- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
güzel arkadaşım vebal almak almaktan bahsedip seni üzerek aglatarak bagırıp bögürerek hakkına girip kalbini kıran adamı mı düşünüyorsun ??öfkesini kontrol edememekten başka aksi bi durumla karşılaşmadım gerçeği çarpıtırsam günahına girip vebal almak istemem(öksüz ve yetim kendisi haksızlık yapmak bana yakışmaz) teşekkür ederim canım yorumun için :)
sandıgın kadar masum birşey degildir ÖFKE !kendimi yakmak değilde
eğer o da isterde aşılıcak bi durup
psikolojik destek alan bi çok insan olduğunu biliyorum teşekkür ederim :)
teşekkür ederim yorumunuz içinvalla yarıya kadar ancak okudum. 4 ay da sana hakaret, saygısızlık yapacak kadar işi ilerlettiyse yakma başını derim.
bu konuda hemfikiriz korkularım endişelerim acabalarım varsandıgın kadar masum birşey degildir ÖFKE !
Ananız babanız sizi elin adamı üzsün diye mi doguruyor yaw ?bu konuda hemfikiriz korkularım endişelerim acabalarım var
Ask konusu en sevdigim.
Balik burcu erkegi yeterince duygusaldir bi o kadar da ani cikislari vardir. Burclardan gitmiyorum, sadece ekleme yaptim. Ofke kontrol bozuklugu olabilir , terapiste gitmesi icin ya da cift terapisi icin kendisini ikna edebilirsin.
Benim eşim balık burcu duygusal değil bana yansıtmıyor yani ve aşırı ani çıkışları var ve bu bayanın yazıkları gibi sinirlenince bana etmediği hakaret kalmıyorböyle olduğunu bilsem sanırım evlenmezdim ama mutluyken de çok iyi.. evlenmeden önce iyi düşünmek gerek..
Balik burcu erkeginden kac diyorsun.
benim içinde olduğum durum üzülmek değil fikirlerinizi kulak arkası yapmayacağımdan emin olun teşekkür ederim yorumlarınız için Allah korusun hiç bi kadın şiddeti hakketmiyorgüzel arkadaşım vebal almak almaktan bahsedip seni üzerek aglatarak bagırıp bögürerek hakkına girip kalbini kıran adamı mı düşünüyorsun ??
hemde yetim diye... yetim diye ac susuz ölmek üzere degil kocam adam olmuş hayatını kurtarmış.. 8 yaşında cocuk olsa üzülürsün de koca adama bu kadar üzünülmez. vebal de olmaz merak etme...
olaylara lütfen mantıklı bak. sadece öfke dedigin yarın cinnete döner. elinde keseri kafana indirir yarar. sonra öte tarafta vebal dersin... iyi düşün.
yada bugun öfke yarın dayak !
bugun öfke yarın aldatma !
örnekler artar...
sen günah yapmamayım derken senin günahına girecek adamı da düşün !!!
Ananız babanız sizi elin adamı üzsün diye mi doguruyor yaw ?
ilk elimi tutugum adamı seviyorum evlenmeliyim demeyin. düzelir demeyin düzelmezler. düzelen erkek veya kadın ne olursa cok akıllı acık görüşlü sakin ego ve kompleklerinden sıyrılmış insanlarda olur. ki bu tip insanların bile öfkeye kapılıp neler yaptıgını görüp duyuyoruz.
adam bilmem nerenin müdürü cok okumuş 3 dül bilen cok şöyle böyle olmuş adam 5 yaşında ki cocugun yüzüne kezzap atabiliyor. neden öfke kıskanclık.
dini aşırı bütün adam karısını kıskandıgı için hemde öz oglundan cocuıgu keserle öldürüp kuyuya atabiliyor.
neden öfke kıskanclık ve sapkınlık.
cahil okumamış ailesine öyle yada böyle bakan bir adam tüm ailesini katledebiliyor.
neden öfke !!!
bütün balık burcu erkekleri böyle mi???evlenmeyenler için evet :) sanırım eşimde de kontrol sorunu var ve kabul etmiyor böyle bir sorunu olduğunu..
evetBalik burcu erkeginden kac diyorsun.
mutluyken tadına doyulmaz bi insan bi de öfkesine yenilmeseBenim eşim balık burcu duygusal değil bana yansıtmıyor yani ve aşırı ani çıkışları var ve bu bayanın yazıkları gibi sinirlenince bana etmediği hakaret kalmıyorböyle olduğunu bilsem sanırım evlenmezdim ama mutluyken de çok iyi.. evlenmeden önce iyi düşünmek gerek..
evet
mutluyken tadına doyulmaz bi insan bi de öfkesine yenilmese
çok haklısınız ben sessiz kalmaya devam ediyorum sizlerinde desteği fikirleri ile ciddi bi konuşma planı içerisindeyim çok teşekkür ederimMutluyken herkes kedi gibi. Onemli olan mutsuzken yaptiklari.
Yap, boz, ozur dile tarzi iliskilere gelemiyorum ben.
Yok ya Balık burcunun öyle bir özelliği mi varmış? Eşim balık burcu sesini yükseltmişliği,kalbimi kırdığı olamamıştır. Tartışmada hakaret olacak sayıp dökecek kapının önünde bulur kendini o nasıl terbiyesizlik, Bunu burçlara bağlayıp yumuşatıp çekilir hale getirmeyin bence. Tamamen kendi sorunlu karakteri. Size yazık, neyi hak ediyorsanız onu yaşayın, böyle tiplerle yazık etmeyin kendinize.bütün balık burcu erkekleri böyle mi???
hem çok duygusal hem sevip sevilince minik bi çocuk gibi masum fakat sinirlenince aslan gibi mi???
sinir anında hakaret ve küfür var maalesefYok ya Balık burcunun öyle bir özelliği mi varmış? Eşim balık burcu sesini yükseltmişliği,kalbimi kırdığı olamamıştır. Tartışmada hakaret olacak sayıp dökecek kapının önünde bulur kendini o nasıl terbiyesizlik, Bunu burçlara bağlayıp yumuşatıp çekilir hale getirmeyin bence. Tamamen kendi sorunlu karakteri. Size yazık, neyi hak ediyorsanız onu yaşayın, böyle tiplerle yazık etmeyin kendinize.
Bağırmasına susarsan hakaret başlar, hakarete susarsan küfür, küfürle susarsan şiddet başlar. Zamanla artar işin boyutu, forumda bir sürü eşim çok iyi ama sinirliyken... li konular var onlardan biri olmanı istemem.sinir anında hakaret ve küfür var maalesefbi olay yaşayıp bana anlattığında dahi ağzından kaçırıyor Psikolojik bi durum olduğu apaçık ortada ben değil kimse bu durumu hakketmez gitgide yazık ediyorum sanırım
şunu bil ki fazlası olacak ama eksilmeyecek asla. Evlenip birbirinize ulaştığınızda o bişey kaybetmeyecek ama senin yaşayacaklarını buraya tek tek yazarım. En basitinden Bi hastaneye giderken yolunuzu kaybetseniz burnundan getirecek hayatı yolu bulana kadar . Ki bu hastaneye gitmemeyle de sonuçlanabilir. Şimdiki kavgalarınızda yüzünü görmüyorsun.sakinleşince barışıyorsunuz. Ya evlenince???? O sinirli halinde onun suratı hep karşında olacak. Düşün yani bunlarıkızlar sevilmesen değer ilgi görmesen bi saniye mi dahi geçirmezdim
fakat bu sinirli hali kendini kontrol edememesi beni çok endişelendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?