İdrar testi yaptınız mıSAT 1 nisandı benim. BAT da 28 nisandı ama olmadım. Bi haftadır gittikçe artan bi göğüs ağrım var yani üstüne yatamıyorum, yürürken bile ağrıyo acıyo. Kasıklarımda sürekli ağrı ve ara sıra da batma oluyo. Dün akşamdan beri de sıcak basıyo bi anda. Anlamsız bi agresiflik var üstümde. Bi de tarihlerini tam hatırlamıyorum ama bi süreliğine de kabızlık yaşadım (sebepsiz) şeffaf bi akıntım var bel ve sırt ağrısı var. Şimdilik bu kadarpazartesi gününe kadar bekleyip eğer hala regl olmazsam kan testi yaptırıcam
Benim normalde reglden önce hiç kasık ağrım olmazdı şu yaşıma kadar hiç böyle bi şey yaşamadım. Ne zaman regl olduğumu görürdüm o zaman ağrım başlardı. Ama bu ay en az 1 haftadır kasık ağrım ve batmalar var bazen şiddetleniyo. Sürekli de artan bi göğüs ağrım var en net belirtilerim bunlar şu an için diğerleri daha az belli ediyo. İnşallah ikimizin de sonucu güzel olur canımİnşAllah vardır canım bende aynı durumdayım regl sancıları gelip gidiyor sende de öyle oluyor mu
Hayır yapmadım 7 gün kadar geçmesini bekliyorum ve belki regl gecikmesidir diyerek de bi yandan belki regl olurum diye işimi garantiye almak istiyorum açıkçasıİdrar testi yaptınız mı
Ay bende de aynısı oluyor benimde sat 1 nisan bakalım hayırlı haberi alırız inşallah bu aralarBenim normalde reglden önce hiç kasık ağrım olmazdı şu yaşıma kadar hiç böyle bi şey yaşamadım. Ne zaman regl olduğumu görürdüm o zaman ağrım başlardı. Ama bu ay en az 1 haftadır kasık ağrım ve batmalar var bazen şiddetleniyo. Sürekli de artan bi göğüs ağrım var en net belirtilerim bunlar şu an için diğerleri daha az belli ediyo. İnşallah ikimizin de sonucu güzel olur canım
Hadi İnşAllah güzel haber alırsınnSAT 1 nisandı benim. BAT da 28 nisandı ama olmadım. Bi haftadır gittikçe artan bi göğüs ağrım var yani üstüne yatamıyorum, yürürken bile ağrıyo acıyo. Kasıklarımda sürekli ağrı ve ara sıra da batma oluyo. Dün akşamdan beri de sıcak basıyo bi anda. Anlamsız bi agresiflik var üstümde. Bi de tarihlerini tam hatırlamıyorum ama bi süreliğine de kabızlık yaşadım (sebepsiz) şeffaf bi akıntım var bel ve sırt ağrısı var. Şimdilik bu kadarpazartesi gününe kadar bekleyip eğer hala regl olmazsam kan testi yaptırıcam
İnşAllah canım ne diyim kendim çok erken yaptığım için böyle beklemek zor geliyooooAy evet ya regl olmazsam tabi
Test markası neydi aşkımSabah test yaptım ve negatif çıktı. Muhtemelen bugün regl olurum kasiklarım çok ağrıyor. Bana şu bal Tarçın karışımının tarifini ve kullanım zamanını verir misiniz?
Comfort canım öncekiler awoxtuTest markası neydi aşkım
Tamam canımmmm kız sen nerelisinComfort canım öncekiler awoxtu
SakaryalıyımTamam canımmmm kız sen nerelisin
GurbetteyimDoktora ne zaman gideceksin kızzzebraarrr
Yaaaa bayramlarda gidiyor musunuzGurbetteyimkimsem yok burada
Canım araştır yine de benSabah test yaptım ve negatif çıktı. Muhtemelen bugün regl olurum kasiklarım çok ağrıyor. Bana şu bal Tarçın karışımının tarifini ve kullanım zamanını verir misiniz?
Kıyamam çok zor oluyor ben de gurbetteyim ya eşimle ben tekiz kimse yok burdaGurbetteyimkimsem yok burada
Bayramlarda gidiyoruz ben dayanamadığım için aralarda da gidiyorum.Yaaaa bayramlarda gidiyor musunuz
Hay Allah razı olsun ne kadar süre yedin peki ne zman başladın?Canım araştır yine de ben
12 yemek kaşığı bal 10 çay kaşığı çörek otu 10 silme çay kaşığı tarçın sabah akşam aç karnına bi tatlı kaşığı eşin de yerse sabah aç karına bi tatlı kaşığı yeter kuzu ben öyle yapıyorum bu ay geçenki hamile kalışımda kendim yemiştim
Ne güzel kızzz olsun gidiyorsun geneeeBayramlarda gidiyoruz ben dayanamadığım için aralarda da gidiyorum.
O kadar iyi anlıyorum ki seni eşim aileden uzak yaşamaya alışkın ama ben üniyi bile ailemin yanında okudum zor geliyor. Bazen bi derdin oluyor telefonda anlatamıyorsun yakınında olmaları gerekiyor.Kıyamam çok zor oluyor ben de gurbetteyim ya eşimle ben tekiz kimse yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?