• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Akşama silik oldu pek sanmıyorum ya önceki gece pik oldu ya da hiç olmadı zaten yarın randevu aldım baktırcam yumurtalara ve kiste bi de sol kasığım batıyor gece de farklı bi batma hissettim
Aşko benim belirtilerim bel ve kasık ağrısı arada göğüs ucu sızlaması

Yarın doktora gidecekmissin yanlış bilgi vermeyeyim diye silmek istedim ama olmadı kuzu istersen kistinin ne tür olduğunu ve ovulasyon testlerinde tam pik göremiyorum sebebi yumurtaların kalitesi ve istenilen boyuta gelmemesi mi diye sorabilirsin. Doktor yardımcı olacaktır.
Gidip sorucam bakalım ne dicek canım ya nasipte öte yol yok bakalım

Yaa bak yine bu ay hemen pes ettin 😂 neden böyle yapıyorsun 😂 benim tuhaf bi şekilde kürtajdan sonraki ağrının aynısı oldu çok garipsedim akıntıya takılmıyorum çünkü ilkinde bişey gelmemişti ikinci de adet olcam sandım lekelenmem başladı hamişliğe dönmüştü 3 ya da 4. Günüydü betam 9 çıkmıştı öyle yani artık hiç bişeye güvrnim kalmadı 🥹🙈
Ay ne bileyim ya ben hiç hamile gibi hissetmiyorum 😅 varsa sürpriz olur artık

Evet kuzu en iyisi yarın doktora gitmek
Kist için bana doğum kontrol hapı vermişlerdi benim sıradan kistti doktor bu adetle atmazsan diğeriyle atarsın demişti böyle dediği için kullanmamıstım eger sana da öyle derse kullanmaman daha iyi olur eğer vücudun hassassa doğum kontrol hapı düzeni sarsabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma

Kist için bana doğum kontrol hapı vermişlerdi benim sıradan kistti doktor bu adetle atmazsan diğeriyle atarsın demişti böyle dediği için kullanmamıstım eger sana da öyle derse kullanmaman daha iyi olur eğer vücudun hassassa doğum kontrol hapı düzeni sarsabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bizi haberdar etmeyi unutma
Yok kuzu ilk gittiğim doktor öyle dedi ilaç falan vermedi zaten

Back
X