Var var erken gebelikte gölge olarak gördüm bende belki de çok yeni belki test yanıltıyor yarın akşamı beklicem maalesefBende gördüm bı gölge var
Yani pik olduğu günün bigün öncesi pik olduğu gün ilişki olmadı ertesi günü mü ilişki olduBen bi gün önce denk gelmişti bi gün sonra ve bi gün arayla ilişki oldu ve ilk ay hamile kaldım maalesef boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum iki ay önce yine ovulasyonla takip ettim ama yarın kan verince netleşecek herşey
Evet canım şubat 26 da
Ay inşAllahhhhGözüküor bendee görüorummm
Gebesib kizz belli hayirli olsunAy inşAllahhhh
Bizim öyle denk geldi eşim nöbetteydi gün arayla yap zaten tutar nasipse ama o döneme gelmesine dikkat et yaniYani pik olduğu günün bigün öncesi pik olduğu gün ilişki olmadı ertesi günü mü ilişki oldu
Yaaa deli kızzz inşallah valla ben bi kere de yalancı pozitif yaşadım ondan şimdi kanda çıkmadan emin olamıyorumGebesib kizz belli hayirli olsun
Tamam canım anladım sağolasın inşallah olur o zamana denk getirmeye çalışırim sende hamilesin hayırlısıyla bence de çizgi gözüküyoBizim öyle denk geldi eşim nöbetteydi gün arayla yap zaten tutar nasipse ama o döneme gelmesine dikkat et yani
Yarın sabah vercem kan aslında ben kanı biraz da bilerek bi gün de olsa öteye attım sonuç az da olsa yüksek çıksın diye 31 ile öğrendiğimde hop içim hep telaşlıydıHamilesin bence de canım en kısa zaman da kan ver
Ay inşAllahhh yaaa bi buçuk sene olcak çok istiyoruzTamam canım anladım sağolasın inşallah olur o zamana denk getirmeye çalışırim sende hamilesin hayırlısıyla bence de çizgi gözüküyo
Evet hem değerlerin yükselmiş olurYarın sabah vercem kan aslında ben kanı biraz da bilerek bi gün de olsa öteye attım sonuç az da olsa yüksek çıksın diye 31 ile öğrendiğimde hop içim hep telaşlıydı
Hayırlı olsun canımmmm inşAllahhh sağlıkla gelir minnoş güzel annesiiiAyyy bende bende
Aynen öyle sonra eşim nöbette gidiyo gidemem en iyisi yarın sabahEvet hem değerlerin yükselmiş olur
Biz de öyle uzun zaman oldu o kadar çok istiyorum ki benim çocuğum var bı tane ana ikinci için uğraşıyorum. 5 yaşında kızım oda kardeşi olsun çok istiyo ne zaman gelecek kardeşim diyoAy inşAllahhh yaaa bi buçuk sene olcak çok istiyoruz
Attım kuzu erken gebelikte hayali de olsa çizgi var ama kasette çıkmadı belki de çok yeni bilemiyorumAy bize de at seni beklerken uyuya kalmışım dndndmd
Ne güzel o duyguyu tatmışsınız en azından inşAllah gönlünüzce olurBiz de öyle uzun zaman oldu o kadar çok istiyorum ki benim çocuğum var bı tane ana ikinci için uğraşıyorum. 5 yaşında kızım oda kardeşi olsun çok istiyo ne zaman gelecek kardeşim diyo
İnşallah ama insan tekrar aynı duyguyu yaşamak istiyor ya yasayamazsam diye korku oluyor içindeNe güzel o duyguyu tatmışsınız en azından inşAllah gönlünüzce olur
Güzel düşün yine de sen için ferah olsun Rabbim nasip eder hayırlısıylaİnşallah ama insan tekrar aynı duyguyu yaşamak istiyor ya yasayamazsam diye korku oluyor içinde
İnşallah canım rabbim tüm isteyen dileyenlere nasip etsin sen de güzel haberi duyarsın inşallahGüzel düşün yine de sen için ferah olsun Rabbim nasip eder hayırlısıyla
Bekleee inşallah hayırlı haberler gelirVar var erken gebelikte gölge olarak gördüm bende belki de çok yeni belki test yanıltıyor yarın akşamı beklicem maalesef
Yok kalmaz o artık ocaktan bu zamana cok geçmiş zaman yeni gebeliktir seninki canım.zaten ileri hafta olmadıkca beta çabuk düşüyor. 13 hafta ve sonrasında zor oluyor düşmesi kürtaj sonrası içinHi valla mı kozz hiç görmemişim mesajlarda yaa ben de şimdi kan vermeye geldim ama korkuyorum önceki kürtajdan kalan değer mi acaba diye düşündüm 18 çıkması 31 Ocak da oldum kürtajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?