Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Buzluk hazırlığı da yapacağım ben inşallah
Teksen cok mantıklı ama benim yanımda kayınvalidem ve annem var o yüzden pek gerek görmüyorum bize gelen zaten öyle çaya kahveye gelmiyor yemeğe geliniyor direkt genelde de kocamın tarafı geliyor o yüzden hep kayınvalidem yanımda

E bebekte var bı tane anne giyim çantası diye geçiyor o hoşuma gitti içi falan da büyüktü ama bilmiyorum belki Trendyol dan alırım
Biberon emzikler elbiseler sonra banyo havlusu battaniye falan aldım, göğüs pompası da emzirme yastığı deterjan falan tam

Biberon emzikler elbiseler sonra banyo havlusu battaniye falan aldım, göğüs pompası da emzirme yastığı deterjan falan tam
Bu nevresim takımı babynest falan hepsini annem yaptırdı o yüzden kafam rahat puset örtüsü emzirme yastığı falan hepsi içindeymiş babynestin o yüzden bakmıyorum oralara bide göğüs pompası hangisini aldın ben ihtiyaç dahilinde almayı düşünüyorum ilk doğduğunda lazım olursa hastanelerde oluyor zateb

Kiwi aldım canım

Ve kesinlikle ihtiyaç bence göğüs pompası al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…