Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Siyahinci0000 Merhaba
Uzun yıllardır evliyim.
Hayatın bize gelecekte neler getireceğini bilemeyiz , annemiz kanser olabilir, babamız iflas edebilir, çocuğumuz hasta olabilir, işsiz , parasız kalabiliriz.

Hayat zorluklarla dolu hep genç hep güçlü olmayacağız .

Bütün bunları düşünün eşiniz her durum ve her şartta yanınızda olacak mı?

Hayat arkadaşımın elinden zehir olsa içerim onun hatırı için çiğ tavuk bile yerim diyebiliyor musun?

"Güya binler sene ömrün var gibi; en gereksiz malumat ile zaman geçiyorsun." Sanırım diyemiyorum...

Parayı vermeliyim sizce.
Ya ortalığa düşerse param onda diye.
Acaba babasına mı iade etsem neticede o adamcağız almıstı bilezikleri oğlu değil

Parayı vermeliyim sizce.
Ya ortalığa düşerse param onda diye.
Acaba babasına mı iade etsem neticede o adamcağız almıstı bilezikleri oğlu değil
Vallahi böyle konuşmanıza şaşıyorum ne garip bi insansınız o bilezikler sizin sizin size takıldı kimsenin degil hala düğünde takılanları vermem eşime kendi adıma durur. Bugünün yarını da var. Sizin o vermeyin kimseye. Kaynatanız almış olsada size taktı bitti artık size geçti

Saçmalamayın o altınlar sizin hakkınız. Bilmem farkında mısınız ama evlendiğiniz için takıldı. Onlar sizin güvenceniz asla vermeyin. Ayrıldığınızda bekar gibi tekrar evlenebiliyor musunuz? Bu bir nevi tazminat yani.

Hiç bu şekilde düşünmedim.
Ama onlarin parasina mi kaldim düsüncesindeydim

Ahmet'e rahat batmış gibi duruyor.
Ailenizle zoru neymiş, sizin kendisi ile evde anlaşma durumunuz nedir?
Bence siz aramayın, Ahmet beyler para için teşrif ettiklerinde amacının ne olduğunu sorarsınız.

Ahmet'e rahat batmış gibi duruyor.
Ailenizle zoru neymiş, sizin kendisi ile evde anlaşma durumunuz nedir?
Bence siz aramayın, Ahmet beyler para için teşrif ettiklerinde amacının ne olduğunu sorarsınız.
Illa ki tartışmalarımız oluyor ama genel anlamda iyi anlaşırdık. Sadece Ahmetin eşref saati ve eşşek saati arada bir değişiklik gösteriyo

Illa ki tartışmalarımız oluyor ama genel anlamda iyi anlaşırdık. Sadece Ahmetin eşref saati ve eşşek saati arada bir değişiklik gösteriyo
Sizin Ahmet kaç yaşında , ne iş yapıyor?
Ailesi nasıl insanlar?
Ailelerinizin arası nasıl?
Bayram ziyareti yaparlar mı birbirlerine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…