5 gün var ortalama geçen ay kimyasal olmuştu günü tam kestiremiyorum yaaa kan vercem ama geç çıkıyo sonuçççAnaaaaaa ben nimo yapmıştım tabi o zaman hamile olduğumu biliyordum 2. Çizgiyi çıkarmıştı aşkımmmm regle kaç gün varrrrr bugün kan ver istersen
5 gün kala bu kadar kırmızı çıkması normal mi ki diye düşündüm çünkü baya bir belirgin kırmızı çıkmış5 gün var ortalama geçen ay kimyasal olmuştu günü tam kestiremiyorum yaaa kan vercem ama geç çıkıyo sonuççç
Ya ne zaman yumurtladım bilmiyorum ki belki 3 gün kaldı sağlık ocağı kan almıyomuş başka test de alcam pazartesi vercem kan zaten ya 3 ya 5 gün var5 gün kala bu kadar kırmızı çıkması normal mi ki diye düşündüm çünkü baya bir belirgin kırmızı çıkmış
İlk test fotoğrafımı 2. Alttaki test mi yaptığınYa ne zaman yumurtladım bilmiyorum ki belki 3 gün kaldı sağlık ocağı kan almıyomuş başka test de alcam pazartesi vercem kan zaten ya 3 ya 5 gün var
İlki üstte koyu çizgi olanı ikincii alttaİlk test fotoğrafımı 2. Alttaki test mi yaptığın
Verdin mi kanıİlki üstte koyu çizgi olanı ikincii altta
Veremedim çünkü kan alıyorlarmış sorun varmış pazartesi artıkkkVerdin mi kanı
Hangi marka buAma başka marka test yaptım
DuratestHangi marka bu
Pazartesiyiii bekleyelim o zamanDuratest
Aynen ya tane daha farklı var test yarın öbürgğn yaparım artık varsa var yoksa da yapacak bişi yok maaleseff nasp diyorumPazartesiyiii bekleyelim o zaman
Kiizzz kop koyu bu test kan veerrrrrKızlar nimo güvenilir mi ben hiç birine güvenmiyorum o ayrı bi durum tabii deeZeytincii
Hiç güvenmiyorum bu teste regl olmazdan bir gün önce pozitif çıkarmıştı kop koyu sabahına regl oldumDuratest
Ama daha var regle bi de yumurtlama erken olmuş da olabilir ama bilmiyorum Yaaaa dedim pazartesi vereyim zaten kan alıyorlarmış bugün problem varmış tedirginim yaKiizzz kop koyu bu test kan veerrrrr
Hmm anladimmm bekle o zaman birazcık inşallah vardır ve seninle kalır bu defaAma daha var regle bi de yumurtlama erken olmuş da olabilir ama bilmiyorum Yaaaa dedim pazartesi vereyim zaten kan alıyorlarmış bugün problem varmış tedirginim ya
Ben de hiç birine güvenmiyorum bu yüzden pazartesiyi beklicem koyu olan nimo marka elimde iki ayrı marka daha var yarın yine yapcam ama çok hamile hissetmiyorum sanki regl olurum gibi bilmiyorum yaHiç güvenmiyorum bu teste regl olmazdan bir gün önce pozitif çıkarmıştı kop koyu sabahına regl oldum
Gönlüne göre olsun inşallah canım hayırlısı olsunnnBen de hiç birine güvenmiyorum bu yüzden pazartesiyi beklicem koyu olan nimo marka elimde iki ayrı marka daha var yarın yine yapcam ama çok hamile hissetmiyorum sanki regl olurum gibi bilmiyorum ya
İnşAllahh yaa boş ve kimyasal yordu ciddenHmm anladimmm bekle o zaman birazcık inşallah vardır ve seninle kalır bu defa
Yada istersen reglin 1 hafta falan geçinceye kdr bekle öyle kan ver ne olduguda hemen belli olur zaten şimdi kan versen bile 6-7 haftalık olana kadar keseyide kalp atisinjda goremiyorsun beklemek ayrıca can sıkıyorİnşAllahh yaa boş ve kimyasal yordu cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?