Zaten 18 ine randevu almıştım hani güzel bi doktora artık ne yapalım diye o zamana kadar gitmem sadece kanda var mı ona baktırcam bi pazartesiYada istersen reglin 1 hafta falan geçinceye kdr bekle öyle kan ver ne olduguda hemen belli olur zaten şimdi kan versen bile 6-7 haftalık olana kadar keseyide kalp atisinjda goremiyorsun beklemek ayrıca can sıkıyor
Anladım canım sen bilirsinZaten 18 ine randevu almıştım hani güzel bi doktora artık ne yapalım diye o zamana kadar gitmem sadece kanda var mı ona baktırcam bi pazartesi
Aşkımmm naptın kan verdin miBen de hiç birine güvenmiyorum bu yüzden pazartesiyi beklicem koyu olan nimo marka elimde iki ayrı marka daha var yarın yine yapcam ama çok hamile hissetmiyorum sanki regl olurum gibi bilmiyorum ya
Evett şimdi verdim bunlar kafayı yemiş önceden yarın çıkar gel diyorlardı şimdi çarşamba dediiii zaten bat gğnüm çarşamba yaaaaAşkımmm naptın kan verdin mi
Aşkoooo 2 liye gittim bugünnnn erkek bebekAnladım canım sen bilirsin
Yaaaa ayyy hayırlısı olsunn inşallah senin hissettiğin olmuş demekkiAşkoooo 2 liye gittim bugünnnn erkek bebek
Eveeett yaaaaYaaaa ayyy hayırlısı olsunn inşallah senin hissettiğin olmuş demekki
Bende cuma günü ogrenicem inşallahEveeett yaaaa
Hadi hayırlısıSeninki kızzz zaten
Allah Allah çıkar bence yarın kızzzEvett şimdi verdim bunlar kafayı yemiş önceden yarın çıkar gel diyorlardı şimdi çarşamba dediiii zaten bat gğnüm çarşamba yaaaa
Ya normalde gece çıkıyo ama bakalım nolcakAllah Allah çıkar bence yarın kızzz
Çıktı mı kızzzYa normalde gece çıkıyo ama bakalım nolcak
Evet kocaman 0 çıktıÇıktı mı kızzz
Adetlerin düzenli dimiEvet kocaman 0 çıktı
Evet kimyasaldan sonra adet olmadım belki düzeni bozulmuştur o konu hakkında bi fikrim yokAdetlerin düzenli dimi
Adetin 21. Günü progesteron baktır istersen canımmEvet kimyasaldan sonra adet olmadım belki düzeni bozulmuştur o konu hakkında bi fikrim yok
Adet olmadım ki olacak gibi de değilim gayet iyiyim yani anlamadımAdetin 21. Günü progesteron baktır istersen canımm
Kızzzz belli oldu mu cinsiyetHadi hayırlısı
Naber canım benimAdetim bugün bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?