Bana kalsa artık hergün yapabilirim hahah cuma kaçıncı günü oluyoİyi kuzu hamdoslun, sen nasılsın?
Ayyyy beklemek zor yaaaa nasıl geçecek bu günler ben cuma günü test yapacağım muhtemelen. Sen ne zman yapacaksın?
Ya kendimi tutmaya çalışıyorum bende. Salıdan sonra belirti olur inşallah. Cuma catlama sonrası 10. Gün oluyorBana kalsa artık hergün yapabilirim hahah cuma kaçıncı günü oluyo
Ayyy benim de yarın 9. Gün erken daha ama regl mi olcam bilmiyorumYa kendimi tutmaya çalışıyorum bende. Salıdan sonra belirti olur inşallah. Cuma catlama sonrası 10. Gün oluyor
Sen test yapana kadar benim sonuçlanır ya pozitif ya reglYa kendimi tutmaya çalışıyorum bende. Salıdan sonra belirti olur inşallah. Cuma catlama sonrası 10. Gün oluyor
Olmazsın inşallah ya bu ay bebeisinin haberini alirsınAyyy benim de yarın 9. Gün erken daha ama regl mi olcam bilmiyorum
Beraber olsun bu ay musmutlu olalımmOlmazsın inşallah ya bu ay bebeisinin haberini alirsın
Ettiğim tecrübeye göre yumurtan tam büyümemiş benim geçen ay öyle olmuştu ama bilemem seni tabi canım
Pcos var mı?
Daha zaten 12.gunEttiğim tecrübeye göre yumurtan tam büyümemiş benim geçen ay öyle olmuştu ama bilemem seni tabi canım
Aminnn insallahBeraber olsun bu ay musmutlu olalımm
Ya pco görünümü var dedi bir doktorPcos var mı?
Canım sana tavsiyem bol rahmi harekete geçirecek yürüyüş ve masaj. Görünüm varsa gayet normal böyle dengesiz ilerlemesi. İnşallah gecikmeden piki yakalarsınYa pco görünümü var dedi bir doktor
Henüz 12.gundeyim genelde zaten 16-17 de görüyorumCanım sana tavsiyem bol rahmi harekete geçirecek yürüyüş ve masaj. Görünüm varsa gayet normal böyle dengesiz ilerlemesi. İnşallah gecikmeden piki yakalarsın
O zman sıkıntı yok da 12.gün için çok fazla ovu testi yapmışsın stres mi yapiyorsunHenüz 12.gundeyim genelde zaten 16-17 de görüyorum
Bilemedim o zaman canımDaha zaten 12.gun
Oo daha varmış stres hiç yapma kuzu senHenüz 12.gundeyim genelde zaten 16-17 de görüyorum
EvetO zman sıkıntı yok da 12.gün için çok fazla ovu testi yapmışsın stres mi yapiyorsun
Valla çok stresliyim ya bile bile her gün test yapıyorumOo daha varmış stres hiç yapma kuzu sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?