- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
Eşim o konuda Allah razı olsun anlayışlı. Zaten kayinbabam söz vermişti ne zman sıkılsın özlesen göndereceğiz diye gönderiyorlar da sagolsunlarNe güzel kızzz olsun gidiyorsun geneee
Sen nerelisin galiba gurbettesin sen deNe güzel kızzz olsun gidiyorsun geneee
Yok kızz gurbette değilim ben Denizli’de yaşıyorumSen nerelisin galiba gurbettesin sen de
Ay ne güzel. Zaten gurbete iş dolayısıyla gideceğiniz varsa da yakın yer seçin derim.Yok kızz gurbette değilim ben Denizli’de yaşıyorum
Gitmeyiz ya tabi bilemem de herkesin işi burada canım kaç yaşındasınAy ne güzel. Zaten gurbete iş dolayısıyla gideceğiniz varsa da yakın yer seçin derim.
Adetin ikinci günü başla 10 gün ye kuzu ama ovulasyonla takip ediyosan yumurtlama günü bırak sakın yeme sonrasında yumurtlama görünce havuç yicekmişizHay Allah razı olsun ne kadar süre yedin peki ne zman başladın?
25 yaşındayım canım. Sen?Gitmeyiz ya tabi bilemem de herkesin işi burada canım kaç yaşındasın
Kesinlikle öyle anlatsan onlar daha çok dert ediyo eşin bi yere kadar oluyo bazen o da anlamıyo benim eşim de gurbette çok kalmış zor gelmiyo e İzmire gidince tabii kendi ailesi öncelik oluyo yine beni anlayamıyo maalesefO kadar iyi anlıyorum ki seni eşim aileden uzak yaşamaya alışkın ama ben üniyi bile ailemin yanında okudum zor geliyor. Bazen bi derdin oluyor telefonda anlatamıyorsun yakınında olmaları gerekiyor.
Bende yapacağım daha önce gittiğim doktor bana letu vermişti onu bıraktım. İlaç kullanmak istemiyorum artık.Adetin ikinci günü başla 10 gün ye kuzu ama ovulasyonla takip ediyosan yumurtlama günü bırak sakın yeme sonrasında yumurtlama görünce havuç yicekmişizinşAllah şifa olur canım ben de dün ikinci günüydü başladım bakalım
Kuzu tabii doktor vermiş bişe diyemem bana hiç bişi vermediler ben bunu kendim yaptım bi de ovulasyon takip ettim o ay kaldım Rabbim yine nasip etsin ama sağlıkla olsun bebişlerimiz o duyguyu tadalım inşAllahBende yapacağım daha önce gittiğim doktor bana letu vermişti onu bıraktım. İlaç kullanmak istemiyorum artık.
Bende canım benim25 yaşındayım canım. Sen?
Ayyy benim eşim Ağrılı ama kendisi izmirde okudu 6.siniftan beri ailesiyle kalmıyor ona da bu yüzden zor gelmiyor. Ya benim eşim herseyi biliyor gibi davranıyor bazen beni sinir ediyor anlatsam gülmekle şaşırmak arasında kalırsınız.Kesinlikle öyle anlatsan onlar daha çok dert ediyo eşin bi yere kadar oluyo bazen o da anlamıyo benim eşim de gurbette çok kalmış zor gelmiyo e İzmire gidince tabii kendi ailesi öncelik oluyo yine beni anlayamıyo maalesef
Amin ama ben bu ay kesin kararlıyım hsg cektirecem bakalım inslalah ilk aylarda hamile kalma oranı çok yukseliyormuşKuzu tabii doktor vermiş bişe diyemem bana hiç bişi vermediler ben bunu kendim yaptım bi de ovulasyon takip ettim o ay kaldım Rabbim yine nasip etsin ama sağlıkla olsun bebişlerimiz o duyguyu tadalım inşAllah
Hahah yok bacım hiç yabancı değil herbokolog diyorum bazen kızıyo öyle dedim diye ama öyleeee yemeğinden ev işine kıyafetime ayakkabıma bayılıyo fikrini söylemeye karışmayaAyyy benim eşim Ağrılı ama kendisi izmirde okudu 6.siniftan beri ailesiyle kalmıyor ona da bu yüzden zor gelmiyor. Ya benim eşim herseyi biliyor gibi davranıyor bazen beni sinir ediyor anlatsam gülmekle şaşırmak arasında kalırsınız.
Evet bi de ne var ne yok görür hem deAmin ama ben bu ay kesin kararlıyım hsg cektirecem bakalım inslalah ilk aylarda hamile kalma oranı çok yukseliyormuş
Bizim şimdilik 2 saat tayinden sonra nolcaz bakalımAy ne güzel. Zaten gurbete iş dolayısıyla gideceğiniz varsa da yakın yer seçin derim.
Ben hsg den korktuğum için ki bi kere de gebelik oluştu ya yine denicem olmazsa isticem tabi hsgAmin ama ben bu ay kesin kararlıyım hsg cektirecem bakalım inslalah ilk aylarda hamile kalma oranı çok yukseliyormuş
Benim kendi aile de biraz karisik bende artik agriliyim. Ahahahha ya ama agrılılar iyidir.Hahah yok bacım hiç yabancı değil herbokolog diyorum bazen kızıyo öyle dedim diye ama öyleeee yemeğinden ev işine kıyafetime ayakkabıma bayılıyo fikrini söylemeye karışmayabenim kayınvalidem ağrılı Allah yardımcımız olsun hahahha
Bizde Allah nasip ederse ailesiyle birlikte marmara bölgesi düşünüyoruzBizim şimdilik 2 saat tayinden sonra nolcaz bakalım
Hahah ne güzel Rabbim iyilerle karşılaştırsınEvet
Benim kendi aile de biraz karisik bende artik agriliyim. Ahahahha ya ama agrılılar iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?