- 3 Eylül 2017
- 30
- 108
- 3
- 34
- Konu Sahibi Siyahinci0000
-
Hicbirsey yaşamadılar. Hicbir sorunları yok bazen çok sever yanlarından kalkmaz bazen bi selam dahii vermez. Gittigimde ya derse ben seni bıraktım neden geldinannenle babanla sorunu ne eşinin yani geçmişte ne yasadılar ki sevmiyor?
evinin anahtarı yokmu sende git evine otur al karsına derdi neymiş öğren
Sığıra hakaret olur diye ellemiyoruzBabanlarla birleşip kurbanlık olarak Ahmet'e girin. Sığır mıdır nedir.
En azından sen benim ailemden şuna gitmedin diyemeyecek :)Ne ayıp ya
Sen tüm sülaleyi gez
O senin ailene tenezzül edip selam vermesin
Şuan çok şükür yok :)Ne kadar ayip ve terbiyesizce bir hareket
Su anlattiginizi esim bana yapsa bir gun daha esim olamazdi o kadar diyim
Bakış açınız çok pozitifEn azından sen benim ailemden şuna gitmedin diyemeyecek :)
Haksızmıyım ama herkes yaptıklarıyla anılır. Bazen kimi anısıyla kimi anasıyla işteBakış açınız çok pozitif
Ses etmedim cünkü tatsızlık çıksın istemedim.Neden sen git eti ver dediginde ses etmediniz ki? Oraya sirf et vermeye gidilmedi heralde. Inicek ve tabi ki annenize babanizla bayramlasicak, oyle sey mi olur? Bence hesap sorun bn olsam sorarim. Kendi sulalesini gezerken iyi...
Sanırım sabrım tükendiBurda bunu kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama maalesef siz de yetiskin olamamış koca bir bebekle evlisiniz. Allah sabır versin.
Umarım hatasını anlar en kisa zamanda, kendinde hata görmüyorsa bir de çok fena.Sanırım sabrım tükendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?