1 parmak diyorlar artık ne kdr oluyor bilmiyorumAçıklığın ne durumda
Ben de anlamadım ama iyiysen sorun yok aşkım bi hastane, bi ev böyle geçcek anlaşılan1 parmak diyorlar artık ne kdr oluyor bilmiyorum
İyiyim çok şükür sancım kesildi ayy evdeyken 34 u görsem şükür edicem hastaneden korkar oldum ellerim kollarım kan alinmaktan damar yolu açılmaktan mosmor hem aşırı sis ödemden hemde normalde de zor bulunuyor belki bı 25 yerden açık belki daha fazladır sayabikdigim bu kdrBen de anlamadım ama iyiysen sorun yok aşkım bi hastane, bi ev böyle geçcek anlaşılan
Ayyyy kıyamammmm yaaaa Allah’ın izniyle görürsün benceİyiyim çok şükür sancım kesildi ayy evdeyken 34 u görsem şükür edicem hastaneden korkar oldum ellerim kollarım kan alinmaktan damar yolu açılmaktan mosmor hem aşırı sis ödemden hemde normalde de zor bulunuyor belki bı 25 yerden açık belki daha fazladır sayabikdigim bu kdr
Günaydınnn canım nasılsınnnİyiyim çok şükür sancım kesildi ayy evdeyken 34 u görsem şükür edicem hastaneden korkar oldum ellerim kollarım kan alinmaktan damar yolu açılmaktan mosmor hem aşırı sis ödemden hemde normalde de zor bulunuyor belki bı 25 yerden açık belki daha fazladır sayabikdigim bu kdr
İnşallah ayy sorunsuz çok güzel geçsin inşallahAyyyy kıyamammmm yaaaa Allah’ın izniyle görürsün benceyarın benim de kontrolüm var oyyy
Gunaydinnnnn hayatım iyiyim çok şükürGünaydınnn canım nasılsınnn
Oh oh çok sevindimGunaydinnnnn hayatım iyiyim çok şükür
Yok öyle çok hareketli değil hareketleri az nedense herkalde doğum yaklaştığı için sen nasılsın nasıl gidiyorrrOh oh çok sevindimoğluş nasıl içerde kıpır kıpır mı yoruyor mu seni
Belki de uyumayı daha cok seviyordurYok öyle çok hareketli değil hareketleri az nedense herkalde doğum yaklaştığı için sen nasılsın nasıl gidiyorrr
Allah iyilik versin inşallah süt iyi geliyor mideye hem bebisedr faydalı aklıma geldikçe git gel icBelki de uyumayı daha cok seviyordurbenim iyi genel olarak şükür, mide ağrısı devam ediyor kan hapı yüzünden ama gene iyiyim
Evet evet kahvaltıda 1 bardak içiyorum her gün, hareketleri sıklaşsa keyfim bol olcak da bi gün hissediyorum bi gün hissetmiyorumAllah iyilik versin inşallah süt iyi geliyor mideye hem bebisedr faydalı aklıma geldikçe git gel ic
Cookk normaalll benimkide huy etmiş gibi nst cihazı bağlandığında içeride halay tutuyor sankiEvet evet kahvaltıda 1 bardak içiyorum her gün, hareketleri sıklaşsa keyfim bol olcak da bi gün hissediyorum bi gün hissetmiyorum
Hahahahahah bence seninki çok şakacı biri olcak, dalga geçiyo şimdidenCookk normaalll benimkide huy etmiş gibi nst cihazı bağlandığında içeride halay tutuyor sanki
Hiç deme yaaa oyun oynuyor bizimleHahahahahah bence seninki çok şakacı biri olcak, dalga geçiyo şimdiden
Belki de baya ilerlicek haftası, belki sadece dinlenmen gerekiyordur aşkımHiç deme yaaa oyun oynuyor bizimle
Belkidw öyle cok yoruldum zaten gebeliğin başından beri iş güç hiç bitmedi bebiş dinlenmemi istiyor olabilirBelki de baya ilerlicek haftası, belki sadece dinlenmen gerekiyordur aşkım
Bundan sonra yorma kendini bol bol yat, ekstra bir belirtin var mı, idrar yolu enfeksiyonu gibi ya da görmede bulanıklık vsBelkidw öyle cok yoruldum zaten gebeliğin başından beri iş güç hiç bitmedi bebiş dinlenmemi istiyor olabilir
Oyyy oyy az kaldı bende şimdi birazdan gireceğim doktorun yanınaBelkidw öyle cok yoruldum zaten gebeliğin başından beri iş güç hiç bitmedi bebiş dinlenmemi istiyor olabilir
Yok canım idrar yolu enfeksiyonu zaten gebeliğin başından beri var hiç gecmediBundan sonra yorma kendini bol bol yat, ekstra bir belirtin var mı, idrar yolu enfeksiyonu gibi ya da görmede bulanıklık vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?