Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Sanada ayrı üzüldüm nedir bu kadınların çektiği

Kendi ailesini niye saatlerce geziyor da sizinkilerin yanına 5 dk da olsa çıkmıyor? Ben böyle bencillik görmedim terbiyesiz adam. Aklım almıyor siz niye bişey demiyorsunuz? Ailem o benim üstelik bayram diye. Valla çıldırmamak elde değil. Siz böyle yapmışsınız bu adamı

Hicbirsey yaşamadılar. Hicbir sorunları yok bazen çok sever yanlarından kalkmaz bazen bi selam dahii vermez. Gittigimde ya derse ben seni bıraktım neden geldin
Siz gitmeyin o gelsin tıpış tıpış. Yoksa hadsizliği iyice ele alacak

amaaan ne dengesız denyolar var ya bırak acma parayı da verme tutussun, snra gel paranı al de parasını da ver ne halt yerse yesın bırak bu camışı

Arama sorma eşyada alma evde yoksa eminsen git al yüz göz olma sen suçlusun da eve döndün tıpış tıpış sanar parayı da sakın verme tak bileziğini gez nakitin yoksa da harca

Şimdi bir kere, eşinin de oraya gelmesi gerekirdi. Bayram sonuçta, onu ikna etmeliydin. Gelmiyosa da ben burda kalıyorum sen git o zaman diyecektin. yani bir şekilde o noktada tepkini belli etmeliydin. Ama sen orda tepkini dile getirmediğin için suçlu sen oldun onun gözünde.
Çünkü diğer perdeyi açtığımızda bekletilen bir erkek çıkıyor karşımıza. Ve hadi diyip bekletilmekten bende hiç hoşlanmam. Yani bu biraz sinir bozucu bir durum.
Ama ortada boşanılacak bir durum yok. Oturup ortak karar alın. Bayramda erkeğin kendi tarafına gidip, kadının tarafına gitmek istememesi sorununu yaşayan çok insan var. Ortak çözüm yolu bulun. Onların ailesini ne kadar geziyorsanız, sizinkini de o kadar gezin.

Aaahhh o kaynanayı mıncıklaya mıncıra öpesim geldi :)) ne güzel bi kadın öyle o yaa.. bu arada son durum nedir? Siyahinci0000

Son düzenleme:

Allahım bu nasıl bir kaynana gözlerim şenlendi sabah sabah :)) son whats ap yorumuna koptum özellikle. son durum ne şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…