Şaştım kaldımmm :(((

Karar sizin.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

1-"görüşme" derken tanışma evresinde misiniz yoksa bir ilişkiniz var mı?
2- cinsel sorunları olması mı canınızı sıkan, yoksa bu sorunu ilac alarak giderirken aktif bir cinsel hayatı olması mi?

eger iliskiniz var iken ilac aldıysa gorusmeyi kesin. degil ise cinsel sorunları olan birini kabul edip etmeme kararı vereceksiniz.
fakat bu sorunu ilac ile aşabilecekken neden ona bir şans vermeyesiniz ki?

3-size bu bilgiyi ileten kisi meslek etigi geregi hastanın veya müsterinin bilgilerini saklı tutması gerektigini bilmiyor mu?
es adayınızın davranıslarına iliskin elestirisi oldu mu yoksa sadece ilac mi problem?

eger baska bir sorun yok ise o kişinin tavrı da bana şüpheli gelirdi, bi kere adamın bilgisini paylasması bile guven kırıcı.

Son düzenleme:
Hem cinselliğe düşkün hem de ilaç mı kullanıyor? Cinselliğe düşkün olmasına takılmışsınız gibi duruyor. Ama esas sorun 29 yaşındaki bir erkeğin o ilaçları kullanması.

Yani hiç mi olmuyor ilaçsız yoksa erken boşalma için mi yoksa normalden de uzun süreler yapmak için mi alıyor acaba. Eczacı arkadaşınız ilacın adını verseydi keşke.:26:

Ama size rahatsız eden cinsellik yaşamasıysa zaten uzatmaya gerek yok.

en kötüsü daha 29 yaşında böyle ilaçlara muhtaç kalması. :26:

Cinsellige duskun adam iktidarsizlik sorunu niye yasasin hem de daha yasi cok genc sacma bunlar belki baska birine aliyodur

Tamda ben diyecektim, bu evlilik amaçli görüsmek nedir diye? Iliskinin basindan böyle bir baski koymak zaten pek
saglikli bir durum degil diye düsünüyorum.

bu konu bana biraz ilginç geldi açıkçası. yani tesadüfen mi tanıyormuş o eczacı arkadasınız o kişiyi? o kadar eczane varken sizin tanıdıktan mı almış yani o ilaçları? tamam belki tanıdığınızı bilmiyordur ama yakın cevreden rahatlıkla almış olması da garip. yani sahsen ben böyle ilaçlar alacak olsam en uç alakasız bir semtten alırdım :)

cinselliğe bu kadar düşkün olup ilaca ihtiyac duyması da ayrı mesele. acaba ne tür ilaçlarmış onu da merak ettim. bence bu durumun doğruluğunu biraz daha araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…