Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bilmiyorum ki bilgisi olan yazsın. Bu işler çok karışıkmis ben evlenmeden önce hop hamile kalmak çok kolay sanıyordum. İstediğimiz tarihte olur burç ona göre vs. Şimdi nelerle cebelleşiyoruz😅
Bakınca tüm şartları sağlıyorsun spremler akmasın diye ayakları bile havaya dikiyorsun saatlerce yatıyorsun yemene içmene vitamin herşeyine dikkat ediyorsun kocana bile bakıyorsun içerde ne oluyor bitiyorsa tutmuyor 😄spermler yolu şaşırıp bağırsaklara doğru mu saptı acaba🤣

Yumurta çatlayınca mı kanamı oldu sence yoksa döllenen yumurta yerleşti diye mi?
Bende hiç bilmiyorum valla kime sorduysam yumurta kanamasıdır o dediler yumurta çatladıktan kaç gün sonra yerleşiyor ki bide test yaptım geçen hafta negatif çıktı yerleşme olunca beta artıyor galiba çıkardı yani

Bakınca tüm şartları sağlıyorsun spremler akmasın diye ayakları bile havaya dikiyorsun saatlerce yatıyorsun yemene içmene vitamin herşeyine dikkat ediyorsun kocana bile bakıyorsun içerde ne oluyor bitiyorsa tutmuyor 😄spermler yolu şaşırıp bağırsaklara doğru mu saptı acaba🤣
Hahahqha Allah seniiii 😂😂😂

Başka açıklaması olamaz zaten😅

Bende hiç bilmiyorum valla kime sorduysam yumurta kanamasıdır o dediler yumurta çatladıktan kaç gün sonra yerleşiyor ki bide test yaptım geçen hafta negatif çıktı yerleşme olunca beta artıyor galiba çıkardı yani
Yerlesme adetten bir kac gün önce olan bisi veya adet günp

IMG_4016.webp

kızlar sizce regle 4 gün var

Back
X