Hayırlısı olsun inşAllahh ya isteyen herkese nasip olsunBiz de bir bucuk yil oldu asagi yukari. Ilk baslarda cok takmadik ama bu aralar bi sorun var midir diye de dusunmuyo degiliz. Gecen ay doktora gittim ultrasonda bi sorun gorunmuyor adetin 3. Gunu gel hormon testi yapalim esin de sperm testi versin dedi. Inositole basladim ve ovulasyon takibi yaotik bu ay.
Çıktı mı aşkım sonuçGerçekten mi canım şimdi tekrardan kan verdim 3 gibi çıkacak dedi betam 6 bine kadar yükselmişti neredeyse 3 ay oluyor 18 çıktı cuma günü yani kalsa bile 5 veya 6 değer 18 yeni gebelik gibi bence
Kızlar hamileyimEki Görüntüle 3583621 Eki Görüntüle 3583621 @Dua ile @ ebraarrsoguknevalee @Susluprenses2473
Aşko sabah yap daha cok silik. Gidebiliyorsan direkt kan ver uyku hali vs hep hamilelikAy inşAllahh yaaa eşim nöbette çıkışı uyudu ben de uyumuşum şimdi bi test daha yapsam mı acabaaa
Ayyyy hadi hayırlısı olsun canımmm çok sevindim sağlıkla gelsin minnoşşSağlıkla gelsin cok iyi sonuc
Yarın sabah hastaneye gidip kan vercem zaten kuzu ne olduğum belli değil teste güvenemedim Yarın gece belli olur nasipse hayırlısı hakkımızdaaAşko sabah yap daha cok silik. Gidebiliyorsan direkt kan ver uyku hali vs hep hamilelik
Ya işte bak ıkımızın günler aynı senınkı sılık benımkı bembeyaz negatif bende olsaydınsenın gını en azından sılık cıkardı degılmıAh o umut varyaaa ben de ar+ımed yaptım erken gebelik çok silik anca ben görebiliyorum yarın kan vercem bakalım
Bilmiyorum kuzu bi kere yalancı pozitif yaşamıştım emin olamıyorum zaten hiç hamilelik belirtim yok regl belirtim de yokYa işte bak ıkımızın günler aynı senınkı sılık benımkı bembeyaz negatif bende olsaydınsenın gını en azından sılık cıkardı degılmı
Bende hiç adet belırtısı yok sol kasıgım agrıor arada ayagıma vuruor adet sancısı falan suanlık yok beklerım adetım gelmesse tekrarlarım ama gelır dıe hissedıorum sadece kafamı karıstıra gögüslerım ve idrara cıkmam aüreklı hiç olmamıstı bmyleBilmiyorum kuzu bi kere yalancı pozitif yaşamıştım emin olamıyorum zaten hiç hamilelik belirtim yok regl belirtim de yok
Hakkımızda hayırlısı yarın kanda netleşir artık yorum yapamadım ben şuan saldığımı hissettimBende hiç adet belırtısı yok sol kasıgım agrıor arada ayagıma vuruor adet sancısı falan suanlık yok beklerım adetım gelmesse tekrarlarım ama gelır dıe hissedıorum sadece kafamı karıstıra gögüslerım ve idrara cıkmam aüreklı hiç olmamıstı bmyle
Sende vardır ya baksana sılıkte olsa cıkmısHakkımızda hayırlısı yarın kanda netleşir artık yorum yapamadım ben şuan saldığımı hissettim
Tebrikler canım aslında gayer iyi bu hemşire ve doktorlar niye böyle konuşuyor ki ya. Benim de adetten 1 gün önce 129 çıktı. Bidaha veremedim çarşamba tekrar vereceğimKızlar sonucum çıkmış regliden bir gün önce vermiştim 101 çıkmış değer Sağlık ocağındaki hemşire pozitif ama değer düşük kadın doğum doktoru tekrar isteyebilir dedi 25 nisandı reglm zaten yükselmiştir demi
Marka güvenilir değil bi de 14 gün geçti yumurtlamadan daha net olmalıydı diye düşünüyorum kuzuSende vardır ya baksana sılıkte olsa cıkmıs
Ay sen o hemşireye ne bakıyorsun inan biz bunlardan çok biliyoruz kız belki geç döllendi nerden biliyo herkesin değer aynı mı oluyo aynı mı artıyor sence ve çok zeki hemşire daha yep yeni hiç stres yapmaman gereken günlerde seni nasıl böyle evhamlandırabiliyo Allahım ya bazen insan olmak önemliKızlar sonucum çıkmış regliden bir gün önce vermiştim 101 çıkmış değer Sağlık ocağındaki hemşire pozitif ama değer düşük kadın doğum doktoru tekrar isteyebilir dedi 25 nisandı reglm zaten yükselmiştir demi
Amin inşallah çok teşekkür ederimmmAyyy çok şükürrrrr Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
İyi haberlerini bekliyorum aşkım ben inanıyorum var sende bebişşşYarın sabah hastaneye gidip kan vercem zaten kuzu ne olduğum belli değil teste güvenemedim Yarın gece belli olur nasipse hayırlısı hakkımızdaa
Çok teşekkür ederim doktor çok güzel dedi keseyi de gördük mü tamamdrTebrikler canım aslında gayer iyi bu hemşire ve doktorlar niye böyle konuşuyor ki ya. Benim de adetten 1 gün önce 129 çıktı. Bidaha veremedim çarşamba tekrar vereceğim
İnşAllahhh canım yaaa o kadar istiyorum ki ama nasip tabiiiİyi haberlerini bekliyorum aşkım ben inanıyorum var sende bebişşş
Belki kötü niyetle söylemedi bilmiyorum ama bir an moralim bozuldu Tabii ki ama doktor çok olumlu çok güzel konuştu sonuçta çok güzel çıktı keseyi de gördük mü Tamamdır artık Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy sen o hemşireye ne bakıyorsun inan biz bunlardan çok biliyoruz kız belki geç döllendi nerden biliyo herkesin değer aynı mı oluyo aynı mı artıyor sence ve çok zeki hemşire daha yep yeni hiç stres yapmaman gereken günlerde seni nasıl böyle evhamlandırabiliyo Allahım ya bazen insan olmak önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?