Şaştım Kaldım

burda bazı arkadaşşllar "görgü kurallarına" göre gec saatte gelene böyle pat diye sorulunabilir kanaatinde...ama saat kac olursa olsun..denmz yanni..haa müsait değil misin mesela o saatte,o zaman kapıyı acmassın olur biter...yada telefonu her neyse..bu senin en doğal hakkın..karşı tarafdaki de anlar senin müsait olmadığını..ama kapıyıda acınca,kapıdada böyle kabalık edilmez ki

burda bazı arkadaşşllar "görgü kurallarına" göre gec saatte gelene böyle pat diye sorulunabilir kanaatinde...ama saat kac olursa olsun..denmz yanni..haa müsait değil misin mesela o saatte,o zaman kapıyı acmassın olur biter...yada telefonu her neyse..bu senin en doğal hakkın..karşı tarafdaki de anlar senin müsait olmadığını..ama kapıyıda acınca,kapıdada böyle kabalık edilmez ki

Brownim 'den alıntı yapa bilirdin bazı arkadaşlar değil ben yazdım!

İmada bulunarak yorum yapmayın!

Fikir ayrılığı yaşadığınız kişilere daha saygılı olun!

bence gayet doğal bi tepki ama kullanılan kelimeler yanlış niye geldin yerine içeri girdiğinde hayrola kötü bişey yok inş. denebilirdi..ama o saatte eşi yanında olmadan evli birinin evine gidiyosa pek nezaketten anlayan biri değildir. ben ilk taşındığımda da komşum sabahın köründe oturmaya geliyodu müsait değilim deyince küsüp gelmemeye başladı ama hiiiiiç umrumda değil:36::36::36:

bence gayet doğal bi tepki ama kullanılan kelimeler yanlış niye geldin yerine içeri girdiğinde hayrola kötü bişey yok inş. denebilirdi..ama o saatte eşi yanında olmadan evli birinin evine gidiyosa pek nezaketten anlayan biri değildir. ben ilk taşındığımda da komşum sabahın köründe oturmaya geliyodu müsait değilim deyince küsüp gelmemeye başladı ama hiiiiiç umrumda değil:36::36::36:

söylemek istediğim tam da bu :))))

benımde anlatmak ıstedım bu :D

ya kuzu o degıl bıde ben bu ınsana mesafe koymaya gayret gosterıyorum cok patavatsız bı hatun yatak odasını her yerde anlatır agzından kufur eksık olmaz hep belden asagı konsuur delı oluyorum kucuk kızına bıle sen bılmem ne mı ıstıorsund er sok olurum kac kere uyardım bana gelır eger bornoz yada havlu gorduyse evın ıcınde aa ıs vardı galıba der kızarım ne alaka ılakı bıseymı yapınca dus alınrı dıye mesafe koydum gecede oyle gelınce sok oldum yıne kotu ben oldum
madem böyleydi e diye komsunz arkadaşınızdı bence siz kendi ayıbınızı
kapatmak iççin kötülemeye geçiş yapmıssınz:57:

sakıncası yoksa ben bişey merak ettim okur okumaz
kaynınla kapıdamı karşılaşmış bu kadın
bikaç arkadaş daha sormuş ama cevaplamamışsın

madem böyleydi e diye komsunz arkadaşınızdı bence siz kendi ayıbınızı
kapatmak iççin kötülemeye geçiş yapmıssınz:57:

valllaha kuzum ben kendı ayıbımı kapatmaya calısmıorum ayıbımda yok benı tanıyan tanır cogu kısıylede yuz yuze gorusdum var su koca kanalda ben sevmm yatak odamı anlatmayıda baskasının anlatmasınıda ıstemem orası benım mahremımdır bu hanımdan bırtek ben dert yanmıyorum oturdugu mahaledekı bır cok kısıde kızıyor cahıl dıcem bu sahsa 24 yasında bı ınsan kocasınla ne yaptıgına kadar anlatır ınsanlar susder arada bısey bulur yıne anlatır bu hatun mısal sana bı arkadasın gelse ve senın sabh kalkmısındır dus almsıındır kapı calınca bornozun banyoda kalmısdır ortada yada koltugun ustunde asılmayı beklıordur arkadasın sana aa ısınmı vardı derse sen ne cevap verıdın ben artık verıcek cevap bulamıorum bu hanıma o oyle dınce ben utanıyorum yemın edıyorum 2 yasında bı kızı var burası bahcelı ev oldugu ıcın herkez duyuyor konsudunu bıtısık olunca kucuk melek ya bu cocouk cocouk huysuzlukmu yaptı cocuga ben bıle sımdık derken utanıyorum yemınle senın canın bıseymı sıtıor dıyor belden alt konusarak cocuguna bunları dıyen bı kadından daha ne beklersın sen ben mesafemı artık koydum zamnı geldıde gecdı bıle kendımı umarım ıfade etmısımdır

valllaha kuzum ben kendı ayıbımı kapatmaya calısmıorum ayıbımda yok benı tanıyan tanır cogu kısıylede yuz yuze gorusdum var su koca kanalda ben sevmm yatak odamı anlatmayıda baskasının anlatmasınıda ıstemem orası benım mahremımdır bu hanımdan bırtek ben dert yanmıyorum oturdugu mahaledekı bır cok kısıde kızıyor cahıl dıcem bu sahsa 24 yasında bı ınsan kocasınla ne yaptıgına kadar anlatır ınsanlar susder arada bısey bulur yıne anlatır bu hatun mısal sana bı arkadasın gelse ve senın sabh kalkmısındır dus almsıındır kapı calınca bornozun banyoda kalmısdır ortada yada koltugun ustunde asılmayı beklıordur arkadasın sana aa ısınmı vardı derse sen ne cevap verıdın ben artık verıcek cevap bulamıorum bu hanıma o oyle dınce ben utanıyorum yemın edıyorum 2 yasında bı kızı var burası bahcelı ev oldugu ıcın herkez duyuyor konsudunu bıtısık olunca kucuk melek ya bu cocouk cocouk huysuzlukmu yaptı cocuga ben bıle sımdık derken utanıyorum yemınle senın canın bıseymı sıtıor dıyor belden alt konusarak cocuguna bunları dıyen bı kadından daha ne beklersın sen ben mesafemı artık koydum zamnı geldıde gecdı bıle kendımı umarım ıfade etmısımdır
işte ozaman sen bunu neden dert ediyorsun bende onu anlamıs değilim zaten haz etmiyorsn öyle desen ne olurki

hanımlar hanımlar bence ortada bir sorun yok.bence herkes çevresindekilere istediği gibi davranabilir.Ben birini sevmiyorsam ve hayatımda istemiyorsam ona istediğim gibi davranırım.Böylece o insandan kurtulurum...yani anlayacağınız iyi veya kötü olsun herkes hakettiği davranışlarla karşılaşır.(örnek:yeni taşınan komşum zırt pırt olur olmadık kapıyı calıyordu,onun olduğunu görünce evde yokmuşum gibi kapıyı açmıyordum..1 hafta 15 gün böyle devam etti.sonunda kadın daha mesafeli ve dikkatli olmaya başladı.gözümün nuru olsun fark etmez benim evim özelimdir öyle herkesi sık sık evimde görmek istemem)bence hiç kafana takma kurtulmuşsun işte ne güzel:1::1::1:

amannn sallayin siz de yuz vermeyin sacmaladigini sonra anlar...
uste cikmaya calisacagina insan ''haklisin, gec geldik kusura bakma'' vs. der...

sen haklısın kim gelirse gelsin haber verilmeksizin ancak ailenden kişiler gelebilir.sonuçta bir ailesiniz ve belki evde değilsiniz nasıl kıznı alıp geliyor iki sokak öteden hayret ettim doğrusu.ben oğlumu alıp eşimsiz karşımdaki komşuya bile geçmem ne kadar samimi olursam olayım o saatten sonra.kapıyı açtığında verdiğin şaşkınlıkla edinilen cümle de hiç abartı değil sonuçta hiç bu şekilde yapmamış sende hiç bu şekilde birini karşılamamışsın.
annemlere gittiğimde akrabalar çat kapı gelir hoyt derim yani insan bir ara müsade ister ev dağınık biz diğer odaya gideriz yani belki şortla falan oturuyorz yok direk dalıyorlar.eskide kaldı böyle haber verilmeksizin gelmeler köy işi bunlar.gündüz olsa anlıcam da saat 10 da.
hem ne güzel bak mesafe oluşmuş hiç özürler dileyip ,gönlünü alayım diye kendini yıpratma belli ki yüz bulsa sende yatılıda kalıcak.güzel canını sıkma

Butun mesajlari okumadim ama okuduklarim kadariyle herkesin aksine, ben o bayani hakli buldum. Bana da evine gittigim biri "niye geldiniz?" dese, alinirdim. Senin niyetin iyi olabilir tabii ki, endiselenmis olabilirsin, ama kullanilan kelimeler cok farkli anlasilabiliyor. Bir de o gunun daha ozel bir gun olmasi, senin de dedigin gibi sokaklarda gurultu filan olmasi, o gunu farkli kilmis. Yani aslinda gec olan saat o gun insanlar icin pek de farkedilmemistir.
Ben olsam karsi taraftan ozur dilerdim boyle anlasildigim icin.

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim
.

Umarım konuyu dogru yere acmısımdır kızlar benım sorunum komsum daha dogrusu komsuda degıl esımın arkadasının esı aynı semtte ıkı sokak otemde oturuyorlar gelelım sorunuma fbnın macı oldugu gun evde esım ben ve kızım oturyorduk bende can sıkıntısından kalktım mutfaga gırıstım dolap falan bosalım oyle cansıkıntısından temızlıordum saatte nerdeyse 10 falandı onuda gecıyordu herkez kornalara basa basan bagdat caddesıne kutlamaya gıdıyordu bırden kapı caldı bende kaynım geldı sandım kapıyı actım kaynım ve esımın arkadasının esı ve kızı gelmısler sasırdı o saate gorunce aa ne oldu nıye geldınız dıye sordum saskın bı halde o saatte bana normalde kımse gelmez ewe gırdıler kızlar oynuyor bunun surat bes karıs hayırdır ne oldu dedım sana kızdım demezmı.Hayırdır ben naptım dedım neymıs ben ıcerı gırınce a ne oldu nıye geldınız demısım darılmıs yok esımle gelseydım o gerı donerdı vallaha bu lafına demezmı delırdım dedım canım ben gecenın 10 da gelsem kızımla kapına sen demezmısın hayırdır ne oldu neden geldın dıey yok demezdım dedı ıyıce delırıdm sustum kusmus bana yolda gorunce laf bıle atmıyor bende bakmıorum .Şımdık kızlar sız dın bana ben yanlıs bıseymı dedım kıme dedıysem hak verdı gecenın 10 da evlı bı kadın kzını almıs cat kapı gelınce dedım esınle kavga ettı galıba sasırdım sorudm ne oldu nıye geldın dıye ıkı gundur kafama takdım delı olucam haksızmıyım haklımı .Çok uzun oldu ama

geç saatte değil erken saattede sorulur :Dtakma onu küsesi varmış

Back
X