Artık ben çatlıcammmSağol canım benim inşallah hayırlı haberi veririm size yakında regl olmazsam tabi dmdmdm
Ay bende öyle dmsmsmArtık ben çatlıcammm
Artık kan ver bişi yappppAy bende öyle dmsmsm
Ay gaz verme kız banaArtık kan ver bişi yapppp
İnşallah birtanemmmmYaa hep olumsuz yorumlar görmüştüm yalancı çıkarıyor diye inşallah bende de doğru çıkarır
Olsun artıkkkk valla heyecanla bekliyorumAy gaz verme kız banasabah yapcam iki testi de aman ne olacaksa olsun dmsmsm
Kız benim çatlamadan 14 gün sonra adet oldum bu ay bekle sen bekleeee olcak Allahın izniyleKızlar acaba benim catlama 19 nisanda oldu ya üzerinden 14 gün geçince adetim cumaya denk geliyor. Ay kafam çok karıştı. Ovulasyon testi çok kafa karıştırıyor en iyisi kan testi
Ay eşim yarında test yapma 2,3 gün geçsin öyle diyorOlsun artıkkkk valla heyecanla bekliyorum
Ayyyyy çatladım bennAy eşim yarında test yapma 2,3 gün geçsin öyle diyor
Ayyyyy çatladım benn
Oyÿ neyse bilaç günn daha bol dua etcezzKız bende yaa bana kalsa akşam yapacaktım testi sksksk
Sağol canım bende dua ediyorum Rabbim herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallahOyÿ neyse bilaç günn daha bol dua etcezz
Aminnn cümlemizeeeSağol canım bende dua ediyorum Rabbim herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah
Ben ovülasyon testinde çıkanla yaptım canım innovitaHangi marka test kullandın canım bende Awox la yaptım silik, artimed le yaptım negatif çıktı dün ama hala umutluyum regl gelmediği sürece umut var, bende de regl olcakmış gibi sancı giriyor
Ay evet ya regl olmazsam tabiAminnn cümlemizeeekız sen test yapana kadar benim diğer ay gelecek hahahah
Hayırlı haberlerle gel inşallahBen ovülasyon testinde çıkanla yaptım canım innovita
Yarın da bekleyeceğim 2 mayısta vereceğim inşallah regl olmazsam
İnşAllah vardır canım bende aynı durumdayım regl sancıları gelip gidiyor sende de öyle oluyor muSAT 1 nisandı benim. BAT da 28 nisandı ama olmadım. Bi haftadır gittikçe artan bi göğüs ağrım var yani üstüne yatamıyorum, yürürken bile ağrıyo acıyo. Kasıklarımda sürekli ağrı ve ara sıra da batma oluyo. Dün akşamdan beri de sıcak basıyo bi anda. Anlamsız bi agresiflik var üstümde. Bi de tarihlerini tam hatırlamıyorum ama bi süreliğine de kabızlık yaşadım (sebepsiz) şeffaf bi akıntım var bel ve sırt ağrısı var. Şimdilik bu kadarpazartesi gününe kadar bekleyip eğer hala regl olmazsam kan testi yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?