Dayanabilirsem 10 gün gecikmeden sonra kan vermeyi düşünüyorumDemin bi yerde okudum neredeyse 3 haftalık öğrenmiş ben de dayanamıyorum yaaa
Aminnnnn o kadar çok istiyorum kii isteyen herkese nasip olsunn ben çarşamba ya da cuma yapıcam koydum kafama yaaGeç döllenme değilse çıkıyor aslında ama oda stresli artıcak mı azalıcak mı diye beklemek de zor Allah hepimize sağlıklı huzurlu gebelikler nasip etsin 1 mayısa hepimiz hamile girelim
Aminnnnn o kadar çok istiyorum kii isteyen herkese nasip olsunn ben çarşamba ya da cuma yapıcam koydumGeç döllenme değilse çıkıyor aslında ama oda stresli artıcak mı azalıcak mı diye beklemek de zor Allah hepimize sağlıklı huzurlu gebelikler nasip etsin 1 mayısa hepimiz hamile girelim
Ahahha peki ne zaman olu 10 gün geçtiği gün merak ettim ben senin yerine de çatlıcamDayanabilirsem 10 gün gecikmeden sonra kan vermeyi düşünüyorum
Hepimiz benzer belirtiler yaşıyoruz bence Bi kaç kişi de pozitif çıkarsa hepimiz hamileyiz diye düşüncemAminnnnn o kadar çok istiyorum kii isteyen herkese nasip olsunn ben çarşamba ya da cuma yapıcam koydum kafama yaa
Ahhh çok mantıklııı bence herkes biliyor birileri dayanamıcak yapıcak berkes birbirini bekliyoHepimiz benzer belirtiler yaşıyoruz bence Bi kaç kişi de pozitif çıkarsa hepimiz hamileyiz diye düşüncem
Döngüm en fazla 29 gün oluyordu 10 mayısta kan veririm artıkAminnnnn o kadar çok istiyorum kii isteyen herkese nasip olsunn ben çarşamba ya da cuma yapıcam koydum
Ahahha peki ne zaman olu 10 gün geçtiği gün merak ettim ben senin yerine de çatlıcam
Evet ben sizi bekliyorumAhhh çok mantıklııı bence herkes biliyor birileri dayanamıcak yapıcak berkes birbirini bekliyo
Zaten 10 gün geçse neredeyse emin olursun ama ben dayanamammmmmmmDöngüm en fazla 29 gün oluyordu 10 mayısta kan veririm artık
Evet inşallah sjsnsn arkadaşım gecikmenin 15 inci günündeydi sanırım betası 5000 çıkmıştı şükür, kafası rahat olmuştu artık kese göründü ilk muayene deZaten 10 gün geçse neredeyse emin olursun ama ben dayanamammmmmmm
Ama o 15 gün nasılsın geçmiş acabaaaa normalde sürpriz olsa hani adet gecikince farketsek beklenir de biz adet bitince başlıyoruz beklemeye zaman geçmiyooooEvet inşallah sjsnsn arkadaşım gecikmenin 15 inci günündeydi sanırım betası 5000 çıkmıştı şükür, kafası rahat olmuştu artık kese göründü ilk muayene de
Kız o hiç takmıyordu bayram temizliğine vermişti kendini bizde bi uğraş bulsak iyi olacak smsmsmAma o 15 gün nasılsın geçmiş acabaaaa normalde sürpriz olsa hani adet gecikince farketsek beklenir de biz adet bitince başlıyoruz beklemeye zaman geçmiyoooo
Ayy ne güzel valla başım midem öyle kötü ki namaz bile kılamadım sadece uzanıyorum bi de burda sizle yarışıyoruz işteKız o hiç takmıyordu bayram temizliğine vermişti kendini bizde bi uğraş bulsak iyi olacak smsmsm
Ayy ne güzel valla başım midem öyle kötü ki namaz bile kılamadım sadece uzanıyorum bi de burda sizle yazışıyoruz işte
İnşallah bunlar gebeliktendir. Bende bütün gün uzanıyorum neredeyse, yemek yapmak bile zor geliyor sjssjjAyy ne güzel valla başım midem öyle kötü ki namaz bile kılamadım sadece uzanıyorum bi de burda sizle yarışıyoruz işte
İnşAllahh yaaa WhatsApp grubu gibi sohbet ediyoruz burda iyi oluyo yaaİnşallah bunlar gebeliktendir. Bende bütün gün uzanıyorum neredeyse, yemek yapmak bile zor geliyor sjssjj
Aynen öyle normalde çevremdekilere ve arkadaşlarıma gebelikle ilgili bişey sorasım anlatasım gelmiyor dmsmdmİnşAllahh yaaa WhatsApp grubu gibi sohbet ediyoruz burda iyi oluyo yaa
Evet aslında akıllarından geçmiyodur belki ama sanki herkes içinden benim hamilelikle alakalı bişey geçiriyo bi de kürtaj oldum ya iyice öyle düşünüyorum üzülüyorum insanlar hakkında böyle düşününce ama burda herşey konuşabiliyorum içim rahatAynen öyle normalde çevremdekilere ve arkadaşlarıma gebelikle ilgili bişey sorasım anlatasım gelmiyor dmsmdm
Bende öyle kürtaj olmaktan son anda kurtuldum kimyasal geçirdim düşmezse kürtaj yapcaz dediler neyseki kendi düştü çevremdeki herkes bana üzülüyormuş gibi geliyor bişey sorasım gelmiyor inşallah hayırlısıyla bu defa sağlıklı gebelik geçiririz sağlıkla kucağımıza alırızEvet aslında akıllarından geçmiyodur belki ama sanki herkes içinden benim hamilelikle alakalı bişey geçiriyo bi de kürtaj oldum ya iyice öyle düşünüyorum üzülüyorum insanlar hakkında böyle düşününce ama burda herşey konuşabiliyorum içim rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?