Şaştım Artık...

morojemm

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
151
88
298
Selam çook değerli kk üyeleri.
Fikirlerinize ihtiyacım var.Hemen konuya gireyim.
Kızlar benim babamın daha önce başka kadınlarla konuşmak gibi vukuatları olmuştu, benden saklamışlardı. Yıllar sonra öğrendim, tepki veremedim hatta burada da konu açmıştım.
Şimdi ben geçen gün babamın telefonunda bir şey bakarken 2 hat takılı olduğunu fark ettim. Hemen kendime mesaj attım 2. sim karttan ve o numarayı kaydettim. Telefonu da sessizce geri verdim. Sonra gözlemledim o 2. hattı çıkarmış. Telefonu tekrar elime aldığımda yoktu yani.
Şimdi ben ne yapayım? Nasıl bir yol izleyeyim bilemedim. Bu ara 3 yıllık sevgilimden de benzer bir ihanet darbesi yedim, şaştım kaldım.İnancım kalmadı artık.
Babam konusunda bana bir akıl verin lütfen.
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Valla panpam babanin onceki vukuatlari da varsa, baglasan durmaz artik diyorum. Allah akil fikir versin.

Gozunle birsey gormedin, kanitlayabilecegin birsey yok. Gozlemlemeye devam. Ama bu isler riskli yaa. Nebiliim. Annen ozaman kabul etmis, simdi neden kabul etmesin ki. Sende bosuna strese gireceksin. Belkide gormezden gelip unutmalisin.

Annen bosanacaksa eğer biraz sabret bilgi topla ve ortalığı ayağa kaldır.
Ancak "aman kızım ağzımızın tadı kaçmasın" diyecekse boşu boşuna velveleye verme görmemiş gibi davran geç.

Annen bosanacaksa eğer biraz sabret bilgi topla ve ortalığı ayağa kaldır.
Ancak "aman kızım ağzımızın tadı kaçmasın" diyecekse boşu boşuna velveleye verme görmemiş gibi davran geç.
Valla bana bu zamana kadar sorsan annem yıkar ortalıgı derdim. Ama yıllar sonra haberim oldu kabul etmis devam etmisler. O yuzden simdi ne olur hicbir fikrim yok

Annenizin yerinde olsam bu tarz durumları sizin takip etmenizi istemezdim sanırım. Tabii insan bir kere gördü mü görmemekten gelmek, yoksaymak zordur. Yine de ikisinin evliliği sonuçta. Belki anneniz yine herşeyin farkındadır da söylememiştir.

Annenizin yerinde olsam bu tarz durumları sizin takip etmenizi istemezdim sanırım. Tabii insan bir kere gördü mü görmemekten gelmek, yoksaymak zordur. Yine de ikisinin evliliği sonuçta. Belki anneniz yine herşeyin farkındadır da söylememiştir.
Annem babamın telefonunu alıp bakmaz bile,kontrol etmez yani. Sanmiyorum haberi olsa o hat surekli takili dururdu cunku telefonu cift sim kartli

eger hat voda--- olsaydı self servis şifresi alıp telefonun an bean hareketlerini izleyebiliyorsun. Atıyorum baban a kişisiyle 1500 dk, b kişisi ile 120 dk vb. Ve bununla mahkemeye gidip ses kaytlarını isteyebliyorsun.Ben bi ara yapmıştımda ondan biliyorum. Ama ben naptım. Gidip mahkeme yerine gerekli şahısa sordum ve tabikide inkar etti. Ben yaptığım hatayı sen yapma. Doğruca mahkemeye git.

eger hat voda--- olsaydı self servis şifresi alıp telefonun an bean hareketlerini izleyebiliyorsun. Atıyorum baban a kişisiyle 1500 dk, b kişisi ile 120 dk vb. Ve bununla mahkemeye gidip ses kaytlarını isteyebliyorsun.Ben bi ara yapmıştımda ondan biliyorum. Ama ben naptım. Gidip mahkeme yerine gerekli şahısa sordum ve tabikide inkar etti. Ben yaptığım hatayı sen yapma. Doğruca mahkemeye git.
Turk tel. galiba hat. Whatsapp falan da yok webden acsam...

Back
X