Teksen cok mantıklı ama benim yanımda kayınvalidem ve annem var o yüzden pek gerek görmüyorum bize gelen zaten öyle çaya kahveye gelmiyor yemeğe geliniyor direkt genelde de kocamın tarafı geliyor o yüzden hep kayınvalidem yanımdaBuzluk hazırlığı da yapacağım ben inşallah
Evet canım bende neredeyse çoğu şeyi aldım gibi eheheheAynen öyle düşünüyorum bende ve 30 a hiç bişey kalmadı 2-3 hafta sadece bu haftayı saymazsak yolun sonuna yaklaştık
Yok yaa ben alamadim daha öyle çok bişey bir tek kıyafetleri tamam sayılır çıtçıtlı body alırsam tamamlanaxak daha çanta bile almadım önerileri alabilirimEvet canım bende neredeyse çoğu şeyi aldım gibi ehehehe
Bende çantayı almadım daha yaa kızzzYok yaa ben alamadim daha öyle çok bişey bir tek kıyafetleri tamam sayılır çıtçıtlı body alırsam tamamlanaxak daha çanta bile almadım önerileri alabilirim
E bebekte var bı tane anne giyim çantası diye geçiyor o hoşuma gitti içi falan da büyüktü ama bilmiyorum belki Trendyol dan alırımBende çantayı almadım daha yaa kızzz
Biberon emzikler elbiseler sonra banyo havlusu battaniye falan aldım, göğüs pompası da emzirme yastığı deterjan falan tamE bebekte var bı tane anne giyim çantası diye geçiyor o hoşuma gitti içi falan da büyüktü ama bilmiyorum belki Trendyol dan alırım
Bu nevresim takımı babynest falan hepsini annem yaptırdı o yüzden kafam rahat puset örtüsü emzirme yastığı falan hepsi içindeymiş babynestin o yüzden bakmıyorum oralara bide göğüs pompası hangisini aldın ben ihtiyaç dahilinde almayı düşünüyorum ilk doğduğunda lazım olursa hastanelerde oluyor zatebBiberon emzikler elbiseler sonra banyo havlusu battaniye falan aldım, göğüs pompası da emzirme yastığı deterjan falan tam
Kışa geldiği için şöyle bi battaniye alıcam sence iki tanemi alsamBiberon emzikler elbiseler sonra banyo havlusu battaniye falan aldım, göğüs pompası da emzirme yastığı deterjan falan tam
Ben 2 tane müslin 1 tane de kalın battaniye aldımKışa geldiği için şöyle bi battaniye alıcam sence iki tanemi alsam Eki Görüntüle 3651374
Kiwi aldım canımBu nevresim takımı babynest falan hepsini annem yaptırdı o yüzden kafam rahat puset örtüsü emzirme yastığı falan hepsi içindeymiş babynestin o yüzden bakmıyorum oralara bide göğüs pompası hangisini aldın ben ihtiyaç dahilinde almayı düşünüyorum ilk doğduğunda lazım olursa hastanelerde oluyor zateb
Ve kesinlikle ihtiyaç bence göğüs pompası al benceBu nevresim takımı babynest falan hepsini annem yaptırdı o yüzden kafam rahat puset örtüsü emzirme yastığı falan hepsi içindeymiş babynestin o yüzden bakmıyorum oralara bide göğüs pompası hangisini aldın ben ihtiyaç dahilinde almayı düşünüyorum ilk doğduğunda lazım olursa hastanelerde oluyor zateb
Bende muslin 3 tane aldım kalın 1 tane yetermi dersinBen 2 tane müslin 1 tane de kalın battaniye aldım
Bende seninkine bı bakayım o zaman askm ya trendyoldanmi aldinVe kesinlikle ihtiyaç bence göğüs pompası al bence
Evet canım Acura da var da Kiwi yi çok kullanan var arkadaşım da kullandı çok memnunBende seninkine bı bakayım o zaman askm ya trendyoldanmi aldin
Giyilebilir mi aldın yoksa diğerinden miVe kesinlikle ihtiyaç bence göğüs pompası al bence
Hmm bende bı bakayım o zamanEvet canım Acura da var da Kiwi yi çok kullanan var arkadaşım da kullandı çok memnun
Yeter kızzzBende muslin 3 tane aldım kalın 1 tane yetermi dersin
Ayy iyi o zamannnYeter kızzz
Biberon emzik falan aldın mıAyy iyi o zamannn
Emzik aldım biberonuds alıcam dahaBiberon emzik falan aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?