Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Siyahinci0000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2017
30
108
3
34
Herkese hayırlı bayramlar...
Konuyu umarım doğru yere açıyorumdur.
2 senelik evliyim çocuğum yok.
Eşim aileme karşı soğuktur.
Velhasıl dün sabah bayramlaşmak için evden çıktık önce anne ve babasına gittik bayramlaştık sonra amcaları halaları babaannesi anneannesi bütün ailesini gezdik.
Sıra geldi bizimkilere.
Neyse babaanne ve dedeme gittik bayramlastık.
Annemle babamda anneannemin ordaymış. En son oraya geceriz dedik hem et götürülcekti anneanneme. Neyse anneannemin oraya geldik kapıda 2 tane yabancı araba ve babamın arabası vardı. "Ayy burda da kimin olduğu belli değil sen git eti ver gel ben arabada bekliyorum" dedi. Neyse hiç ses etmedim gittim tabii babamlar kapıda oturuyor. Babam "Ahmet neden gelmiyo da araba oturuyo " dedi bende bilmem dedim. İceri girdim ve icerdekilerle bayramlastım aradan 5 dk gecmedi bana mesaj atti "hadi" diye. Hemen arkasina "ben hadi demiyormuyum" hemen arkasina aradi açtım ve bekle dedim. Kapatmamla 2 kere daha aradı meşgule attım neyse kapıya çıktım babam annem teyzemlerle vedalaşıcaktım ki Ahmet arabayı çalıstırdı ve beni bırakıp gitti. Herkesin ortasinda sap gibi kaldım babam hemen aradı Ahmeti ama açmadı telefonu bende babamlarla beraber eve geldim babamın evine. Ve Ahmet hala ne aradı ne sordu.
Ama arayacak biliyorum çünkü paralar bende.
Babasına onların aldıgı bileziklerimi vermiştik borç olarak ve bayramın 1.günü babası 12 bin liramızı verdi. Bizde dün evden cıkarken parayı yanımıza aldık akşam kuyumcuya gideriz diye ama akşamı göremedik maalesef.
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Ahmet beni para için arayacak bunu biliyorum.

annenle babanla sorunu ne eşinin yani geçmişte ne yasadılar ki sevmiyor?
evinin anahtarı yokmu sende git evine otur al karsına derdi neymiş öğren

annenle babanla sorunu ne eşinin yani geçmişte ne yasadılar ki sevmiyor?
evinin anahtarı yokmu sende git evine otur al karsına derdi neymiş öğren
Hicbirsey yaşamadılar. Hicbir sorunları yok bazen çok sever yanlarından kalkmaz bazen bi selam dahii vermez. Gittigimde ya derse ben seni bıraktım neden geldin

Neden sen git eti ver dediginde ses etmediniz ki? Oraya sirf et vermeye gidilmedi heralde. Inicek ve tabi ki annenize babanizla bayramlasicak, oyle sey mi olur? Bence hesap sorun bn olsam sorarim. Kendi sulalesini gezerken iyi...
Ses etmedim cünkü tatsızlık çıksın istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…