Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bence sen de gün gün dene aşkım testin bolsa elinde hiç gün bekleme ben sadece progesteron bekliyordum doktor da belki gebelik olabilir dedi gün içi idrarla yaptım sabahı nasıl etcem bilmiyorum sabah olmaz bana
Ayyyy hadi inşAllah bak haber et bize deee yok 26 sında test yapcamdaha yuöurtlamadam 6
7 gün geçti 5 gün daha beklicem artık daha erken negatif çıkar ya üzülürüm gün de geçmiyo arkadaşş

Ay inşAllahhh vardır bol bol dua et ben ediyorum hepimize

Bence sen de gün gün dene aşkım testin bolsa elinde hiç gün bekleme ben sadece progesteron bekliyordum doktor da belki gebelik olabilir dedi gün içi idrarla yaptım sabahı nasıl etcem bilmiyorum sabah olmaz bana
İçime kuşku düşürdüm evde kaset test var ama yarın aldırayım erken gebelik testi çarşamba sabah deneyeyim hem 9 gün oluyo yuöurtlamadan sonra en azından belki gölge falan bişey çıkar

Ayyyy hadi inşAllah bak haber et bize deee yok 26 sında test yapcamdaha yuöurtlamadam 6
7 gün geçti 5 gün daha beklicem artık daha erken negatif çıkar ya üzülürüm gün de geçmiyo arkadaşş
Ah o günler bi geçse rahatlıcazz yarın yine tekrarlı ama haber ederim askım

İçime kuşku düşürdüm evde kaset test var ama yarın aldırayım erken gebelik testi çarşamba sabah deneyeyim hem 9 gün oluyo yuöurtlamadan sonra en azından belki gölge falan bişey çıkar
Kız dene gitsin ben de kaset yaptım bak djdkfkfk

Gün atlatayım dur çarşamba iyi çarşamba sabah yapayım benn bi de negatif çıkarsa üzülcem yanii
Mutlaka yaz çarşamba günü bize de hayır negatif çıkarsa üzülme çünkü bak az önce de anlattım adetten 2 gün sonra 9 du yani yeni döllenmişti daha üstelik leke de çoktu hatta neden sökülmüyor ki acsba diye düşünüyordum. Umudunu tamamen adet olup sökülene kadar kesme hiç moral bozma

Haklısın aslında ama kürtajdan sonra bi isteğim çok arttı bakalım yaa tabii ki yazıcam hatta ilk buraya yazıcammm inşAllahhh hepimiz pozitif olur yaaa hrpimiz ocak anneleri konusuna geçiş yaparız

Bi

şey olmaz gününe daha var benim de belki test hatasıdır belki negatif hiç kendimizi üzmeyelim
Hayırrr şuan ufak da olsa var gibi sakın şuan sadece mutlu ol ve bekle yarın net haberini alıcaz inanıyorummmm yaaa

Kızlar brn soğuk mu aldım ne oldu anlamıyorum iki gündür başım dönüyodu ve vücudum çok ağrıyodu uykudan başım kalkmıyor bugün midem çok bulanıyo başım çok ağırıyo sol kasığımda hafif hissediyorum inceden sızı gibi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…