Hala doğurmadimAşko naptınnnnn ne durumdasın
Ay ben doğurucam burda sen aklıma geldikçeHala doğurmadimbekliyoruz canım heran herşey olabilir
Yok kız sen daha durAy ben doğurucam burda sen aklıma geldikçehazırlıkların tamam mı bari
Dayan aşkım 32 girdik sayılırYok kız sen daha duryani evet çoğunlukla tamamlandi beşik ve bebek arabasi kaldı
Yarin 32 oluyoruz biz inşallah doğuma kadar bebiş çok daha fazla kilo alsın diye tüm kozlari deniyorumDayan aşkım 32 girdik sayılır
Ben bu ikinci trimester olayını da anlamadım bugun cok uykum var gayet midem bulanıyo hani enerji djfkfkgYok kız sen daha duryani evet çoğunlukla tamamlandi beşik ve bebek arabasi kaldı
Kişiden kişiye değişiyor biraz benimki gayet keyifli geçti eklem ağrısı dışındaBen bu ikinci trimester olayını da anlamadım bugun cok uykum var gayet midem bulanıyo hani enerji djfkfkg
Benim bi süre çok iyi her yeni hafta girişinde bir şey oluyoKişiden kişiye değişiyor biraz benimki gayet keyifli geçti eklem ağrısı dışında
Her hafta vücudunda değişik şeyler hissetmeye baslarsin artıkBenim bi süre çok iyi her yeni hafta girişinde bir şey oluyo
Valla o kadar değişik ki allahtan siz varsınız ardınızdan geliyorumHer hafta vücudunda değişik şeyler hissetmeye baslarsin artık
Yok kız daha nelerValla o kadar değişik ki allahtan siz varsınız ardınızdan geliyorumnaptın doğurdun mu
Ne biliyim aşkım her an doğurabilirim diyinceYok kız daha nelerbekliyoruz daha çok sıkıldım ama hastaneden
Hiç deme yaaa uğraşıyor bizimleNe biliyim aşkım her an doğurabilirim diyincesenin oğlan biraz şakacı galiba sürekli korkutuyor
Büyüdüğünde anlatırsın bizi oynattın durdun diyeHiç deme yaaa uğraşıyor bizimle
AynennBüyüdüğünde anlatırsın bizi oynattın durdun diyesağlıklı olun da ikiniz de
Napıyorsun bebeğimAynenninşallah bu sıkıntı çıkmadan gelse diye dua ediyorum artık
İyilik canım hastane köşelerinde surunmeceNapıyorsun bebeğim
Taburcu ettiler bugün annemlere geldim saat 5 gibiebraarrr nasılsın aşkooommm
Açıklığın ne durumdaTaburcu ettiler bugün annemlere geldim saat 5 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?