Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bende tam emin değilim 11 nisanda akıntım başladı ama 15inde galiba çok sancılandım 1,2 damla akıntıda kan gördüm yumurta kanamasıymış buraya da yazmıştım galiba benim 15 nisan yumurta çatlaması falan oldu ondan sonra 14 gün olunca adet oluyor dimi
Yumurta çatlayınca mı kanamı oldu sence yoksa döllenen yumurta yerleşti diye mi?

Benim korkum şu yumurta pvulasyon testinde silikleşti bi gün sonra doktora gittim dedim çatlamış mı dedi kist var ya kiste dönmüş ya çatlamış bu yüzden bi tereddütüm var bu konuda fikri olan var mı acaba
Canım benim öyle olmuştu catlamayıp kiste dönüşmüş muhtemelen adetle atarsın demişti. Ve bir diğer kontrolde yoktu. Bu bazı aylarda olması normal dedi. Hatta acaba benim catlama mi olmuyor diye düşündüm sonraki aylarda kontrole gittiğimde catlamisti

Canım benim öyle olmuştu catlamayıp kiste dönüşmüş muhtemelen adetle atarsın demişti. Ve bir diğer kontrolde yoktu. Bu bazı aylarda olması normal dedi. Hatta acaba benim catlama mi olmuyor diye düşündüm sonraki aylarda kontrole gittiğimde catlamisti
Bana ne olduğu belli değil belki çatlamış belki de kist olmuş demişti net konuşmadı işte sorun o

Bende sanki adet olucam karın ağrısı göğüs hassasiyeti adetime 5 gün var halbuki zaten sabah da test negatif çıktı umudumu kaybetmemeye çalışıyorum 🫤

Bu arada yumurta takibi yaptıran var mı? Bulunduğum şehirde randevu bulmak çok zorken doktorlar yumurta takibi kesinlikle yapmıyor. Özeller ise çok pahalı.

Bu arada yumurta takibi yaptıran var mı? Bulunduğum şehirde randevu bulmak çok zorken doktorlar yumurta takibi kesinlikle yapmıyor. Özeller ise çok pahalı.
Ben yaptırdım doktor üç yumurta gördü ikisi çatlayacak dedi 18 inde gece yarısına kadar ilişkiye gir dedi devlet hastanelerinde yapmıyorlar özele gittim

Back
X