimiz yakaliyoruz , kimimiz yakalayamiyoruz ..
ayni seyi turkiyeye geldigim donemde ben gordum.. cok yakinimin esini aldattigini gordum ve kadina bunu soyleyemedim.. gunlerce agladim sinirimden, uzuntumden.. bu olayi goreli yaklasik 10 yil oluyor.. ve kadinin hala haberi yok.. adam iliskisinde devam ediyor mu bilmem ama evlilikleri mutlu mesut devam ediyor.. boyle de birsey.. ben soylemis olsaydim bugun 3 cocuk ortada , yikik bir yuva yaratacaktim..
yengenız yuvasını kurtarmak ıstıyor bellı kı ama adam 3 yıldır piyasada yok zaten
3 çocuk var ve yengenız çalısmıyor sanırım
zor valla
su erkekler ne kadar adi yaaa
imkanı varsa boşasın valla.. yuzsuzluk yaa enıste bey de maşşallah iyi halt yemiş gibi soyluyorlar saskınım valla ne yorum yapacagım sasırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?