Şaştım kaldım işin içinden çıkamıyorum

Sakin acimayin uzulmeyin. Isterse ayaklariniza kapansin. Ilerde cok pisman olursunuz.
Sayginin olmadigi yerde sevgi asla olmaz...

İyi yönünden bakalım madem size son kez böyle davranmasaydı içinizde hep bi acaba düzelir miydi sorusu kalabilrdi. Böyle davranarak sizin işinizi kolaylaştırmış

Uzaktan tanidik var esiyle ilgili anlatti.36 yasinda evleniyor.ve yanlis secim yapiyor.goruyor biliyor ama evleniyor niye dedigimde degisitiririm zannettim dedi.insanlar degismez

Sakin acimayin uzulmeyin. Isterse ayaklariniza kapansin. Ilerde cok pisman olursunuz.
Sayginin olmadigi yerde sevgi asla olmaz...
Üzülmüyorum fakat acıyorum ona.çünkü ömrü boyunca hep terk edileceği yapayalnız kalacağı için.ayaklarıma kapanma şansı dahi vermem söz konusu değil.asla affedilicek gibi bi durum değil.ayrılık ile hayatımı kurtardım ben.

Uzaktan tanidik var esiyle ilgili anlatti.36 yasinda evleniyor.ve yanlis secim yapiyor.goruyor biliyor ama evleniyor niye dedigimde degisitiririm zannettim dedi.insanlar degismez
Tecrübeyle sabit asla değişmezlerrrrr.yalan söyleyip rol yapıp sizi kandırıcaklarını zannederler ama maske düşüpte gerçek ortağa çıkıncada alabildiğincede çirkinleşirler.tandığınız sözünü ettiğiniz kişide keşke benim gibi ayrılıp kurtulsa

İyi yönünden bakalım madem size son kez böyle davranmasaydı içinizde hep bi acaba düzelir miydi sorusu kalabilrdi. Böyle davranarak sizin işinizi kolaylaştırmış
Kesinlikle çok iyi tespitte bulundunuz.kendileri terk etmemde çok büyük kolaylık sağladı :)

Bi tanidigim bi gun dedi ki evlencegin kisi tamamen icine yatmali en ufak bi soru isareti varsa evlenme ben bunu cok sonradan anladim dogru oldugunu ve bu kisinin de cok guzel evliligi var.Bazen tavsiyelere dikkat etmeli ne demek istiyor diye ustunde dusunmeli

Bi tanidigim bi gun dedi ki evlencegin kisi tamamen icine yatmali en ufak bi soru isareti varsa evlenme ben bunu cok sonradan anladim dogru oldugunu ve bu kisinin de cok guzel evliligi var.Bazen tavsiyelere dikkat etmeli ne demek istiyor diye ustunde dusunmeli

Benim beynimde uçuşan onlarca soru işareti,acabalar,keşkeler vardı.netleştirmek cevap bulmak için uğraşıp çabalarken daha çok belirsizleşiyordu herşey.güven çok önemli ve hiç bi zamanda güvenimi kazanamadı.burdaki bayanlarında bana çok büyük desteği oldu.çok şükür kutruldum bitti herşey.

kızlar sevilmesen değer ilgi görmesen bi saniye mi dahi geçirmezdim
fakat bu sinirli hali kendini kontrol edememesi beni çok endişelendiriyor
Endiselenmekte cok haklisin. Cunku zamanla bu artarak devam edecek. Sen artik dayanamagini soylediginde. Katlanmak zorunda oldugunu soyleyecek hatta aslinda kendisinin sakin birisi oldugunu ama senin onu boyle sinirli birisine donusturdugunu soyleyecek. Ayrilmak istediginde ise daha da cirkinlesecek. Emin ol bunlar ve daha fazlasi olacak.

Aynen öyle oldu ben değişmesini düzelmesini beklerken çabalarken kabalığı artarak devam etti.Allah korusın canımdan bile endişe duyacak hale gelmiştim ki ,hislerimde doğruluk payı olduğunu son tartışmamızda net anldım.Beni sen bu hale getirdin diyip bide böyle bi savunma bulunca artık dedim ki "bu ruh hastası bi piskopat" ayrıl bitsin bu kabus dedim kendime.aynen de öyle yaptım ayrıldım kurtuldum.

Bu olayın üzerinden aylar geçti.Hiç iletişim kurmadık.Bi kaç gün önce bi mesaj atmış.
_"Naber nasılsın yaşıyormusun" diye.
Çok düşündüm cevap verip vermemek konusunda.İlk fikrim yazmamaktı.
_"Hayatında biri var mı,evlenmedin mi daha,buluşalım bişiler içer sohbet ederiz,bi emrin isteğin varsa herzaman ben burdayım tarzı mesajlar yazınca...Bana yaptıkları geldi aklıma
_"Hayatımda evlenmeyi düşündiğüm biri var, senle de bitmiş gitmiş herşey" yazdım.
Akşam üstü yine bi mesaj...
Bu kez de ikimizin sevgiliyken çektirdiği çerçeveli fotoğrafımızı bana gönderdi._saklayabildiğim kadar saklicam anılara saygım var"yazmış.
_"At çöpe gitsin hiç gerek yok böyle şeylere" yazdım.

Şimdi bu ilk başta attığı mesajlarla tepkimi ölçtü.Hayatımda biri var dememe rağmen,daha sonra fotoğrafımızı gönderip hala aklımdasın unutmadım demeye çalışıyor.

Benden sonra ne yaşadı da kükreyen adam kuzu olmuş gibi davranıyor?

Bunları sizlerle paylaşmak istedim.Hepinizi çok öpüyorum

O fotoları gondermesinin alt metni: Tehdit.Bak bunlar hala elimde hiç atmayacam hep elimdesin demek istemiş gibi.

Òfke kontrolu sorunu var
Nefes teknikleriyle bunu azaltsbilir tabibpsikolojik destek sart
Saygisizligina bi cozum yok..
Iyi dusunmek lazim..

Her katil cinayet mahallini ziyaret edermiş; gerçekten öldüğüne emin olmak için.

Hala orda mısın diye bakıyor, egosunu tatmin edip gidecek hiç fırsat verme. Keşke hiçbir şey yazmasaydın da balon gb patlasaydı. Tuzağa düşme.

Ani parladiktan sonra yumusuyor mu? Ayrilik blofu yapanlara inanmıyorum ben. Asıl onlar terk edemiyor. o yuzden de koruma ic gudusu olarak surekli soyluyorlar. Ne birakmam diyenler birakti gitti. Bizimki de basta giderim giderim diyip duruyordu. Simdi tehdit ederse bos konusma gidemicegini biliyoruz diyorum gulmeye basliyor ama saygisizlik boyutuna bir sey diyemem orası sıkıntılı.

O fotoları gondermesinin alt metni: Tehdit.Bak bunlar hala elimde hiç atmayacam hep elimdesin demek istemiş gibi.

İkimizin bi avm de masada yemek yerken ki
fotoğrafımızı ben fotoğrafçıdan çıkarttırıp ona hediye etmiştim.Ayrıldığım gün de herşeyle birlikte onu da yoketmiştim.
Onun saklaması da bi gün elbet barışacak benimle umudunu taşıdığı için sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…