Tamamdır teşekkür ederimGünlük 1 tane yiyebilirsin
Beybi nasılsınGünlük 1 tane yiyebilirsin
Günaydın canım iyiyim çok şükür bebiş hala benimleBeybi nasılsın
Az kaldı artık 31 e girdik sayılır 2 3 hafta daha beklesinGünaydın canım iyiyim çok şükür bebiş hala benimleama dünden beri sancım var gibi hissediyorum
İnşallah bekler ama çıkmak için her yolu deniyor gibiAz kaldı artık 31 e girdik sayılır 2 3 hafta daha beklesin
Sen yerinden pek kalkma hep uzan dinlen, sancıların nasıl oluyor canım biraz tarif edebilir misinİnşallah bekler ama çıkmak için her yolu deniyor gibi
Öyle zaten ben yatıyorumSen yerinden pek kalkma hep uzan dinlen, sancıların nasıl oluyor canım biraz tarif edebilir misin
Tamam canım teşekkür ederim, fark ederim o zaman bu ağrıyı diye düşünüyorumÖyle zaten ben yatıyorum
Canım şöyle ilk hastaneye gitmezden önceki gece önce sırtımdan vurdu karnıma belime yayıldı ama böyle hem ağrı hem nefesimi kesiyor ve vajinada sızlama vardı bugünlerde yine öyle o kadar şiddetli değil ama belimin en alt kısmında kalça kemiğine doğru çok felaket bı ağrı var aynı şekilde yine vajinayada sızlama giriyor karnıma böyle ufak ufak iğne batiyormus gibi sızlama giriyor öyle işte ama anlıyorsun emin ol çok farklı bi ağrı çünkü
Edersin yüksek ihtimalle yaa yani fark edilemeyecek kadar hafif bişey değilTamam canım teşekkür ederim, fark ederim o zaman bu ağrıyı diye düşünüyorum
Bende de şu aralar şey oluyor fazla kaçırınca yemeği istifra ediyorum midem aşırı rahatsız olup kramplar giriyorEdersin yüksek ihtimalle yaa yani fark edilemeyecek kadar hafif bişey değil
Bende aynı öyleyim bebiş büyüdü diye herhalde çoğu zaman midem ağzımdan çıkacak gibi oluyor az yesem bile bide mide yanması oluyor bende yemek yiyesim kalmadiBende de şu aralar şey oluyor fazla kaçırınca yemeği istifra ediyorum midem aşırı rahatsız olup kramplar giriyoristifra edemeden rahatlayamıyorum
Oyyy oyyy nasılsın iyi misin kuşum yarın randevum var heyecan doruktaBende aynı öyleyim bebiş büyüdü diye herhalde çoğu zaman midem ağzımdan çıkacak gibi oluyor az yesem bile bide mide yanması oluyor bende yemek yiyesim kalmadi
İyiyim canım çok şükür az sancım var ama idare ediyorum hayırlısiyla çok güzel geçsin inşallah bu sorun çıkmazOyyy oyyy nasılsın iyi misin kuşum yarın randevum var heyecan dorukta
Hahahah
Sağlıklı ve uzun ömürlü olsun da ne zaman gelirse gelsin miniğinHahahahben büyük ihtimalle yakın bir zamanda deneyimlicem size bildiririm
Yine yatış yapıldı rahim ağzı 10 mm olmuşSağlıklı ve uzun ömürlü olsun da ne zaman gelirse gelsin miniğiniyisin ama dimi genel olarak doktorlar ne diyo
Yine yatış yapıldı rahim ağzı 10 mm olmuş
İnşallah canımSağlıklı güzel haberler inşallah aşkım
Ayyyy şu Kasım ayı bitsin hayırlısı ile de aralığın ortası falan gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?