Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bende sağ tarafımi hissetmiyorum jsjJajajsjia
Valla oksursem yine ağrıyor göğüslerimde de bı sizlama var 24 saatin 20 saati uyuyorum valla uyanalim 1 saat oldu yine uykum var

Bende sağ tarafımi hissetmiyorum jsjJajajsjia
Valla oksursem yine ağrıyor göğüslerimde de bı sizlama var 24 saatin 20 saati uyuyorum valla uyanalim 1 saat oldu yine uykum var
Kıyamam ben dün hep uykularım eşim nöbette bugün gece tekim bi ara uyudum yine zor duruyorum gece uyuyamam diye oyalanıyorum ama hasta mıyım yoksa bişeyler mi oluyo anlamadım mide bulantısı baş ağrısı ve arada dönme gözlerim ağırıyo Allahom güzel şeylerin habercisi olsun bunlar yaaaaa pik tarihin belli mi ne zaman test yapacaksın

15 inde çatladı yumurtam aynı günde pik gördüm zaten haftaya yaparım artık test yada direkt kan veririm

15 inde çatladı yumurtam aynı günde pik gördüm zaten haftaya yaparım artık test yada direkt kan veririm
Ay ben 14 pik 15 çatlama belki aynı gün çatladı bilmiyorum eşim nöbetteyiz ama 13 15 değerlendirdik ayyy beraber sonuç alıcaz inşallah pozitifleri görürüzzz ben geçen pikten sonra 12. Gün pozitifi görmüştüm şimdi dayanabilirsem 26 sında test yapayım diyorum dayanamazsam çarşamba tane erken gebelik yapayım diyorum alabilirsem

Ben bugün erken yaptım negatif gördüm

Ben bugün erken yaptım negatif gördüm
Ay yok onu önceden yapıypdum üzülüyodum pozitifi gördüğümde de yapmayacaktım hem yapmamıştım hiç yapasım yoktu arkadaş mesaj attı yap diye bi baktım pozitif şimdi de 26 sını bekleyim yaaa

Doktor bana 27 sinden sonra kan ver dedi öyle yaparım belki dayanabilirsem
Ay yok onu önceden yapıypdum üzülüyodum pozitifi gördüğümde de yapmayacaktım hem yapmamıştım hiç yapasım yoktu arkadaş mesaj attı yap diye bi baktım pozitif şimdi de 26 sını bekleyim yaa

Doktor bana 27 sinden sonra kan ver dedi öyle yaparım belki dayanabilirsem
Ahh dayanabilsek işte erken gebelik alıp onu deneyeyim şimdilik evde kaset testi 26 sından sonra denemek istiyorum bakalım pozitif olsun daa

O zaman ayın 27 si 28 gibi yaparım test yada kan veririm amaannn bilmiyorum
Canım ben nasılsa dayanamıcam ya çarşamba ya perşembe yapıcam erken gebelik alırsam asıl 26 sında yapıcam test haber ederim nasılsa ona göre inşAllahhhh pozitif haberleri uçuşur burda

Kızlar çevreden duyuyorum hep 6,7 haftalıkken gebeliği öğrenenleri biz niye bu kadar sabırsızız her gün belirti kovalıyoruz

Benimde aynen öyle burun tıkanıklığı da yaşıyorum hep ek olarak

Kızlar çevreden duyuyorum hep 6,7 haftalıkken gebeliği öğrenenleri biz niye bu kadar sabırsızız her gün belirti kovalıyoruz
Demin bi yerde okudum neredeyse 3 haftalık öğrenmiş ben de dayanamıyorum yaaa

Demin bi yerde okudum neredeyse 3 haftalık öğrenmiş ben de dayanamıyorum yaaa
Geç döllenme değilse çıkıyor aslında ama oda stresli artıcak mı azalıcak mı diye beklemek de zor Allah hepimize sağlıklı huzurlu gebelikler nasip etsin 1 mayısa hepimiz hamile girelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…