- 25 Eylül 2024
- 1.903
- 1.057
- 53
- 29
Rüyamda yine erkek bebek gördüm bu üçüncü görüşümBence sjmdi gitsen kesin olmasa bile bı tahmin yapar benimki 11+3 de kıza benziyor dedi 13+5 de de erkek olduğu kesinleşti
Ayy hayırlısı olsun hadiRüyamda yine erkek bebek gördüm bu üçüncü görüşüm
Senin göbek çizgin ne durumda aşkım sadece aşağıda mı var yukarı doğru da çıktı mıAyy hayırlısı olsun hadi
Kamka ben kız Bebek görmüştüm ama o zaman bana doktor erkek demişti sonradan öğrendim ki kız bebekmişRüyamda yine erkek bebek gördüm bu üçüncü görüşüm
Bende yok göbek çizgisiSenin göbek çizgin ne durumda aşkım sadece aşağıda mı var yukarı doğru da çıktı mı
Gogusumun altından aşağıya doğru askm benimkiSenin göbek çizgin ne durumda aşkım sadece aşağıda mı var yukarı doğru da çıktı mı
Askm biz 4 kardeşiz 3kiz 1 erkek annem benimkini o çizgiden anlamışti erkek bebeklerde daha belirgin oluyormus annem diyor sizde asla yoktu bir tek onda vardı diyeBende yok göbek çizgisi
Hiiii yaaaa bilmiyordum kızzzAskm biz 4 kardeşiz 3kiz 1 erkek annem benimkini o çizgiden anlamışti erkek bebeklerde daha belirgin oluyormus annem diyor sizde asla yoktu bir tek onda vardı diye
Öyleymiş hatta benim teyzem oğluna hamileyken görmüştüm karnını beyaz tenli birisi kopkoyuydu o çizgiHiiii yaaaa bilmiyordum kızzz
Evet bende de öyleO yuz parlaması şeyi doğru bence gerçekten normalde cildim sivilceye lekeye çok meyilli ama hamilelikten beri sivilce çıksa bile ışıl ışıl yüzüm
İnşallah hadi hayırlısıEvet bende de öylearkandan geliyorum erkek annesi olmaya
Alışverişe başladın mıİnşallah hadi hayırlısı
Evet bez ıslak mendil bı kaç tulum emzik falan aldım bı kaç muslin örtü aldım önlük emzik askısı ve emzirme önlüğü falan aldım ama daha alacak çokAlışverişe başladın mı
Evet canım daha çooook heeheEvet bez ıslak mendil bı kaç tulum emzik falan aldım bı kaç muslin örtü aldım önlük emzik askısı ve emzirme önlüğü falan aldım ama daha alacak çok
30 da gene sen hastane çantanı hazır etEvet bez ıslak mendil bı kaç tulum emzik falan aldım bı kaç muslin örtü aldım önlük emzik askısı ve emzirme önlüğü falan aldım ama daha alacak çok
Buzluk hazırlığı da yapacağım ben inşallahEvet bez ıslak mendil bı kaç tulum emzik falan aldım bı kaç muslin örtü aldım önlük emzik askısı ve emzirme önlüğü falan aldım ama daha alacak çok
Hiç deme yaaa alıyorum alıyorum azalmıyorEvet canım daha çooook heehe
Aynen öyle düşünüyorum bende ve 30 a hiç bişey kalmadı 2-3 hafta sadece bu haftayı saymazsak yolun sonuna yaklaştık30 da gene sen hastane çantanı hazır et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?