Ayyyy hadi inşAllah bak haber et bize deee yok 26 sında test yapcamdaha yuöurtlamadam 6Bence sen de gün gün dene aşkım testin bolsa elinde hiç gün bekleme ben sadece progesteron bekliyordum doktor da belki gebelik olabilir dedi gün içi idrarla yaptım sabahı nasıl etcem bilmiyorum sabah olmaz bana
Ay inşAllahhh vardır bol bol dua et ben ediyorum hepimizeHahahahah kız benim progesteron hormonu çatlama oldugunu gösterdi diye yapayım dedim gidip gelip teste bakıyorum varsın galiba bebeğim diyip duruyorum ay inşallah vardır ya sabah da silik cıkarsa direkt kan vercem hshdjdjdjf
İçime kuşku düşürdüm evde kaset test var ama yarın aldırayım erken gebelik testi çarşamba sabah deneyeyim hem 9 gün oluyo yuöurtlamadan sonra en azından belki gölge falan bişey çıkarBence sen de gün gün dene aşkım testin bolsa elinde hiç gün bekleme ben sadece progesteron bekliyordum doktor da belki gebelik olabilir dedi gün içi idrarla yaptım sabahı nasıl etcem bilmiyorum sabah olmaz bana
İnşAllahh bi de 2026 ocak anneleri konusu açıp hepimiz orda devam ederizzAy inşallah ya hepimiz hamiş olalım bu ay Sat 1 nisan uğurlu gelsinnn
Ah o günler bi geçse rahatlıcazz yarın yine tekrarlı ama haber ederim askımAyyyy hadi inşAllah bak haber et bize deee yok 26 sında test yapcamdaha yuöurtlamadam 6
7 gün geçti 5 gün daha beklicem artık daha erken negatif çıkar ya üzülürüm gün de geçmiyo arkadaşş
Kız dene gitsin ben de kaset yaptım bak djdkfkfkİçime kuşku düşürdüm evde kaset test var ama yarın aldırayım erken gebelik testi çarşamba sabah deneyeyim hem 9 gün oluyo yuöurtlamadan sonra en azından belki gölge falan bişey çıkar
Ediyorum aşkım ya inşallah hepimize bu ay hamilelik çıkarAy inşAllahhh vardır bol bol dua et ben ediyorum hepimize
Gün atlatayım dur çarşamba iyi çarşamba sabah yapayım benn bi de negatif çıkarsa üzülcem yaniiKız dene gitsin ben de kaset yaptım bak djdkfkfk
Aminn inşallahAy inşallah ya hepimiz hamiş olalım bu ay Sat 1 nisan uğurlu gelsinnn
Mutlaka yaz çarşamba günü bize deGün atlatayım dur çarşamba iyi çarşamba sabah yapayım benn bi de negatif çıkarsa üzülcem yanii
şey olmaz gününe daha var benim de belki test hatasıdır belki negatif hiç kendimizi üzmeyelimGün atlatayım dur çarşamba iyi çarşamba sabah yapayım benn bi de negatif çıkarsa üzülcem yanii
Haklısın aslında ama kürtajdan sonra bi isteğim çok arttı bakalım yaa tabii ki yazıcam hatta ilk buraya yazıcammm inşAllahhh hepimiz pozitif olur yaaa hrpimiz ocak anneleri konusuna geçiş yaparızMutlaka yaz çarşamba günü bize dehayır negatif çıkarsa üzülme çünkü bak az önce de anlattım adetten 2 gün sonra 9 du yani yeni döllenmişti daha üstelik leke de çoktu hatta neden sökülmüyor ki acsba diye düşünüyordum. Umudunu tamamen adet olup sökülene kadar kesme hiç
Hayırrr şuan ufak da olsa var gibi sakın şuan sadece mutlu ol ve bekle yarın net haberini alıcaz inanıyorummmm yaaaBi
şey olmaz gününe daha var benim de belki test hatasıdır belki negatif hiç kendimizi üzmeyelim
Askm bı gölge var ama ilk 3-5 dk içinde çıkan geçerli bı kaç gün sonra tekrarlayalım testleri jzjsjxbsjhs yine sende gölge çıkmış bende o bile yok
Askm inşallah bebisin seninledir ayy valla senin adına ben çok heyecanlandım nsbdjsjueİ
lk dakikalarda gölge gibiydi gitgide belirginleşti yaa
Kız canlı görsen daha net pembemsi bi çizgi var anlamadım yaaa sabahı nasıl etcem inşallah vardır inşallah hepimiz hamiş oluruz da aldıgımız kilolar sırıtmaz
İnşallah yaaaHayırrr şuan ufak da olsa var gibi sakın şuan sadece mutlu ol ve bekle yarın net haberini alıcaz inanıyorummmm yaaa
Sabah gene. Yapcam aşkım cjfkfkgAskm bı gölge var ama ilk 3-5 dk içinde çıkan geçerli bı kaç gün sonra tekrarlayalım testleri jzjsjxbsjhs yine sende gölge çıkmış bende o bile yok
Ay inşallah ya valla cok dua ediyorumBir sürü amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?