Sevgilisi kimsede fotoğrafın olmasın demiş, bayan da arkadaşı Pelin'in cebinden gizlice kendi fotolarını silmiş.Tek anladığım Pelin'in telefonunu karıştırdığın, ayıp başkalarının telefonunu karıştırmak saygısızca bir davranış olmuş. Geri kalanını anlayamadığım için yorumlayamıyorum
Teşekkür ederim açıklama için :)Sevgilisi kimsede fotoğrafın olmasın demiş, bayan da arkadaşı Pelin'in cebinden gizlice kendi fotolarını silmiş.
Benim yorumum, arkadaşın kızmakta çok haklı, sanki ne yapacak resimlerinizi arkadaşım dediğininiz bir insan. Fotoşopla müstehcen bir hala getirip interenette mi yayacak?
Niye sevgilinize hayır, bu çok saçma bir istek diyemiyorsunuz? Aileniz, kuzenleriniz, arkadaşalarınız bir araya gelince bundan sonra asla foto çektirmeyecek misiniz yani?
Sevgilisi kimsede fotoğrafın olmasın demiş, bayan da arkadaşı Pelin'in cebinden gizlice kendi fotolarını silmiş.
Benim yorumum, arkadaşın kızmakta çok haklı, sanki ne yapacak resimlerinizi arkadaşım dediğininiz bir insan. Fotoşopla müstehcen bir hala getirip interenette mi yayacak?
Niye sevgilinize hayır, bu çok saçma bir istek diyemiyorsunuz? Aileniz, kuzenleriniz, arkadaşalarınız bir araya gelince bundan sonra asla foto çektirmeyecek misiniz yani?
Sevgilisi kimse de foton olmayacak demiş. Pelin de çok sevgili bir dost ya, ya gel arkadaşım bak resimlerimize diye konu sahibine göstermiş. Konu sahibi de sevgilisine aşırı bağlılıktan çıt pıt gizlice silmiş Pelin'in teldeki resimleri.iyide sevgilisi pelin telde hala foto kaldığını nerden anlamış? o da mı pelinin teli kurcalıyormuş?
yoksa bende mi anlamayanlardanım
Sevgilisi kimse de foton olmayacak demiş. Pelin de çok sevgili bir dost ya, ya gel arkadaşım bak resimlerimize diye konu sahibine göstermiş. Konu sahibi de sevgilisine aşırı bağlılıktan çıt pıt gizlice silmiş Pelin'in teldeki resimleri.
Öğrenmesine gerek yok kii...hiç bir erkeğe bu kadar sorgusuz sualsiz bağlı olmadınız sanırım, aaaa.tamam oraya kadar anladım zaten:)) de sonrası ?
sonra sevgilisi pelinin telde foto kaldığını nerden öğrenmiş?
Öğrenmesine gerek yok kii...hiç bir erkeğe bu kadar sorgusuz sualsiz bağlı olmadınız sanırım, aaaa.
Hani Pelin de sevgilsigillerin geliniymiş ya, olur da birgün bu resimleri görür diye silmiş konu sahibi sanırım.
O kadarını ben de anlamadım. Kim demiş bunu, Pelin mi sevgilisi mi?ay hiç bu kadar algılama sorunu yaşamamıştım:))
şimdi sevgilisi öğrenmediyse niye senden bir yol olmaz minvalinde konuşmuş o zaman konu sahibesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?