Şaştım kaldım..

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
1,5 yılı devirmiş ilişkimde beraber hatalarımzla yaptığımız tüm herşeyi geride bırakmak istedik.. geçmişte ilişkimiz üzerinden yansıyan herşeyi toparlamam zor olmuştu. Artık çevreye hiç bir şey yansısın istemiyordum. Herşeyin üstüne sünger çektik bir şekilde başladık. Ve gelişen olayları aktarıyorum

Benim yakın arkadasım, sevgiliminde gelinleri. Ona da bu süreçte çok kötü yansımalar olmuştu, ve zor bi dönemden geçtiği için son bir kez onunla konuşmak, yanlışları düzsltmek için onlara gittim gittiğimide sevgilime söylemedim. Sevgilimde akşamına hissetti galiba sordu gittin mi diye bende evet dedim. Ama amacımın gırgır sohbet değil bizle ilgili yansıyan herşeyi tek bir açık nokta bırakmadan izah etmek olduğunu dile getirdim. Bu mevzu kapandı ikinci mevzuda

Bana kimsede bir fotoğrafın olsun istemiyorum demişti, gene kendisinin akrabası benimde yakın bir arkadasım olan pelin değilim onla geçen otururken pelin eski fotoğrafları gösterdi. Sorun şu ki bende pelinin telden gizli gizli silmiştim ve bunu sevgilime söylemiştim( çok sacma farkındayım) pelinde üstüne bir kaç fotoğraf gösterince, ki bunlarda 4 yıl önce çekilmiş. Bende sinirlendim ayrıldım. Sonra tekrar konışmak istedim oda bana sen yalancısın yeni sayfa açtık yaptıklarına bak. Umudum yok. Yok gözüm açıldı artık fotoğrafları görünce( inanın müstehcen değil : )
İstemiyorum bitti falan dedi.

Bende kendimi suclu hissesdiyorum yeni sayfayı kirletmiş gibi.

Demem o ki
Cidden herşeyi yok sayıp yol alınan bu defterde ben cidden suclumuyum amacım cidden onu düşünerek haraket etmek kimsenin kimseyle hele onun kimseyle derdi olmadıgını göstermekti. Fotoğraf konusundada istediğine saygı duydum sacma olsada ona rağmen böyle olay gelişti. Şimdi üzülmek çok mu sacma cidden böyle biri
İçin. Yoksa ben mi haksızım.

Son düzenleme:
Bu aralar konu yazanlar hiç anlaşılır şekilde yazmıyor çok karışık anlatmışsın

Siz ilişkinizde yepyeni yalansız beyaz bir sayfa açacaktınız.

Ama eskiden yaptığınız bikaç hata şimdi su yüzüne çıktı.
Adam da bunları yüzünüze vurdu.

He mi?

Üzüldüğünüz şeyler gerçekten değecek olaylar için olsun lütfen
Başkasında fotoğrafın olmasın isteği nasıl bir istektir ve siz bunu kuzu kuzu kabul edip arkadaşınızın özel eşyasını kurcalamaya kadar sizin için önemli oluyor.
Anlayamayacağım işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…